FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Gigi Becali nu crede că Dinamo mai poate fi salvată: „E pe moarte! Ce să facă Mureșan?” + discuții cu Cristi Borcea

Gigi Becali, declarații despre situația critică de la Dinamo
Foto:GSP
Gigi Becali, declarații despre situația critică de la Dinamo Foto:GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 13 iulie 2021 19:37 / Actualizat marti, 13 iulie 2021 20:19

Situația de la Dinamo devine din ce în ce mai dificilă. „Câinii” au datorii mari și vor începe campionatul fără mulți jucători importanți după ce aceștia au ales să plece. Situația dinamoviștilor a fost comentată și de Gigi Becali, patronul rivalei FCSB.

Dinamo e în insolvență, iar Gigi Becali crede că Iuliu Mureşan, noul conducător al roș-albilor, nu poate redresa echipa pe plan financiar într-un interval scurt. De asemenea, patronul FCSB a specificat faptul că finul său, Cristi Borcea, ex-acționar al „câinilor”, nu vrea să revină în cadrul clubului.

Finanțatorul FCSB este convins că Dinamo se îndreaptă spre faliment și dezvăluie că a vorbit chiar și cu Cristi Borcea despre revenirea sa la clubul din „Ștefan cel Mare”: „Am vorbit cu Cristi Borcea și suferă rău de tot. În halul în care a ajuns Dinamo… Dar mi-a zis că tot nu vrea să revină în fotbal şi nici măcar la Dinamo, deşi îl doare inima pentru această echipă. 

A fost în puşcărie şi nu vrea să se mai ducă acolo. Chiar l-am întrebat cât poate să mai stea pe bară și să vadă cum Dinamo se stinge de pe o zi pe alta? Am ajuns să nu mai am nici o emoție când joc cu Dinamo. Zici că evoluăm cu echipă din liga a treia. A venit Iuliu Mureșan, dar ce să facă el cu un pacient deja pe moarte?

 Negoiță nu trebuia să dea echipa lui Cortacero ăla. Asta mi-a zis si finul meu (n.red. – Cristi Borcea). Dinamo nu o să conteze în acest campionat şi uşor, uşor se va duce spre faliment. Nu mai căutaţi scăpare la suporteri! Nu mai pot să plătească salarii, iar acum clubul a intrat în insolvenţă”, a spus Gigi Becali potrivit ProSport.

Puljic, Nemec și Fabbrini au plecat oficial de la Dinamo

Răzvan Zăvăleanu, reprezentat al firmei RTZ și noul administrator judiciar al lui Dinamo, a vorbit pentru Gazeta Sporturilor despre cei trei fotbaliști care au plecat. „Am văzut tot felul de variante în legătură cu cei trei. Lor le-am denunțat contractele pentru că nu ne-am înțeles pentru reducerea salariilor.

 Legea insolvenței permite asta. Suntem în curs de reziliere pe cale amiabilă și contractului cu Vlad Achim. Până acum se făcea bugetul în funcție de cheltuieli, iar lumea se întreba dacă există bani. Nu va mai fi așa. Vom vedea pe ce bani ne bazăm, din sponsorizări și drepturi TV, facem un buget și ne vom încadra în el. 

Dinamo poate ieși din insolvență, dar trebuie să fim consecvenți. După ce lucrurile se vor mai liniști, următorul pas ar fi să găsim un investitor”, a spus Răzvan Zăvăleanu.

 Surse apropiate clubului din „Ștefan cel Mare” susțin că fondul lunar de salarii va fi de maximum 50% din cel care era înainte de intrarea în insolvență.

Citește și alte știri despre fotbalul intern:

Fabbrini o poate îngropa pe Dinamo în datorii: „L-au luat de prost, acum cere tot!” » Două oferte pentru mijlocaș

Încă o lovitură pentru Adrian Mititelu! Ce s-a întâmplat la Curtea de Apel

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  14 Iulie 2021, 06:29

Nu prea inteleg eu cum e cu insolventa asta. Ar trebui sa pun mana pe carte si sa citesc legea, s nu numai eu. Cum adica, legea imi permite sa denunt unilateral contractele jucatorilor care nu accepta reduceri de salarii considerandu-le paguboase. Adica Io ii ametesc pe Messi, Ronaldo etc cu lefuri extra. Ei pleaca de la echipele lor si vin la mine, Io iau campionatul, cheltui ca un nabab, dupa care intru in insolventa si le denunt contractele la astia doi ca nu accepta 5000 de euro in loc de milioanele promise tot de mine si semnate in contract. Probabil ca totul este la largul accept al celui care supravegheaza. Legea este ambigua si daca vrea muschii lui se face orice, mai ales daca isi primeste si el partea. Altfel nu inteleg de ce se inghesuie toti sa conduca echpe in insolventa.

fcsbesteaua
fcsbesteaua  •  13 Iulie 2021, 22:49

:))) auzi,ala accepta ca a fost mintit si merge sa suatina Csa Steaua acum,adica a 4-a echipa din viata lui! Pai cine te-a mintit ma,Paunescu,Becali,sau Csa? Cum naiba din toti astia sa spui ca doar unul te-a mintit! A iesit cineva de la Csa sa spuna ca Steaua nu mai joaca fotbal,sau au furat impreuna bani de la club? Tu ai impresia ca daca 2-3 generali au iesit la pensie,gata,Csa e o curat?? :)))

fcsbesteaua
fcsbesteaua  •  13 Iulie 2021, 22:41
Postat de creeperno115 pe 13 Iulie 2021, 22:37

Din pacate palmaresul e la badea, nu la cs Dinamo

Mai bine asa,decat la Csa o bucata,la Fc Nimeni o bucata si la Fc Fcsb alta bucata! Dinamo,oriunde va fi,va avea palmares intreg!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează