FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Cosmin Contra a pus 4 fotbaliști pe lista de transferuri » Al cincilea a profitat de accidentarea lui Achim și a scăpat de „ghilotină”

Patru jucători au fost puși de Cosmin Contra pe lista de transferuri +40   FOTO
Patru jucători au fost puși de Cosmin Contra pe lista de transferuri

Articol de - Publicat joi, 03 septembrie 2020 12:13 / Actualizat sambata, 05 septembrie 2020 19:24

Cosmin Contra, noul antrenor al lui Dinamo, anunțase, încă de la finalul meciului cu Chindia, 0-1, că va renunța la mai mulți jucători. „Guriță” pare că se ține de cuvânt. 

Atacanții Daniel Popa (25 de ani) și Mihai Neicuțescu (21) plus fundașii Andrei Sin (28) și Mihai Popescu (27) sunt pe lista de transferuri a lui Dinamo. Conducerea vrea să scape de cei patru, fie definitiv, fie să le găseacsă o echipă unde să fie împrumutați. Prosport susține că fotbaliștii mai sus amintiți nu se vor mai antrena cu prima echipă și vor merge pentru moment la Dinamo 2, în Liga 3. Acolo, „satelitul” lui Dinamo a fost repartizat în aceeași serie cu CSA Steaua, FCSB II și Rapid II

Răuță, la un pas să aibă aceeași soartă la Dinamo

Aceștia sunt doar primii dintr-o serie care se anunță extrem de stufoasă. Contra vrea să restructureze lotul din temelii și să impună în echipă jucătorii pe care a început deja să-i transfere.

Un jucător care a evitat ca prin urechile acului „ghilotina” lui Contra a fost Alexandru Răuță (28 de ani). Mijlocașul era la rândul său pe lista neagră a noii conduceri, dar a fost păstrat după ce Vlad Achim, cel care-i luase locul în echipă, s-a accidentat. În plus, situația lui Mrzljak continuă să fie incertă, el nu a oferit deocamdată un răspuns clubului.

Bursa transferurilor la Dinamo 

  • Antrenor: Cosmin Contra (nou)
  • Veniri/reveniri: Măgureanu (Afumați), G. Crețu (Rapid), Eșanu (Farul), Fl. Bejan (Clinceni), Dudea (CSM Reșița), Petrișor (Turris Tr. Măgurele), L. Gheorghe (Modelu), V. Achim (Viitorul), Janusz Gol (liber), Adam Nemec (liber) Isma Lopez (Tenerife), Alexander David Gonzalez (Mirandes)
  • Plecări: Piscitelli (Nacional), Skovajsa (Budejovice), I. Filip (liber), Kostrna (liber), Perovici (liber), N'Diaye (liber), Montini (liber), Kilyen (Viitorul)

FOTO. Imagini spectaculoase din meciul Chindia - Dinamo 1-0: 

+36 FOTO

Citește și alte știri de actualitate: 

Omul care l-a adus pe Cortacero la Dinamo rupe tăcerea: „Lotul e sub orice critică!”

DINAMO. EXCLUSIV N-a fost totul lapte și miere! Ce i-au cerut fanii din DDB lui Cortacero

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (41)
creeperno
creeperno  •  03 Septembrie 2020, 22:50

Il pastram pe rauta gura de aur ca sa declare ca luam titlu sezonul asta

jony1973
jony1973  •  03 Septembrie 2020, 20:43

Este o decizie buna pastrarea lui Multescu langa echipa. Popescu este jucatorul care a contribuit cel mai mult la infrangerile lui Dinamo. Popa are viteza insa rateaza mult si greseste preluari simple. Neicutescu este talentat, stie cu mingea, dar il vad mai mult pentru miute sau joc in sala. Nu are pregatire fizica, viteza, fiind departe de ce se cere azi pentru fotbal. Trebuie renuntat la jucatorii lenti din echipa.

steaua_clinceni
steaua_clinceni  •  03 Septembrie 2020, 18:13

luati-l bah pe Gheorghe de la Voluntari costa 50 000 de euro !!!

Vezi toate comentariile (41)
Comentează