FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DDB nu uită și nu iartă » Suporterii au găsit doi vinovați pentru degringolada din club: „Creierul mare și creierul mic”

Cosmin Contra, alături de Cortacero / FOTO: GSP
Cosmin Contra, alături de Cortacero / FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 septembrie 2021 13:08 / Actualizat miercuri, 01 septembrie 2021 13:37

Chiar dacă a scăpat de interdicția de a face transferuri, Dinamo rămâne un club cu mari probleme financiare, unde viitorul plutește în ceață, iar amenințarea retrogradării e din ce în ce mai serioasă. 

Suporterii din grupul DDB Italia, extrem de vocali în interiorul proiectului în ultima perioadă, susțin că vinovații pentru situația actuală de la Dinamo sunt antrenorul Cosmin Contra și Juan Melero Marin, omul care a fost în umbra lui Cortacero în momentul în care spaniolii au pus stăpânire pe club. Acestora le sunt aduse acuzații extrem de grave. 

Suporterii au găsit vinovații pentru degringolada din club și vin cu 10 argumente

Sperăm ca mâna lungă a justiției să ajungă și la cei care au stat în spatele cohortei, mai exact creierul mare al distrugerii lui Dinamo, Melero Marin și creierul mic, Cosmin Contra.
Iată cele 10 argumente ale vinovăției celor doi: 

1. Ei l-au căutat Cortacero, l-au găsit și l-au convins să accepte rolul de paravan în manevra care trebuia să îngroape Dinamo. Tocmai din acest motiv, Guriță și-a permis să lovească teatral în ”angajatul” Cortacero. 

2. Să nu uităm că Melero și Contra sunt cei care i-au convins pe jucătorii spanioli să semneze cu Dinamo și le-au oferit salarii prin care falimentul clubului să fie asigurat. 

3. Pentru cei care se întreabă ce aveau de câștigat groparii din această afacere? Răspunsul e tot mai clar: Dacă un singur jucător spaniol reușește să obțină 500.000€ în urma memoriului depus la Fifa, să nu vă imaginați că banii câștigați rămân la jucător. Cei doi nu au căutat jucători care să ajute Dinamo, ci jucători care să accepte astfel de jocuri murdare. Așa se explică faptul că majoritatea celor aduși erau spanioli. 

4. Priviți cum jucătorii aduși de Contra și Melero și-au găsit echipe în Spania, acolo unde Melero are mare influență. Doar portarul spaniol adus de Contra la Dinamo, René Román Hinojo, 38 de ani, s-a întors la pensie și așteaptă bani frumoși de la Dinamo. Pentru a-i face loc la echipă, Contra l-a dat afară pe Straton, un portar bun, devotat, dar cu un salariu prea mic în care nu încăpeau comisioanele pungașilor. 

5. Să nu uităm că Guriță s-a ocupat de aceste țepe dintr-o poziție de oficial UEFA, poziție în care a ajuns și după ce a plecat de la Dinamo.

 6. Are cineva impresia că fostul antrenor a rămas în pagubă după plecarea de la Dinamo? Nicidecum. A forțat clubul să-i achite zeci de mii de euro, sub amenințarea memoriului la FIFA. 

7. Foarte interesant este de ce Guriță a refuzat propunerea de a-și primi banii (oricum nemeritați) în vară. Omul era convins că până la vară Dinamo va fi în faliment. Doar muncise din greu pentru asta. 

8. Culmea e că toți acești țepari se plâng că la rândul lor au fost păcăliți de alții. Contra a încercat să lase de înțeles că a apărut în schemă abia în vara lui 2020, când s-a lăsat cu greu convins să vină la Dinamo ca antrenor. Adevărul este de fapt altul. Contra era în spatele manevrei încă din APRILIE, atunci când ne prezenta GARANȚII pentru ”un investitor foarte potent financiar din Spania”. El și Țălnar au garantat de la început pentru grupul de săpași din Granada. 

9. Să nu uităm că grupul Contra-Melero-Șerdean era sigur că va pune mâna pe banii din drepturile TV. Nu se așteptau că suporterii, prin ProgramDDB, să aibă puterea și inteligența de a bloca acele sume prin împrumuturile garantate tocmai cu acele drepturi tv. 

