FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CSU CRAIOVA 1-6

Omul care a garantat pentru Cheseanu la Dinamo și-a schimbat discursul » De la „Poate face față fără nicio problemă” la „Ăsta chiar a jucat în Franța?!”

Thomas Chesneau // FOTO: Imago +19   FOTO
Thomas Chesneau // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 februarie 2022 09:44 / Actualizat vineri, 11 februarie 2022 13:51

Portarul francez Thomas Chesneau (22 de ani) a fost cel mai slab jucător al lui Dinamo în meciul cu CS Universitatea Craiova, 1-6, fiind luat la rost chiar de omul care a garantat pentru el, Florin Prunea.

După ce Cristiano Figueiredo a gafat în meciul cu FC Botoșani, Flavius Stoican a mizat pe Chesneau, împrumutat de la Chiajna, care însă a făcut două erori incredibile contra oltenilor.

Ședință de urgență la Dinamo » Flavius Stoican și Iuliu Mureșan vor fi dați afară: „A plecat deja, e definitiv!”
Dinamo - CSU Craiova 1-6
Ședință de urgență la Dinamo » Flavius Stoican și Iuliu Mureșan vor fi dați afară: „A plecat deja, e definitiv!”

Chesneau, recomandat de Prunea înainte de transferul la Dinamo

În iarnă, Florin Prunea, fost președinte la Dinamo, dezvăluia că a garantat pentru transferul francezului, fiind sigur că acesta ar putea juca la Dinamo, chiar dacă era rezervă la Chiajna.

„Nu vă ascund faptul că m-a sunat Cristi Tănase, președintele de la Concordia Chiajna, și m-a întrebat: «Florine, vreau să ajut Dinamo. Crezi că Chesneau poate face față la Dinamo?» Cristi Tănase este dinamovist, a crescut acolo, pe el și domnul Bălănescu i-a crescut nea Tică Dănilescu. I-am răspuns că poate, fără niciun fel de problemă. Băiatul ăsta nu a jucat la Chiajna din cauza faptului că ei folosesc portar U21, dar e un portar foarte bun. I-am spus să-l lase la Dinamo”, a declarat Prunea la emisiunea „DigiSport Matinal”, pe 22 ianuarie.

Florin Prunea, după Dinamo – CSU Craiova 1-6: „Ăsta chiar a jucat în Franța?!”

Joi seară, după gafele lui Chesneau, Prunea și-a schimbat discursul.

„Nu pot să-mi dau seama ce s-a întâmplat cu Chesneau. Ce schimbare în doi-trei ani. E o schimbare incredibilă, eu l-am susținut când a venit la Dinamo. Eu l-am văzut la Chiajna, a avut evoluții foarte bune. Chiar nu pot să-mi dau seama... Vorbeam cu un fost coleg de la echipa națională și ziceam «Ăsta chiar a jucat în Franța?» Dar problema e că și Cristiano a avut o evoluție foarte slabă la Botoșani. ”, a declarat Prunea la emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

1a fost nota primită de Chesneau din partea GSP după Dinamo – CSU Craiova

VIDEO Dumitru Dragomir, despre Dinamo - CSU Craiova: „Nici juniorii nu luau atâtea goluri acasă!”

Citește și: 

Cosmin Matei și-a atacat portarul: „Ia gol din tușă, driblează adversarii. E vorba de valoare!”

Cornel Dinu îl face praf pe Flavius Stoican: „Și-a pierdut ochelarii! Peste tot pe unde a fost, n-a făcut absolut nimic”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
creeperno115
creeperno115  •  11 Februarie 2022, 22:54

Fiind portar, n-ar trebui sa piarda experienta

ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  11 Februarie 2022, 17:57

Chesneau nu a jucat mult timp; dacă un fotbalist nu joacă mult timp, își pierde experiența.

donbaas
donbaas  •  11 Februarie 2022, 12:57

Domnule jurnalist, vă rog să vă mai uitați la emisiunea despre care vorbiți. În primul rând, "expertul" Prunea a zis că l-am văzut pe Chesneau făcând meciuri bune la Concordia în Liga 1, unde omul nu a jucat. În al doilea rând, întrebarea "Ăsta chiar a jucat în Franța?" era referitoare la fundașul Aloe. Nu ar strica, totuși, să informați corect cititorii. În fond, e o obligație a dvs.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close