FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Florin Prunea, dezvăluiri din interior: „La Dinamo sunt probleme extrasportive! E grav, irespirabil”

Dinamo a ajuns la 4 înfrângeri consecutive în Liga 1, după 0-2 cu Sepsi. Florin Prunea, fostul jucător și președinte al roș-albilor, este îngrijorat de situația echipei lui Cosmin Contra. +20   FOTO
Dinamo a ajuns la 4 înfrângeri consecutive în Liga 1, după 0-2 cu Sepsi. Florin Prunea, fostul jucător și președinte al roș-albilor, este îngrijorat de situația echipei lui Cosmin Contra.

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 octombrie 2020 10:21 / Actualizat duminica, 25 octombrie 2020 12:06

Dinamo a ajuns la 4 înfrângeri consecutive în Liga 1, după 0-2 cu Sepsi. Florin Prunea, fostul jucător și președinte al roș-albilor, e îngrijorat de situația echipei lui Cosmin Contra.

Vezi discursul lui Cosmin Contra de la finalul meciului

E clar că sunt și probleme extrasportive. Totul pleacă de la bani. Nu știu ce vor face atunci când va trebui să plătească salariile acestor fotbaliști străini. Bugetul de salarii e de peste 300.000 de euro. Atenție, e o problemă! De unde se plătesc salariile acestor jucători? Pentru că dacă nu le dai banii, își iau bagajele și pleacă. 

Contra mi-a lăsat o impresie de parcă nu el ar fi adus jucătorii. Când ajungi să spui că ți-e rușine că porți acea siglă, înseamnă că ai o problemă în interior. Înseamnă că sunt lucruri grave.

E o atmosferă irespirabilă acum la Dinamo, la ce se întâmplă în jurul echipei, cu suporteri nemulțumiți și așa mai departe. Nu e ușor de lucrat”, a spus Prunea la „Digi Sport Matinal”.

După 7 etape, Dinamo e pe locul 14 în Liga 1, cu doar 5 puncte. „Câinii” au o singură victorie și 5 înfrângeri, toate eșecurile venind în timpul mandatului lui Contra.

FOTO Cele mai tari imagini din Sepsi - Dinamo 2-0

Sepsi - Dinamo FOTO: Cristi Preda
Sepsi - Dinamo FOTO: Cristi Preda
Sepsi - Dinamo FOTO: Cristi Preda
Sepsi - Dinamo FOTO: Cristi Preda
Sepsi - Dinamo FOTO: Cristi Preda
+16 FOTO

Sepsi - Dinamo 2-0. Attila Hadnagy, după meci: „Mă bucur că i-am bătut!”

Clasament Liga 1:

Citește mai multe articole despre Sepsi - Dinamo 2-0:

Cosmin Contra, declarație categorică despre plecarea de la Dinamo: „Am vorbit acum cu directorul sportiv”

Deian Sorescu, DĂRÂMAT după Sepsi - Dinamo 2-0: „E cel mai rușinos meci al nostru! Nu am vreo explicație, dar nu e vina lui Contra”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (34)
creeperno
creeperno  •  25 Octombrie 2020, 22:50

Pariuri

doardinamo1948
doardinamo1948  •  25 Octombrie 2020, 18:30

Dinamo trebuie sa scape urgent de spaniolii din teren și de cei din conducere. Dacă la Sepși e liniște termina pe podium fără probleme.

cornelcc
cornelcc  •  25 Octombrie 2020, 16:13

Datoriile imense (pentru liga-mamaliga!) pe care le are dinamo, in principal la firmele lui neputinta, nu ar fi fost preluate niciodata de un investitor serios! Dovada arabii perindati prin birourile de la rin, care au fugit incotro au vazut cu ochii!

Vezi toate comentariile (34)
Comentează