FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Clubul i-a anunțat transferul la Dinamo: „Mult succes alături de Mircea Rednic”

Andrei Antoce // foto: Facebook
Andrei Antoce // foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat luni, 04 octombrie 2021 14:30 / Actualizat luni, 04 octombrie 2021 14:43

Preparatorul fizic Andrei Antoce, ultima dată angajat la CSM Ceahlăul Piatra Neamț, se va alătura staff-ului tehnic de la Dinamo, condus de antrenorul principal Mircea Rednic (59 de ani).

Aflată în așteptarea unor nume noi în lot, Dinamo face mutări și la nivelul staff-ului tehnic, în cadrul căruia va fi cooptat preparatorul fizic Andrei Antoce.

Preparatorul fizic Andrei Antoce semnează cu Dinamo

CSM Ceahlăul Piatra Neamț a anunțat în această dimineață despărțirea de Antoce, precum și destinația acestuia:

„Mulțumim, Andrei Antoce! Succes la Dinamo București, acolo unde vei lucra alături de antrenorul Mircea Rednic”.

Mutarea vine la scurt timp după numirea „Puriului” în funcția de antrenor principal la Dinamo. Mircea Rednic s-a plâns de pregătirea fizică a alb-roșilor și a mutat în consecință.

„Pentru mine ca antrenor, important este să întăresc lotul și să profit de cele două săptămâni, dar fizic nu stăm bine. Nu se poate să intre un jucător tânăr și să nu poată să alerge. Celor tineri le cer să joace simplu și să alerge”, a spus Rednic deunăzi.

Preparatorul fizic de la Dinamo este, în acest moment, Cristian Sandu.

Săptămână de mercato la Dinamo

Mircea Rednic așteaptă astăzi un vârf din Franța pentru a întări Dinamo, plus un fundaș dreapta belgian, „câinii” temându-se să nu aibă iar restricție la transferuri după recursurile lui Isma Lopez și Aleix Garcia.

Fundașii dreapta Ayrton Mboko (23 de ani, ex-Standard Liege), Daniel Opare (30 de ani, ex-Antwerp și Augsburg) și Luis Pedro Cavanda (30 de ani, ex-Standard și Lazio), stoperul Joris Gnagnon (24 de ani, ex-Rennes și Sevilla) și mijlocașul Daniel Avramovski (26 de ani, ex-Kayseri) sunt doar câțiva dintre jucătorii de pe lista lărgită a „câinilor”.

De astăzi vor începe să sosească la București. „Puriul” evită încă să dea nume, dorind, mai întâi, să-i vadă în Capitală.

„Nu e posibil să n-ai fundaș dreapta, nu există concurență în echipa asta. Sunt obligat să aduc jucători. Nu putem să îi dăm afară pe jucători, trebuie să fim inteligenți perioada asta și să aducem cel puțin 3 fotbaliști, un atacant va veni luni.

Vine din Franța atacantul, mai vin doi din Belgia și Olanda. Eu nu pot să mai aștept, trebuie să profităm de situația asta, putem să transferăm, trebuie să o facem repede! Fiindcă nu se știe ce decizie vor lua cei de la TAS, au făcut recurs jucătorii spanioli care câștigau 30.000 de euro pe lună. 

Eu caut jucători ca să am concurență în echipă. Îmi doresc să am alături jucători care au activat aici”, a spus Rednic după meciul cu UTA, scor 2-2. 

VIDEO. Iuliu Mureșan după egalul cu UTA: „S-a văzut amprenta lui Rednic după numai 2 zile”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Ramona Olaru și-a recunoscut pasiunea pentru Dinamo: „Eram îndrăgostită de un fotbalist”

Pe zero! Cifre horror pentru jucătorul care a debutat la 16 ani sub comanda lui Rednic

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
creeperno115
creeperno115  •  04 Octombrie 2021, 22:35

La justitia romaneasca, cred ca cortacero o sa plateasca peste vreo 10 ani

rocky5
rocky5  •  04 Octombrie 2021, 16:56

Ce prosti i-au adus pe spaniolii ăia pe salarii astronomice? Ăia să le plătească!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close