FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Curg reacțiile după anunțul lui Negoiță: „E un punct terminus” » Soluția pentru salvarea echipei

Aventura lui Negoiță la Dinamo e la un pas de final.
Aventura lui Negoiță la Dinamo e la un pas de final.

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 aprilie 2020 11:21

Ionuț Badea (44 de ani), antrenorul lui FC Argeș, fost jucător la Dinamo, a comentat problemele mari cu care se confruntă fosta lui echipă, ajunsă, conform spuselor lui Ionuț Negoiță, în pragul falimentului.

E un punct terminus. Mi-aș dori ca cineva să vină să facă o infuzie de capital la Dinamo. Am avut multe satisfacții acolo și nu-mi place situația actuală. 

Suporterii n-au o forță atât de mare încât să acapareze clubul de unii singuri. Dinamo ar putea funcționa dacă s-ar găsi 4-5 persoane interesate să lucreze împreună și să investească la un club atât de mare precum Dinamo”, a spus Ionuț Badea, la Pro X.

Ionuț Badea a evoluat pentru Dinamo în două rânduri. În 2001 și între 2003 și 2005. A câștigat un titlu și două Cupe ale României în „Ștefan cel Mare”.

Ionuț Negoiță: „Vrăjeală și atât. Gargaragii”

„Se îngrămădesc toți să preia Dinamo, nu mai știu ce ofertă să aleg... Din păcate, serios acum, nu s-a materializat nimic! Vrăjeală și atât. Gargaragii. Eu sunt decis să dau restul de 82 la sută din acțiuni pentru suma de 1 leu. Nu doar 51 la sută, cât voiam inițial, ci tot cât mai am. Mai este nevoie de 180.000 de euro pentru a rezolva cu licența. Manualul e depus pentru documentație, mai sunt 20 de zile termen de plată.
 

Nu se ia licența, atunci la revedere, faliment!.Nu, nu mai pun nimic de la mine, lucrurile trebuie luate în serios. Dacă există persoane interesate, le aștept în aceste săptămâni. Dacă le e indiferent, înseamnă că atât merită Dinamo. Așa, dacă știu să comenteze de pe margine, asta e situația. Ce depinde de mine, fac tot ce pot. Dau suportul și concursul celui, celor ce vor să preia clubul. Din povești, am auzit mulți viteji...” - Ionuț Negoiță

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Cristi Borcea, înapoi la Dinamo? Răspunsul a venit ferm și dur + planul neștiut pentru salvarea clubului

Gigi Becali, crtici dure pentru fanii „câinilor”: „Să plătească ei salarii și impozite, le convine așa?

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
2036290743290484
Ion Marin  •  12 Aprilie 2020, 20:17

Draga Negoita , ti am trimis multe mesaje , de cand ai preluat clubul , chiar unele revolutionare, aici si pe email, dar nu ai tinut cont de ele.In al doisprezecelea ceas , ti a venit mintea la cap.Dar Mister Negoita , aduna te , formeaza o echipa din cadrul clubului care sa mearga in ficare judet ,cu caravana Dinamo cu un contract incheiat intre tine si suporteri prin care se angajaza sa cotizeze lunar cate 30 de lei iar banii care sa fie virati in contul clubului si transformati in actiuni.Sunt atat de multi oameni saraci care iubesc acest club , nu bogati ca TIRIAC si care vor darui pentru clubul care le a adus atatea satisfactii si bucurii si glorie unei Romanii macinate de rautate si ranchiuna.Un club care a adus glorie Romaniei, peste 12.000 de medalii , 12 cupe ale campionilor , titluri mondiale , europene si olimpice , club care astazi traieste prin performantele echipei de handabal.Guvernantii si au batut joc si ne au lasat pe stadionul canstruit de Dej si Draghici si mentiunut de Tudor Postelnicu, care a avut mai mult suflet si mai multa minte decat cei care conduc astazi societatea romaneasca.

2036290743290484
Ion Marin  •  12 Aprilie 2020, 19:48

E complicat , e foarte complicat pentru Dinamo.Scriu de vreo 7 ani si pentru Nea Goita si pentru suporterii lui Dinamo , dar nimeni nu a luat in seama nimic, sa nu mai vorbesc de caposenia lui Nea Goita, pacat!Branza buna in burduf de caine, cam asta a fost Nea Goita petru Dinamo.Suporterii s au miscat incet , daca timp de 7 ani adunau bani de la toti cei care sunt dinamovisti si de la unii care doreau si puteau sa sposorizeze clubul, acum nu erau probleme , dar s au multumit cu pica para malaiata in gura lui natafleata.Au asteptat sa vina vanatorul hocheist Tiriac si rapidisto stelistul Lucescu, care nici el nu stie ce este , dar numai dinamovist nu este, sa salveze clubul , astia au primit enorm de la acest club , iar ei cand clubul care i a facut celebrii are nevoie,stau cu spatele la el.Suporterii daca vor ca echipa sa mai existe trebuie in al 12-lea ceas sa se mobilizeze sa stranga oameni si bani in jurul clubului in regim de urgenta.Daca Porumboiu e disponibil sa mearga dupa el la Vaslui si sa l roage sa preia Dinamo de la Nea Goita.E un tip serios si ambitios , stie fotbal si cred ca a invatat din greselile pe care le a facut la Vaslui.Dragi suporteri , mergeti cu palaria in mana si la Badea , Borcea , A.Nastase si la altii si ceretii le bani si publicati in presa lista de solicitari si cat a dat fiecare , faceti asta pana nu e prea tarziu, cereti le si celor 2 , Lucescu si Tiriac , sa vedem cat dau ei.

maccsero
maccsero  •  12 Aprilie 2020, 15:55

După 1958 (retragerea trupelor sovietice) și 1989 (retragerea regimului sovietic), 2020 va fi anul eliberării totale a României: †Динамо .

Vezi toate comentariile (3)
Comentează