10. Oare dintr-un meci jucat cum trebuie la pariuri cam câți bani se pot face? Vă mai amintiți cum pierdea Dinamo meciurile cu Chindia sau cu Sepsi, din poziția de mare favorită, prin prisma valorii umflate a lotului? - Comunicat DDB Italia

Vestea sezonului pentru Dinamo: au scăpat de interdicție 

Interdicția la transferuri pe care Dinamo o avea după memoriile depuse de Isma Lopez și Aleix Garcia a fost ridicată de FIFA. Informația a fost confirmată pentru GSP de Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui clubului din Ștefan cel Mare.

„Da, pot să vă confirm în premieră. A fost o problemă de anduranță, nu un blitzkrieg, dar acum se schimbă întreaga filosofie a clubului și toată perspectiva. Vă pot spune în premieră că primul transfer este Costantin Nica, un băiat pe care l-am văzut de foarte multe ori la antrenamente, care se pregătește exemplar și care merită să poarte tricoul lui Dinamo. Vom avea 2-6 transferuri, în toate compartimentele.

Avem o listă în vedere cu jucători pe care îi cunoaștem îndeaproape, care au mai evoluat în Liga 1, dar și noutăți. Cătălin Țîră este o soluție, da”, a dezvăluit Iuliu Mureșan, administratoul special al lui Dinamo, pentru GSP.ro.

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Gabi Torje, aproape de o nouă revenire la Dinamo! Țintele „câinilor” au cifre dezastruoase

EXCLUSIV Vestea sezonului pentru Dinamo vine chiar înaintea derby-ului cu FCSB: „De azi se schimbă întreaga filosofie! Vă spun și primul transfer”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
paolo14
paolo14  •  02 Septembrie 2021, 06:08
Postat de anatol_karagandici pe 01 Septembrie 2021, 20:14

Umilinta istorica a incasat fcsb de la o echipa a minerilor dintr-un oras kazah dinspre granita cu Mongolia. A lua bataie de la o alta echipa din liga 1 romaneasca in conditiile in care joci cu tineri neplatiti samd e ceva perfect normal, anormal era doar ca Dinamo sa castige meci dupa meci cu asemenea lot.

06.04.2006 Vezi sa nu faci vre-un atac...

anatol_karagandici
anatol_karagandici  •  01 Septembrie 2021, 20:14
Postat de mattia.montini pe 01 Septembrie 2021, 17:57

Programul asta trebuie lasat sa-si dea obstescul sfarsit. Orice incredere pe termen mediu si scurt este spulberata. O gasca de golani infractori care a santajat emotional suporterii, asta e ddb. Pana la urma, scopul a fost atins. Clubul e acolo. O carpa, dar fizic este in liga 1, gata sa incaseze umilinte istorice de la oricine. Au *** si baietii, a *** si coana Saftica, a iesit bine. Domne, cum se zice pe la noi: au furat, dar au si facut. Mai dai un check-in pe facebook, mai un hau-hau, mai desenezi o carpa cu pixul, te mai spargi p-aici ca aia 2.5 ron ai tai tin Dinamo in viata. Sunt curios cati dintre cei 15 mii isi vor innoi cardurile, cati vor cumpara abonamente. Ala e raspunsul pt activitatea ddb, nu faptul ca sunt eu nemultumit sau nu mai stiu cine. Aveti cojones, draga ddb italia, sa iesiti si cu ceva palpabil in afara de balarii? De ce nu ati scris mizeria asta inainte sa renunte la jumatate de milion? A, ati prins glas acum, cand va tine nicu badea in poala. Nu mai e vinde, pleaca, mori, acum suntem in perioada cumpara, revino, traieste! Auuu, auuu, auuu!

Umilinta istorica a incasat fcsb de la o echipa a minerilor dintr-un oras kazah dinspre granita cu Mongolia. A lua bataie de la o alta echipa din liga 1 romaneasca in conditiile in care joci cu tineri neplatiti samd e ceva perfect normal, anormal era doar ca Dinamo sa castige meci dupa meci cu asemenea lot.

ucluj2011
ucluj2011  •  01 Septembrie 2021, 19:10

Cosmin Contra este un distrus .Și o piază rea pentru Dinamo.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează