FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Diego Fabbrini a scăpat din haosul de la Dinamo și iese la atac: „DDB a mințit la fel de mult ca oricare patron!”

Diego Fabbrini (30 de ani), fostul mijlocaș al lui Dinamo, lansează acuzații serioase la adresa conducerii DDB.
Diego Fabbrini (30 de ani), fostul mijlocaș al lui Dinamo, lansează acuzații serioase la adresa conducerii DDB.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 iulie 2021 23:37 / Actualizat miercuri, 14 iulie 2021 23:46

Diego Fabbrini (30 de ani), fostul mijlocaș al lui Dinamo, lansează acuzații serioase la adresa conducerii DDB.

Fabbrini a fost pus pe liber de Dinamo, din cauza salariului imposibil de suportat. E decis să își ceară la FIFA drepturile contractuale pentru întregul contract, aproximativ 500.000 de euro, deși are șanse minime să obțină acești bani. Italianul consideră că oamenii din conducerea DDB l-au păcălit și lansează acuzații grave. 

Fabbrini: „DDB a mințit la fel de mult ca orice patron”

„Toată lumea știe în ce situație este Dinamo acum. Pe mine nu mă mai interesează, o să-mi găsesc o altă echipă. Avocatul meu a început sa lucreze. Singura parte bună de la Dinamo au fost fanii. Fanii, nu cei care decid la DDB sau alt tip, ca Nicolae Badea.

Pe mine de acum înainte nu mă mai interesează. Îmi voi găsi o altă echipă, voi încerca o nouă experiență. Acum urmează un nou meci, la tribunal. Nu s-a terminat, nimic nu s-a terminat. Vorbiți cu avocatul meu

DDB au spus prea multe lucruri. DDB a mințit la fel de mult ca oricare patron. Adevărații fani ai acestei echipe au pus banii din buzunarul lor pentru a salva clubul. Acum nu mă mai întorc în România, dar în viitor nu se știe ce va urma”, a spus Fabbrini, pentru Pro TV.

FIFA respectă legislația națională: ce bani va primi Fabbrini

FIFA a avut de a face cu o situație similară celei prin care trece Fabbrini. În 2019, forul internațional a oferit un răspuns fără echivoc în disputa dintre croatul Gordan Bunoza și clubul CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu.

FIFA a transmis că fotbalistul poate primi doar banii pe care clubul îi datora înainte de intrarea în insolvență. În acel moment, secretarul general al forului a insistat pe detaliu conform căruia Comisia de Disciplină a FIFA nu poate trece peste legislația națională.

70.000 de euroar avea de recuperat Fabbrini de la Dinamo

VIDEO Iuliu Mureșan, detalii despre viitorul lui Dinamo: „Mi-ar plăcea să vină Badea și Borcea”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Mesajul de adio al lui Puljic pentru fanii lui Dinamo: „Vreau să corectez ceva”

PCH, susținere masivă pentru șomerul Bonetti » Cele 17 motive pentru care a fost adus la Dinamo

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
mattia.montini
mattia.montini  •  15 Iulie 2021, 17:17
Postat de dinamo_forever_77 pe 15 Iulie 2021, 12:16

Prosta administrare a banilor? Dezvolta te rog.....altfel este usor sa spui ca "proasta gestionare". Concret...pe crezi tu ca s-au dat banii din programul DDB si nu trebuiau dati ?

Licenta de cupe europene si Saftica, aceasta pseudoSarmisegetuza dinamovista. 500 de mii platiti de pomana pe ratele lui ***, la ordinul pepsicarilot penali, fosti aplaudaci ***. Cu banii aia plateai fotbalistii si nu mai trimiteai haraci echipe intregi de juniori la palat si aiurea. Board-ul ddb, o mizerie imensa, imensa, imensa.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kuba
kuba  •  15 Iulie 2021, 14:21

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steauaeuna
steauaeuna  •  15 Iulie 2021, 12:46

Nicio problema,... are balta peste. Si cu fabrini si fara tot ciuca batailor ramaneti si tot pentru sa lvarea de la retrogradare jucati. Daca mai jucati!!!???...d0ar dinam0...vai mama voastra...

Vezi toate comentariile (18)
Comentează