FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Suma exorbitantă cerută de Mircea și Luana Rednic în procesul cu Florin Prunea

Articol de GSP - Publicat luni, 27 ianuarie 2020 20:28

Mircea și Luana Rednic l-au dat în judecată pe Florin Prunea, acuzându-l de calomnie. Managerul general de la Dinamo dezvăluie suma cerută de reclamanți, un milion de euro. 

„Eu consider că Mircea Rednic e dinamovist, cum și eu am crescut aici și am jucat vreo 200 de meciuri. Toți suntem dinamoviști. Că eu nu ajut clubul cu bani, e adevărat. Nu sunt la fel de bogat ca Rednic. Oricum nu e etic ca un antrenor să dea bani la club. Atunci, ce pot eu ca patron sau conducător să îi mai zic?!

Noi avem un proces. El și fiica lui m-au acționat în instanță. Mi-au cerut un milion de euro. Încă nu a început, în martie urmează să demareze. Nu îmi fac nicio grijă, o să câștig”, a afirmat Florin Prunea la TV Digi Sport. 

Rednic vrea un milion de euro de la Prunea

Mircea și Luana Rednic l-au dat în judecată pe Florin Prunea, iar procesul civil este în acest moment la instanța de fond și a fost înregistrat pe 16 septembrie.

Atât antrenorul, cât și fiica sa sunt implicați în proces în calitate de reclamanți. Scandalul a pornit în momentul în care „Puriul” a fost concediat, iar actualul manager general al „câinilor" l-a acuzat pe tehnician de mai multe ilegalități comise în ultimul său mandat la Dinamo. De asemenea, l-a învinuit și de instigarea fanilor care au distrus recepția hotelului lui Negoiță și l-au hărțuit pe Bogdan Bălănescu.

VIDEO // Prunea, avertisment pentru Rednic

Vezi și:

Florin Prunea a dat tot din casă: suma considerabilă de care roș-albii au nevoie pentru a lua licența și diferența incredibilă față de fondul de salarii de la FCSB

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
creeperno999
creeperno999  •  27 Ianuarie 2020, 22:31

platesti tu nu clubul,inteles-ai?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează