FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Săptămână de mercato la Dinamo » Ce jucători vrea Rednic să aducă în zilele următoare

Articol de - Publicat luni, 04 octombrie 2021 08:35 / Actualizat luni, 04 octombrie 2021 09:35

Rednic așteaptă astăzi un vârf din Franța pentru a întări Dinamo, plus un fundaș dreapta belgian, „câinii” temându-se să nu aibă iar restricție la transferuri după recursurile lui Isma Lopez și Aleix Garcia.

Dinamoviștii l-au așteptat pe Mircea Rednic atât pentru a revitaliza echipa aflată pe penultimul loc în Liga 1, cât și pentru a-și pune la lucru cunoștințele în vederea realizării unor transferuri care să întărească lotul.

Fundașii dreapta Ayrton Mboko (23 de ani, ex-Standard Liege), Daniel Opare (30 de ani, ex-Antwerp și Augsburg) și Luis Pedro Cavanda (30 de ani, ex-Standard și Lazio), stoperul Joris Gnagnon (24 de ani, ex-Rennes și Sevilla) și mijlocașul Daniel Avramovski (26 de ani, ex-Kayseri) sunt doar câțiva dintre jucătorii de pe lista lărgită a „câinilor". 

De astăzi vor începe să sosească la București. „Puriul" evită încă să dea nume, dorind, mai întâi, să-i vadă în Capitală.

„Ne-am relaxat și la 2-0, la o minge pierdută, de aceea l-am schimbat și pe Geani Crețu. Le-am spus jucătorilor: „Voi sunteți tineri, sunteți de câțiva ani și vi se oferă șansa să jucați. Vă cer să jucați simplu, să alergați", ceea ce unii nu au făcut. Păi, voi ăștia tineri, care sunteți tineri de 3-4 ani, nu o să mai aveți asemenea șanse. Era șansa voastră să demonstrați că Dinamo se poate baza pe voi. Nu o zic cu răutate, băieții își doresc, e vorba de experiență și de calitate", a comentat Rednic.

„Puriul" a explicat apoi de ce are nevoie de jucători noi:  „Nu e posibil să n-ai fundaș dreapta, nu există concurență în echipa asta. Sunt obligat să aduc jucători. Nu putem să îi dăm afară pe jucători, trebuie să fim inteligenți perioada asta și să aducem cel puțin 3 fotbaliști, un atacant va veni luni.

Vine din Franța atacantul, mai vin doi din Belgia și Olanda. Eu nu pot să mai aștept, trebuie să profităm de situația asta, putem să transferăm, trebuie să o facem repede! Fiindcă nu se știe ce decizie vor lua cei de la TAS, au făcut recurs jucătorii spanioli care câștigau 30.000 de euro pe lună. Eu caut jucători ca să am concurență în echipă. Îmi doresc să am alături jucători care au activat aici. 

Pentru mine ca antrenor, important este să întăresc lotul și să profit de cele două săptămâni, dar fizic nu stăm bine. Nu se poate să intre un jucător tânăr și să nu poată să alerge. Celor tineri le cer să joace simplu și să alerge". 

Diferența s-a făcut la schimbări, cei de la UTA au jucători cu meciuri în picioare, Miculescu a înscris două goluri, era titular meciurile trecute, eu am folosit jucători tineri. Lotul e slăbuț, plus transferurile efectuate, te ajută și nu prea te ajută. Torje și Mirko au făcut ceva, s-au integrat și se vede că s-au antrenat în perioada cât au stat fără echipă. L-am pierdut la antrenamentul dinainte de meci pe Matei, aveam nevoie de experiența lui, de calitate.

- Mircea Rednic, antrenor Dinamo

VIDEO Iuliu Mureșan: „S-a văzut amprenta lui Rednic după numai 2 zile”

Citește și: 

Dinamoviștii, luați tare după ce au ratat victoria cu UTA: „Nu am putut găsi nicio scuză!”

Mureșan e mulțumit de schimbările aduse de Rednic: „Și-a pus amprenta” + Spune că l-a chemat pe Dănciulescu la Dinamo încă din iulie

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
creeperno115
creeperno115  •  04 Octombrie 2021, 22:37

Bravo!

goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  04 Octombrie 2021, 21:22
Postat de tororosso pe 04 Octombrie 2021, 11:52

Nu știu eu sau cum se mai pot face transferuri până la iarnă când perioada era până pe 6 sept.2021 .

Lasă te de sportu asta și uitate pe reviste cu foci. Jucatori liberi de contract se pot face oricând , in orice zi ,bah sămânță de b0stan

7biancorossi7
7biancorossi7  •  04 Octombrie 2021, 16:05

de cavanda si opare am auzit si eu, jucatori lejer peste media ligii 1. Asta daca nu vin sa joace la misto cum ne am obisnuit cu strainii "bine cotati"

Vezi toate comentariile (21)
Comentează