FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DDB, prima reacție după haosul de la Dinamo! Pablo Cortacero, în vizorul dinamoviștilor: „Avem un patron care nu e patron! Banii n-au ajuns niciodată”

PCH a emis un comunicat
PCH a emis un comunicat

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 octombrie 2020 22:01 / Actualizat duminica, 25 octombrie 2020 22:23

Suporterii-acționari ai lui Dinamo au postat un comunicat pe pagina de facebook a Peluzei „Cătălin Hîldan” despre situația tensionată de la Dinamo, unde investițiile noilor șefi întârzie să apară, iar rezultatele lasă de dorit.

Pablo Cortacero, numărul 1 în club, care s-a prezentat drept reprezentantul unui fond de investiții, este principala persoană vizată de suporteri. Despre acesta, PCH a scris:

„Avem un patron care nu e patron. El este doar reprezentantul unor investitori pe care nu avem voie să-i cunoaștem, care fac parte dintr-un fond de investiții care nu este fond de investiții. Avem niște investitori care ne-au spus că au trimis în urmă cu 10 zile 800.000 € care nu au ajuns niciodată”.

Ce se ascunde de fapt în spatele spaniolilor de la Dinamo » Investigația GSP care scoate la suprafață fața nevăzută a noilor investitori

DDB: „Conducătorii îi ignoră în totalitate pe suporteri”

DDB a taxat și lipsa de comunicare a șefilor de la Dinamo cu susținătorii echipei: „Avem niște conducători care îi ignoră în totalitate pe suporteri, au alergie la toate inițiativele lor. Știm că mulți dintre suporteri s-au simțit măguliți că „patronul” lui Dinamo le-a răspuns la întrebări pe messenger. Cei mai mulți au primit clasicele răspunsuri „mañana” (mâine) sau „la próxima semana” (săptămâna următoare). 

Am fost întrebați dacă suntem de acord cu modul în care comunică Pablo Cortacero. Nu credem că este un mod profesionist de a ține legătura cu publicul și cu presa. Același lucru îl făcea și indianul care venise să preia Dinamo în 2016” (n.red. - Sanjeev Kumar).

Vom rămâne rezervați atâta timp cât mai există o minimă speranță. Dacă lucrurile se vor complica și mai mult, cei vinovați ar fi cei mai bucuroși să fie atacați de către noi, ca să aibă pe cine să dea vina pentru o eventuală dezertare.

Deși ne-au mințit urât, nu trebuie să ne ridicăm împotriva lor - comunicat PCH

VIDEO. Marian Savu rămâne pesimist în privința noilor investitori de la Dinamo: „Nu s-a schimbat nimic de la Revoluție”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Cosmin Contra are zilele numărate la Dinamo! Cine e antrenorul dorit de Pablo Cortacero: implicat într-un scandal cu Florin Andone

Cauza problemelor de la Dinamo: „Atunci s-a greșit!”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
the_fixer
the_fixer  •  26 Octombrie 2020, 07:37
Postat de sala_dalles pe 26 Octombrie 2020, 02:01

Lasati gargara ca dam faliment !

Pai Irimescule nu era DDB cea mai bogata galerie din Estul Europei? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

parpalache
parpalache  •  26 Octombrie 2020, 07:35

Bine,bine dar avem pe altcineva?Poate o vreti pe Annamaria-care va veni cu bani de la Becali-sa transforme clubul in vasalul fcsb?

doardinamo1948
doardinamo1948  •  26 Octombrie 2020, 05:38
Postat de morzadobflicster pe 26 Octombrie 2020, 04:29

Despre situatia de la Dinamo, post iertata de retrogradare, un singur comentariue e posibil: Muahahahahahahahahahahahahahahaha, hai cu matineul, muhahahahahahahahahahahahahahahaha

De anul viitor 18 echipe

Vezi toate comentariile (15)
Comentează