FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, OLD-BOYS

DINAMO - STEAUA, OLD-BOYS // Florentin Petre își face griji pentru Dinamo: „Sper să nu retrogradeze”

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 martie 2019 22:13

Prezent, azi, la Voluntari, la derby-ul legendelor Steaua-Dinamo 3-3, din cadrul „Galei Ioan Andone”, Florentin Petre (43 de ani) a abordat subiectul Dinamo.

Fostul mijlocaș dreapta a cunoscut consacrarea chiar la clubul din „Ștefan cel Mare”, la care și-a făcut junioratul și a evoluat apoi timp de 11 sezoane.

„Din punctul meu de vedere, ca şi dinamovist, ca suporter, e dureros. Pentru că îmi doream mai mult de la investiţiile şi transferurile care s-au făcut. 

Sper din toată inima să scape de retrogradare și în noul an să fie cât mai bine. Sunt foarte multe meciuri de jucat. Când ai scăpat matematic, abia atunci te poţi gândi la viitor”, a declarat Florentin Petre.

Dinamo a ratat pentru al doilea an la rând calificarea în play-off, iar acum este pe locul trei în clasamentul din play-out, cu 19 puncte.

 Citește și:

DINAMO - STEAUA 3-3 // VIDEO + FOTO Derby de România, varianta old school » Fotbaliștii adevărați ai României au făcut spectacol într-un Dinamo - Steaua ca pe vremuri: goluri, caterincă și nostalgie

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
dora
dora  •  24 Martie 2019, 23:35

Cine vorbeste de retrogadare..."specialistul" in retrogadari, anul trecut cu Suceava, anul acesta cu Braila.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează