FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Adevăratul motiv pentru care Ioan Hora l-a ironizat pe Gigi Becali: răzbunare din cauza banilor!

Articol de , - Publicat luni, 27 ianuarie 2020 09:00

FCSB // Ioan Hora, trecut în iarna asta de la FCSB la Gaz Metan, a râs de rolul pe care-l are Bogdan Vintilă, subordonat patronului. De ce a apărut comentariul surprinzător al atacantului: Becali nu i-a plătit 19.000 de euro, bani pe care i-a promis când l-a dat afară. 

Fiindcă a ajuns în litigiu cu Becali pentru 19.000 de euro, Ioan Hora a râs ironic când a fost întrebat despre rolul pe care-l are Vintilă la FCSB: „El conduce... Haideți să fim serioși, antrenorul nu va putea niciodată să facă acolo orice vrea el!”. 

Hora a petrecut un an la clubul lui Gigi, a adunat 25 de meciuri și 7 goluri în campionat și a fost mai mult rezervă în ultimele luni. A jucat Gnohere ca vârf sau a fost preferat până și Florin Tănase în ofensivă, chiar dacă el nu are caracteristicile unui „număr 9” obișnuit. 

Dar motivul pentru care Hora a reacționat astfel nu-l constituie statutul său din echipă și nici rezilierea contractului cu FCSB, la dorința lui Becali.

 Atacantul e supărat fiindcă Gigi i-a promis la despărțire 19.000 de euro, o compensație fiindcă jucătorul accepta să semneze rezilierea cu șase luni înainte de expirarea acordului cu clubul. Ioan avea 12.000 de euro lunar la București, deci i s-ar fi cuvenit 72.000 de euro până la 30 iunie. 

A acceptat să primească 19.000 de euro de la Becali și a putut să plece liber la Gaz Metan, unde e plătit tot cu 12.000 de euro lunar. Și a mai încasat de la Mediaș și 25.000 de euro la semnarea contractului, deci plecarea de la FCSB i-a fost convenabilă și lui.  

Doar că Becali nu i-a mai plătit cei 19.000 de euro! Scadența a fost la începutul lunii acesteia și fotbalistul s-a adresat comisiilor Federației ca să-l oblige pe Gigi să-i transfere banii.  

Duckadam, angajat să promoveze imaginea vicecampioanei, l-a criticat pe Hora la TV DigiSport, crezând că atacantul plecase de la FCSB cu toți banii în cont: 

„A fost urât ce a declarat Hora. Dacă ai sânge în instalație, spune când ești la club că antrenorul n-are putere, nu declara asta după ce pleci! Dacă i-ar fi fost bine ar fi rămas în Turcia, dar nu, a avut nevoie de FCSB ca să-și relanseze cariera. A plecat cu cariera relansată și cu banii încasați până la ultimul cent!”. 

VIDEO // Ce spune Ioan Hora despre libertatea lui Vintilă la FCSB: „Antrenorul nu are mână liberă”

Vezi și: 

FCSB merge pe cel mai ostil stadion + „Arma secretă” joacă acum la CFR Cluj

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
johnwick
johnwick  •  28 Ianuarie 2020, 00:53

povesti ardelenesti. a fost platit destul degeaba

valeri_gazzaev_is_back
valeri_gazzaev_is_back  •  27 Ianuarie 2020, 17:30

Vina jucatorului e ca avut incredere in acest fariseu. Prin urmare a fost pacalit cu 19.000 de euro. Ce fel nu isi onoreaza promisiunile ? Unul ca becali. Clubul fc fcsb e construit dupa chipul si asemanarea lui. O clona kitsch care pretinde ce nu e . Iar de duckadam ce pot sa zic ? As vrea sa cred ca a vorbit fara sa stie. Desi si asta e o dovada de ignoranta, tot ar fi mai bine decat o ticalosie cu buna stiinta.

romeverest
romeverest  •  27 Ianuarie 2020, 17:29

Bravo Hora !! Cineva trebuie sa-l invete si pe cioban ca acordurile trebuiesc respectate . De aici se vede cat de mic este omul asta !!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează