FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mesajul de adio al lui Puljic pentru fanii lui Dinamo: „Vreau să corectez ceva”

Ante Puljic, mesaj de adio pentru fanii lui Dinamo.
Ante Puljic, mesaj de adio pentru fanii lui Dinamo.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 iulie 2021 16:34 / Actualizat miercuri, 14 iulie 2021 17:38

Croatul Ante Puljic (33 de ani) a devenit jucător liber. Fundașul central a denunțat unilateral contractul cu Dinamo. Acesta și-a luat la revedere de la fani printr-o postare pe rețelele de socializare.  

După ce a oferit un interviu în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor în care i-a acuzat pe cei din DDB că au mințit jucătorii, Ante Puljic a ţinut să-i asigure pe suporterii lui Dinamo că vor rămâne totdeauna în sufletul său.

Acesta a postat pe Instagram un mesaj emoționant dedicat fanilor dinamoviști: „A venit ziua în care trebuie să părăsesc Dinamo, club unde am petrecut momente frumoase ale carierei, dar unde în ultima perioadă am petrecut unele urâte. 

În primul rând vreau să le mulțumesc antrenorilor, celor din staff, colegilor și prietenilor de la Dinamo. Cu toții m-au acceptat ca prieten și coechiper. Vreau să mai spun ceva, o chestie care tot a apărut și pe care vreau să o corectez: Niciodată nu am spus nimic urât despre fanii dinamoviști și nu o să o fac niciodată în viața mea.

Vreau să-i asigur că toată viața voi aprecia dragostea și respectul pe care l-au arătat față de mine! Nu sunt doar niște suporteri! Îi doresc tot binele lui Dinamo, un club mare din România care trece printr-o perioadă grea.

Sper, sincer, să vină zile bune și frumoase pentru această echipă și până atunci, ca de obicei, sunt cel mai mare suporter dinamovist și câine roșu până la moarte”, a scris Puljic în mesajul postat.

4 golurişi o pasă decisivă are Puljic la Dinamo în 91 de meciuri

Echipa bucureșteană este a doua la care a jucat cel mai mult în carieră, după NK Zadar, 106 meciuri. Puljic a mai evoluat la Tom Tomsk, Lokomotiva Zagreb, Al Faisaly, Gent și Dinamo Zagreb.

VIDEO Andrei Radu, despre situația de la Dinamo: „Vă dați seama că e trist, nu am primit banii de 5 luni”

Citește alte știri despre Dinamo:

Când vrea Dinamo să depună planul de reorganizare: „N-am mai întâlnit așa ceva, nici nu știu ce să cred”

Dario Bonetti a semnat cu Dinamo și a condus azi primul antrenament

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
creeperno115
creeperno115  •  14 Iulie 2021, 22:38

Ai incredere doar in PCH, FC Dinamo si Radio Dinamo. Restul de surse sunt pline de cancancuri

danielpurcherea
danielpurcherea  •  14 Iulie 2021, 20:17

Cum ne așteptam. „Interviul” dat de Puljci către GSP, în care ar fi spus că DDB s-a comportat precum Cotacero, a fost un nou fake. Dar ce pretenții să ai de la fițuica lui Becali, care caută să distrugă Dinamo.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează