FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA

DINAMO - STEAUA 3-3 // Costel Câmpeanu, comparație între generația '90 și cea de azi: „Noi am fost cei mai buni sportivi pe care i-a avut țara!”

Articol de - Publicat duminica, 24 martie 2019 21:07

Legendele lui Dinamo și cele ale Stelei au remizat, scor 3-3, într-un meci demonstrativ caritabil organizat de Ioan Andone pe arena din Voluntari. 

Pe teren, în echipa dinamoviștilor, a fost prezent și Costel „Burebista” Câmpeanu (53 de ani), fostul portar al Gloriei Bistrița, care a strâns nu mai puțin de 342 de partide în tricoul fostei echipe patronate de Jean Pădureanu. Acesta a jucat de-a lungul carierei și pentru „câini”.

Fostul portar, care a recunoscut că a jucat în meciuri trântite în vremurile „Cooperativei”, a comparat situația actuală din Liga I cu generația lui din anii 90:

„A fost frumos, sper că v-a plăcut și vouă. În meciul de azi au fost cei mai buni sportivi pe care i-a avut țara. Sunt și băieți din Liga I care ar putea să țină pasul cu ce am fost noi atunci. Dar, momentan, în campionatul nostru există foarte mulți străini și nu toți te ajută. Copiii din ziua de azi nu știu nici istorie, nici fotbal...”.

 

 

Fostul portar a comentat și golul marcat de goalkeeper-ul Craiovei, Mirko Pigliacelli în meciul cu FCSB, scor 1-1: „Îmi place Pigliacelli. Nu m-am bagat niciodată la așa ceva, să dau gol din penalty”.

costel campeanu

Costel Câmpeanu a evoluat între 1994 și 2005 pentru Gloria Bistrița, în 342 de partide. S-a retras la 39 de ani, fiind al patrulea fotbalist ca număr de prezențe în Liga I, cu 470.

Citește și:

DINAMO - STEAUA 3-3 // VIDEO + FOTO Derby de România, varianta old school » Fotbaliștii adevărați ai României au făcut spectacol într-un Dinamo - Steaua ca pe vremuri: goluri, caterincă și nostalgie

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
adriann_
adriann_  •  25 Martie 2019, 11:48
Postat de ungurul_vesel pe 24 Martie 2019, 23:49

Desi pare ciudat si incredibil, au existat si fotbalisti romani in carne si oase si nu doar jucatori intruchipati personaje virtuale din seria fifa, gen Mbappe Man si Furia Coman. La cei 12 ani ai tai mai ai timp sa citesti si altceva decat "cartile" in imagini ale lui gigi, inca nu e totul pierdut.

In ziua de azi Burebista era titular incontestabil la Nationala. A fost un portar foarte bun la viata lui, doar cu actoria statea mai rau . La Bistrita lumea stia ca e blat de la primul lui plonjon facut aiurea intr-un meci. :))) Cand era de jucat pe bune, scotea Burebista mingi incredibile, astia din ziua de azi care sorb aberatiile ciobanului despre mbapei de 100 de milioane habar n-au ca Fiorentina lui Batistuta (cu Amoruso, Rui Costa etc) abia a scos un 1-1 la Bistrita, unde apara Campeanu zis ulterior Burebista...

983801151670331
Daniel Dorobantu  •  25 Martie 2019, 11:34

Auzi… cica ''noi''...

cneius
cneius  •  25 Martie 2019, 08:36
Postat de iobag pe 25 Martie 2019, 03:52

Tu realizezi ca titlurile astea nu sunt oficiale, nu? Generatie de aur li s-a spus multor generatii care nu au castigat ceva neaparat. Asa au spus si englezii generatiei cu Beckham si Owen sau ungurii echipei din anii 50, generatia din anii 2000 la australieni n-a trebuit sa faca nici performanta ca sa i se spuna asa, a trebuit doar sa se califice la World cup dupa 30 de ani. Asa ca ia un calmant si lasa figurile

Nice !

Vezi toate comentariile (16)
Comentează