FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - UTA 2-2

Mureșan e mulțumit de schimbările aduse de Rednic: „Și-a pus amprenta” + Spune că l-a chemat pe Dănciulescu la Dinamo încă din iulie

Mureșan e mulțumit de schimbările aduse de Rednic: „Și-a pus amprenta” + Spune că l-a chemat pe Dănciulescu la Dinamo încă din iulie +49   FOTO
Mureșan e mulțumit de schimbările aduse de Rednic: „Și-a pus amprenta” + Spune că l-a chemat pe Dănciulescu la Dinamo încă din iulie

Articol de , - Publicat sambata, 02 octombrie 2021 21:31 / Actualizat duminica, 03 octombrie 2021 00:30

Administratorul special al lui Dinamo, Iuliu Mureșan, are încredere că Mircea Rednic va redresa echipa în viitorul apropiat și va reuși și prima victorie. Oficialul dinamovist spune că l-a contactat pe Dănciulescu, să vină la club încă din luna iulie, dar acesta a amânat să dea un răspuns

Dinamo a remizat acasă cu UTA, 2-2, într-un meci în care a avut numeroase ocazii și a fost în superioritate numerică o repriză întreagă. Detalii AICI!

„Am avut o cu totul altă atitudine, altă exprimare. A fost un meci în care am dominat, am avut superioritate numerică, am avut foarte multe ocazii, cât în celelalte partide, dar nu am știut să le fructificăm. Ceva se întâmplă în fața porții de nu putem să dăm gol. E o lipsă de încredere a jucătorilor în forțele proprii și de aceea sunt și aceste ratări și greșeli nepermise.

Sunt mulțumit de schimbarea de atitudine, de schimbarea jocului, de faptul că Rednic, prin personalitatea lui, și-a pus amprenta după 2 zile și după discuții individuale și-un antrenament jumate, ceea ce ne dă speranțe. Păcat, am fi meritat să câștigăm.

Vreau să remarc și arbitrajul, a fost foarte bun. Noi am fost de vină că am făcut egal.

Jucătorii trebuie să înțeleagă ce le cere Mircea Rednic și să obținem o victorie la Mediaș ca să ne deblocăm. 

O să aducem un atacant, un fundaș dreapta, mai îmbunătățim 2-3 posturi. Totuși, jucătorii n-au mai fost pasivi ca-n alte meciuri, s-a văzut o schimbare”, a declarat Mureșan.

Dacă vine Dănciulescu, eu m-aș bucura, sau Marius Niculae. Eu l-am sunat pe Dănciulescu la 10 zile după ce am venit și l-am rugat să vină, să ne ajute, să colaborăm. A zis că se gândește, a mai amânat. Avem nevoie de o fostă glorie a lui Dinamo care să fie lângă echipă. Azi poate fi Niculae sau Dănciulescu, zic eu
Iuliu Mureșan, administrator special Dinamo

Mircea Rednic, ultimatum pentru jucătorii lui Dinamo: „Clubul și fanii nu mai au răbdare!”

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, s-a declarat nemulțumit de unii dintre jucătorii săi, după egalul cu UTA, 2-2. 

Tehnicianul „câinilor” a lăudat atitudinea fotbaliștilor săi, dar i-a criticat pe unii dintre aceștia pentru că au ratat șansa de a câștiga meciul, deși Dinamo a avut 2-0.

Robert Moldoveanu, ratarea sezonului în Liga 1! Fază incredibilă în Dinamo - UTA
DINAMO - UTA
Robert Moldoveanu, ratarea sezonului în Liga 1! Fază incredibilă în Dinamo - UTA

Mircea Rednic, nervos după Dinamo - UTA

„A fost un meci bun. Trebuie să fim realiști. A fost o atitudine bună, am înscris, am avut ocazii de marca. Băieții au stat bine în teren, nu le-am dat spații adversarilor. Am avut ocazia să închidem meciul. Am avut ocazii doi contra unu, trei contra doi și doi contra zero și nu am marcat. Îmi pare rău, pentru că au muncit... Ca atitudine nu am ce să le reproșez jucătorilor.

La experiența lui, Filip nu trebuia să se precipite. Lui Moldoveanu nu ai ce să îi reproșezi. E tânăr, dar e de multă vreme tânăr. E păcat... Când ai ocazii d-astea, trebuie să marchezi. Era bine și pentru el pentru că nu a marcat de mult timp. A avut o poziție proastă. El voia să-l prindă pe Sorescu, deși trebuia să stea puțin în spate. I-a și fugit piciorul.. Am avut ocazii, am avut și bară. Pe final ne-am precipitat. Ce goluri am primit... Săracul portar a respins de două ori și ai mei stăteau și se uitau, 

Nu avem bancă! Cei care au intrat nu se ridică la nivelul celor care au venit. Ai mei, care au intrat de pe bancă, parcă erau mai obosiți! Pe Crețu l-am scos pentru că a greșit la gol. Jucătorii trebuie să înțeleagă că nu vor avea o șansă mai mare. Nu e vorbă că eu nu mai am răbdare, ci Dinamo și fanii nu mai au răbdare.

Le-am zis în vestiar. Sunt băieți buni, care vor, dar au limite. Atâtea ocazii nu am avut în toate meciurile. Dar e vorba de calitate, de timing, Poate cerem prea mult. Acum avem două săptămâni în care ne vom avea antrena. Vor veni cel puțin doi jucători pentru că e nevoie. Nu se poate să avem un fundaș stânga ca fundaș dreapta. Cei care au venit au fost nepregătiți. Diferența a făcut-o experiența”, a spus Mircea Rednic după meci, pentru Look Sport.

VIDEO Cătălin Hîldan, comemorat la Dinamo - UTA 

Citește și: 

Robert Moldoveanu, ratarea sezonului în Liga 1! Fază incredibilă în Dinamo - UTA

Gol ciudat încasat de „câini”! Reușita lui Miculescu a surprins pe toată lumea: comentatorii au crezut că e autogol

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  03 Octombrie 2021, 09:31

Cica Rednic si-a pus amprenta?!Da,asa e!S-a vazut ca echipa nu are nici o idee de joc,ca practic nu are mijloc- cedand mijlocul terenului adversarului si aparandu-se disperat,sperand sa dea gol pe contraatac!Aici avea dreptate Cornel Dinu cand zicea ca cu o astfel de tactica...ai nevoie de noroc!

creeperno115
creeperno115  •  02 Octombrie 2021, 22:38

„Nu-l lovește, se duce printre picioarele lui. Este de galben (n.r. la eliminarea lui Kocic). Roșu a fost mult mai clar la faza din minutul 45, la Crețu. Roșu clar! Dacă la primul dai roșu, aici ce culoare e?! Nu știu cine îi deleagă pe acești arbitri, care parcă nu învață nimic. Nu poți să spui că a judecat într-o singură direcție, pentru că nu judecă! A avut mintea tulbure, a greșit multe faze, greșeli pe tot parcursul reprizei. Mă uit mai bine la un film în repriza a doua (n.r. - râde)”, a comentat Adrian Porumboiu, pentru GSP.ro.

cloudman
cloudman  •  02 Octombrie 2021, 21:42

si-a pus amprenta la arbitri poata. nu a fost rosu la uta niciodata,culmea,nimeni nu a spus ca a fost rosu,doar arbitru a inventat. dar si asa s-a vazut amprenta lui redmic la faptul ca la 2-0 in minutul 60 si cu un om in plus asa de bine a inchis jocul redmic ca s-a terminat 2-2.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează