FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. „Știți ce salariu are domnul Fabbrini în acest sezon? Dacă puteți să credeți” » Cristian Geambașu a dezvăluit sursa tensiunilor din vestiarul „câinilor”

Fabbrini e la Dinamo din 2019
Fabbrini e la Dinamo din 2019

Articol de GSP - Publicat joi, 03 septembrie 2020 14:25 / Actualizat joi, 03 septembrie 2020 14:53

Dinamo n-a mai reușit de ani buni vreo performanță notabilă, însă unii dintre jucătorii „câinilor” continuă să fie plătiți regește. 

E și cazul lui Diego Fabbrini, care a ajuns să câștige în „Ștefan cel Mare” nu mai puțin de 18.000 de euro pe lună (216.000 de euro pe sezon) Prin comparație, italianul îi depășește chiar și pe cei mai bine plătiți fotbaliști de la FCSB! Gigi Becali îi achită lui Florin Tănase 17.500 de euro lunar, iar lui Man și Coman, 15.500. 

Dacă jucători străini precum Fabbrini sunt plătiți consistent, nu același lucru se întâmplă cu tinerii jucători crescuți în pepiniera clubului. 

Supercontractul italianului a fost ironizat de jurnalistul GSP Cristian Geambașu. Invitat într-o emisiune televizată, acesta a scos în evidență diferențele mari dintre salariile jucătorilor de la Dinamo. 

Geambașu: „Știți cât are salariul domnul Fabbrini? Are 18.000!”

„Știți cât are salariul domnul Fabbrini în acest sezon? În sezonul trecut avea 15.000. Anul acesta, pentru că joacă, incontestabil, mai bine, are 18.000. Se pare că așa este făcut contractul. Am și eu o informație din interior, dacă puteți să credeți. Vi se pare ok? Neicuțescu sau Moldoveanu au 2.500 salariu. 

Vi se pare propice performanței atmosfera în interiorul echipei? Eu cred că nu. Că n-are cum să te stimuleze când vezi că ăla de lângă tine, care nu face nimic în plus, are salariu de 7 ori mai mare”, a afirmat jurnalistul GSP, în direct la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

21 de meciuria strâns Fabbrini la Dinamo, pentru care evoluează din august 2019. A înscris un gol și a oferit două assist-uri

VIDEO Răbufnire a lui Gică Mihali: „Parcă nici n-am fi existat! Au fost lucruri inacceptabile la Dinamo”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Cosmin Contra a pus 4 fotbaliști pe lista de transferuri » Al cincilea a profitat de accidentarea lui Achim și a scăpat de „ghilotină”

Omul care l-a adus pe Cortacero la Dinamo rupe tăcerea: „Lotul e sub orice critică!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (48)
blackknight
blackknight  •  05 Septembrie 2020, 19:10
Postat de Virgil Maniti pe 03 Septembrie 2020, 19:43

”***„ - nu pot retrograda -nu-i lasă *** de la frf.

sa enumeram campionatele in care nu a retrogradat nimeni?! sunt campionate in care o retrogradata din divizia secunda umileste orice echipa din liga 1 ! asa ca fapt divers... also vedeti ca nu doar dinamo nu a retrogradat. si celelalte echipe aveau mult mai putine meciuri restante (in general 0) prin omiterea acestui fapt dovediti ca sunteti de rea credinta si ipocriti!

10216741700672837
Kevin Mann  •  04 Septembrie 2020, 10:12

Și care-i problema?! Este printre puținii fotbaliști talentați de la echipa voastră. El și polonezul Gol mai mișcă ceva. Probabil din cauza salariului lui Fabbrini a sărăcit echipa... lol...

creeperno
creeperno  •  03 Septembrie 2020, 22:45

In alte tari n-a retrogradat nimeni asa ca gurita mica

Vezi toate comentariile (48)
Comentează