FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Nu o vrea pe Dinamo în casa echipei lui: „Înseamnă că suntem a doua echipă a orașului! Mă opun”

Noul stadion din Târgoviște +13   FOTO
Noul stadion din Târgoviște

Articol de - Publicat marti, 11 iulie 2023 13:39 / Actualizat marti, 11 iulie 2023 15:56

Cum la „Arcul de Triumf” nu sunt încă finalizate lucrările pentru amplasarea sistemului VAR, Dinamo ar putea debuta în noul sezon, cu CSU Craiova, pe noul stadion „Eugen Popescu”. Acest lucru a provocat nemulțumirea președintelui Chindiei, Andrei Cordoș, chiar fost jucător al alb-roșilor în prima parte a sezonului 2014/2015.

Luni, Comisia de omologare LPF-FRF-eAD a fost prezentă la noul stadion din Târgoviște, dar nu doar la cererea Chindiei, ci și a celor de la Dinamo. Astfel, clubul local a obținut omologarea arenei pentru liga a 2-a, iar bucureștenii pentru SuperLigă.

Dinamo mai avea ca variantă și „Arcul de Triumf”, dar acolo nu este sigur că vor fi finalizate lucrările necesare instalării camerelor VAR. Ca să își asigurea o variantă de rezervă, „câinii” au și făcut o cerere către administratorii stadionului „Eugen Popescu”, să poată juca acolo în prima etapă.

„Și peste mine au venit «corsicanii» să-l angajez pe Șumi” » Șeful Rapidului din era Copos: „Marius nu are clasă”
RAPID
„Și peste mine au venit «corsicanii» să-l angajez pe Șumi” » Șeful Rapidului din era Copos: „Marius nu are clasă”

Dinamo, la Târgoviște? Președintele Chindiei protestează

Acest scenariu nu i-a picat bine președintelui Chindiei, Andrei Cordoș. Acesta este extrem de nemulțumit și explică de ce:

„Eu nu m-am opus să vină Dinamo. Eu mă opun să vină orice altă echipă să se antreneze și să joace aici. Noi avem un proiect nou, o echipă mult schimbată, aveam nevoie de liniște, să fim lăsați în pace, să ne cunoaștem, să ne sudăm, să formăm un grup unit ca să putem promova.

În momentul de față vom fi nevoiți ca toate acțiunile noastre să fie întrerupte, să ne mutăm din stadion, să nu avem teren de anterenament, să ne facem programul după altă echipă care vine să joace aici. Probabil că noi, fiind de liga a 2-a, vom fi programați după ei, ca sunt de primă ligă. Automat, terenul va fi mult mai rău.

Am toate argumentele să mă gândesc că acesată stare de lucruri ne va îngreuna situația. Numai că noi nu avem nici un cuvânt de spus, stadionul este al Primăriei, ei decid”.

Nu o vrea pe Dinamo în casa echipei lui: „Înseamnă că suntem a doua echipă a orașului! Mă opun”
Andrei Cordoș, în roșu, în perioada de la Dinamo

Situația este cu atât mai dificilă cu cât în Târgoviște nu există niciun alt teren de iarbă pentru antrenament. Chindia se pregătește tot pe terenul de joc. Acolo unde va veni să se antreneze și Dinamo, cel puțin o dată, înaintea partidelor pe care le va disputa pe „Eugen Popescu”.

Altfel, echipa locală ar fi nevoită să caute alte baze de pregătire cu gazon, în localitățile din împrejurimi, la Aninoasa sau la Viișoara.

În condițiile actuale, cel mai probabil Dinamo va debuta în SuperLigă, cu CSU Craiova, pe stadionul din Târgoviște, care aparține Primăriei. Se mai așteaptă până miercuri-joi un răspuns la „Arc”, dacă se vor rezolva la timp sau nu problemele legate de sistemul VAR.

Primarul e mare fan Dinamo: „Înseamnă că suntem considerați a doua echipă a orașului”

Surse din oraș susțin că însuși primarul Cristian Stan este mare fan al „câinilor” și că ar fi încântat ca aceștia să joace pe arena nou renovată. Mai ales că Primăria ar ieși în câștig și financiar, urmând să încaseze două chirii, una de la Chindia și încă una de la Dinamo.

Dacă e așa cum spuneți, că domnul primar e fan Dinamo și vrea să joace echipa aici, înseamnă că noi, Chindia, chiar suntem considerați a doua echipă a orașului. Eu nu știu nimic despre așa ceva.

- Andrei Cordoș, președinte Chindia Târgoviște

Tarifele de închiriere ale arenei din Târgoviște

Nu o vrea pe Dinamo în casa echipei lui: „Înseamnă că suntem a doua echipă a orașului! Mă opun”
Chindia Târgoviște beneficiază de tarife cu 50% mai mici decât cele din tabel

Mai multe știri de actualitate: 

E război intern la Dinamo! Acuze grele în lupta pentru putere: „Manipulatori profesioniști”

Două variante de contract pentru Vlad Chiricheș » Becali a dezvăluit de la negocieri: „«Dacă nu ne calificăm, nea Gigi?»”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (19)
creeperno534
creeperno534  •  11 Iulie 2023, 22:49

Ipocrizie crasa!

laur33
laur33  •  11 Iulie 2023, 18:35

*** Cati ani la rand a jucat Chindia pe stadioanele altora?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cirus11
cirus11  •  11 Iulie 2023, 16:57

Opinia asta este complet ipocrita!!! Pai ani de zile Chindia a jucat pe alte stadioane si au fost primiti foarte bine... Nu e normal sa fie intelegatori si sa primeasca si ei pe altii?? Mai ales ca este temporar??? Apoi, si-a facut Chindia stadionul din banii lor?? Ah nu? Sunt bani de la buget?? Gura mica.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează