FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE Dario Bonetti a semnat cu Dinamo și a condus azi primul antrenament

Dario Bonetti a condus azi primul antrenament la Dinamo +15   FOTO
Dario Bonetti a condus azi primul antrenament la Dinamo

Articol de - Publicat miercuri, 14 iulie 2021 10:19 / Actualizat miercuri, 14 iulie 2021 12:08

Italianul Dario Bonetti (59 de ani) este de azi noul antrenor al lui Dinamo. Va debuta pe banca echipei pe 19 iulie, în prima etapă din Liga 1, când Dinamo joacă pe terenul lui FC Voluntari, de la 20:30.

Dario Bonetti a semnat contractul cu formația alb-roșie, revenind în antrenorat după o pauză de cinci ani.

Dario Bonetti a semnat cu Dinamo

Dario a semnat un contract pe un an, cu opțiune de prelungire pe încă un an. Va fi azi la antrenament și îl va conduce”, a spus Iuliu Mureșan, administratorul special al clubului, pentru GSP.ro. 

  • Bonetti a pregătit-o ultima dată pe ASA Tg. Mureș în 2016 (3 meciuri). 
  • În România, italianul și-a făcut un nume la Dinamo, pe care a condus-o în două rânduri, iulie-octombrie 2009 și aprilie-noiembrie 2012.
  • În urmă cu 9 ani, Bonetti pleca din „Groapă” după 15 etape scurse din campionat (6 victorii, 4 egaluri, 5 eșecuri). 

Bonetti găsește la Dinamo un lot decimat și o bază de pregătire răvășită

Tehnicianul italian, aflat la al treilea mandat la Dinamo, după experiențele din 2009 și 2012, va avea o misiune infernală. Lotul este decimat, iar echipa a rămas fără medic și fără bucătar.

Au plecat deja jucători importanți, Ante Puljici, Adam Nemec, Diego Fabbrini și Vlad Achim, nemulțumiți din cauza restanțelor financiare, iar Răuță și Anton sunt deciși, la rândul lor, să-și rezilieze contractele. 

O altă problemă majoră de care se va lovi Bonetti o reprezintă condițiile de pregătire de la Săftica. Lucrările de renovare au fost sistate din lipsa banilor. Bucătăria a rămas neterminată, n-au mai fost fonduri pentru gresie și faianță, la fel și vestiarul. Jucătorii se dezechipează în camere.

De fiecare dată sunt bucuros când mă întorc în România. Sunt îndrăgostit de fotbal și de Dinamo. Sunt aici, e clar, vreau să ajut clubul. Am venit pentru că vreau să fac ceva pentru Dinamo. În fotbal, câteodată e bine, câteodată nu. Dacă sunt aici, înseamnă că vreau să fac ceva 
Dario Bonetti, la revenirea în România

Galerie foto cu primul antrenament al lui Dario Bonetti la Dinamo

+11 FOTO

VIDEO Andrei Radu, despre situația de la Dinamo: „Vă dați seama că e trist, nu am primit banii de 5 luni”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Gigi Becali nu crede că Dinamo mai poate fi salvată: „E pe moarte! Ce să facă Mureșan?” + discuții cu Cristi Borcea

Fabbrini vrea s-o îngroape pe Dinamo: „L-au luat de prost, acum cere tot!” » Ce a decis FIFA într-un caz similar

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
creeperno115
creeperno115  •  14 Iulie 2021, 22:42

Pana acum, ceea ce-am vazut la Radio Dinamo a fost adevarat sau s-a adeverit in cateva zile. Fiecare intelege ce poate din emisiunile lui Zainea. Poti zice orice de el, dar mincinos nu este

catalin.palcu
catalin.palcu  •  14 Iulie 2021, 20:30
Postat de blackpedro pe 14 Iulie 2021, 12:30

Ziua dedebeilor are nevoie de un matinal si o sinteza. La ei fiecare zi e foarte bogata in evenimente: plecari, concedieri, insolvențe, țepe, facturi neachitate, litigii, comisii, TAS, clauze, bilete virtuale. E nevoie de trompeta cheală care să sintetizeze pentru talibanii dedebeh încă o zi măreață, iar dimineața devreme să livreze ''ultimele noutăți de la echipă''. Toți triștii se vântură pe la ''emisiune'', și se iau la întrecere, care poate să minimalizeze cel mai bine dezastrul de la dinamou. Marele board lucrează din umbră, nici măcar una dintre eminențe nu se coboară la nivelul trompetei, să vină și să spună două vorbe troglodiților mulși de bani.

tu-ti dai seama ce loser poti sa fii daca de 2 ori pe zi urmaresti emisiuni despre echipa pe care o urasti? eu nu mi-as irosi nici 2 secunde ca sa ma uit la Radio FCSB ( daca exista) sau ceva similar. sa-ti puna poza in dictionar sub 'time waster' sau 'taietor de frunze la caini'.

1745flo
1745flo  •  14 Iulie 2021, 17:29

Forza Dinamo!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează