FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Cauza problemelor de la Dinamo: „Atunci s-a greșit!”

„Puștii lui Bratu au fost primii în play-out! Atunci s-a greșit, mai trebuiau doar câteva plombe cu experiență”, susține Șfaițer +20   FOTO
„Puștii lui Bratu au fost primii în play-out! Atunci s-a greșit, mai trebuiau doar câteva plombe cu experiență”, susține Șfaițer

Articol de - Publicat duminica, 25 octombrie 2020 13:36 / Actualizat duminica, 25 octombrie 2020 14:25

Cornel Șfaițer, managerul general al lui Sepsi, a tras concluziile după victoria echipei sale cu Dinamo, a 3-a consecutivă a covăsnenilor împotriva „câinilor”. Știe care a fost momentul când „câinii” puteau reveni în elită, chiar cu o echipă formată din propria academie.

- Domnule Șfaițer, o victorie mare pentru Sepsi. Ce sentimente vă încearcă ca dinamovist, cu un ochi râdeți, cu unul plângeți... 
- E o victorie mare, împotriva unei echipe rănite. Știam că va fi greu, pentru că Dinamo este încă în căutări. Noi suntem pe un drum bun. Sepsi mereu a reușit lucruri deosebite cu Dinamo. Arătăm bine, dacă vom fi maturi, atunci putem obține rezultate mari. Am avut o prestație fantastică cu Dinamo. 

- Se leagă victoriile, devine Sepsi o candidată serioasă pentru play-off? 
- Nu ascundem faptul că ne dorim să fim în play-off. Avem bancă, lot echilibrat, cu experiență. Mitrea, Aganovici, Fofana și Golofca, toți veniți vara asta, au arătat maturitate în joc și ne-au ajutat să obținem un succes fără dubii. 

- Ce se întâmplă cu Dinamo, o echipă care a bifat achiziții pe salarii de zeci de mii de euro? 
- Dinamo încă se caută. Are un lot bun, dar echipa n-are ritm de joc acum. M-am mai interesat și eu, am citit în mass-media, am văzut că sunt fotbaliști cu CV-uri tari, cu salarii pe măsură. Deocamdată n-au demonstrat. Mai au nevoie de timp pentru a reveni la forma de altădată.

- Echipa nu merge, clubul parcă nu poate ieși din perioada asta slabă, unde se greșește? 
- La Dinamo s-a greșit acum câțiva ani, când echipa a terminat prima în play-out. Cu o echipă plină de tineri. Atunci, în era domnului Negoiță, cu Bratu antrenor parcă, aveau o echipă de perspecitvă. Mai aveau nevoie de câțiva jucători maturi și puteau pleca la un nou drum. E cu dus și întors la ce achiziții s-au făcut acum. E problema lor, mie-mi stă capul numai la Sepsi 

- Sunteți dinamovist, n-ați ascuns asta, ce-i lipsește lui Dinamo acum? 
- Cunosc toată istoria lui Dinamo, din anii 70. Echipa e într-o situație grea. Am mai zis-o după victoria din "Groapă" că e dureros ce văd aici. Dinamo tot e în căutări de ceva timp. S-au tot vehiculat nume de noi investitori, a venit acum cineva. La ce lot au făcut, pretențiile sunt de play-off, de titlu. Însă e nevoie de timp. 

- Domnul Dioszegi îl remarca pe Annas, aveți și doi fundași centrali interesanți, îi puteți pierde în dauna unei echipe de top? 
- Nu va pleca nimeni de la Sepsi. Decât pentru o ofertă de nerefuzat. Avem un obiectiv, drumul e lung, avem multe etape în față și nu putem pierde jucătorii la prima strigare.

FOTO Cele mai tari imagini din partida Sepsi - Dinamo 2-0

Sepsi - Dinamo FOTO: Cristi Preda
Sepsi - Dinamo FOTO: Cristi Preda
Sepsi - Dinamo FOTO: Cristi Preda
Sepsi - Dinamo FOTO: Cristi Preda
Sepsi - Dinamo FOTO: Cristi Preda
+16 FOTO

VIDEO Cornel Șfaițer: „Important e să aducem VAR-ul cât mai repede în România!”

Citește mai multe știri despre Sepsi - Dinamo 2-0:

Florin Prunea, dezvăluiri din interior: „La Dinamo sunt probleme extrasportive! E grav, irespirabil”

Cosmin Contra, declarație categorică despre plecarea de la Dinamo: „Am vorbit acum cu directorul sportiv”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
creeperno
creeperno  •  25 Octombrie 2020, 22:38

Smurd sau Rednic antrenor!

doardinamo1948
doardinamo1948  •  25 Octombrie 2020, 18:40
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Auzi, când iese dvd2? Probabil ca niciodată, dacă luam in calcul ca dvd1 e de slaba calitate și aberează in continuu.

samertx
samertx  •  25 Octombrie 2020, 16:20
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Și când s-a mai greșit în ultimii tăi ani?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează