FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - UTA

foto Dinamo - UTA, gol ciudat încasat de „câini”! Reușita lui Miculescu a surprins pe toată lumea: comentatorii au crezut că e autogol

UTA a redus din diferență cu Dinamo în minutul 63, prin Miculescu +49   FOTO
UTA a redus din diferență cu Dinamo în minutul 63, prin Miculescu

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 octombrie 2021 18:00 / Actualizat sambata, 02 octombrie 2021 18:37

UTA a redus din diferență cu Dinamo în minutul 63, prin Miculescu.

Reușita a fost una ciudată, surprinzând nu doar apărarea dinamovistă, ci și pe comentatorii partidei.

După un atac inițiat în banda stângă a arădenilor, Iliev a apărat de două ori în aceeași fază, dar Miculescu a reușit să reia de pe gazon, după ce căzuse în urma ocaziei avute. Lângă el se afla Ricardo Grigore, care a privit uimit cum mingea intră în poartă.

Comentatorii partidei la Digi Sport au crezut inițial că e vorba de un autogol, pentru că nu s-a distins pe cameră cine exact a atins ultimul mingea. A fost nevoie de mai multe reluări pentru a lămuri că Miculescu a reușit să trimită în poartă de pe jos.

+2 FOTO

Dinamo - UTA, Batha, eliminat după ce l-a lovit pe Torje: „O prostie, dar nu e de «roșu»! Se ține de față, însă l-a lovit în gât”

Idriz Batha, mijlocașul central al celor de la UTA a văzut cartonașul roșu în prelungirile primei reprize.

Albanezul a fost eliminat de arbitrul Marian Barbu după ce l-a lovit cu cotul în zona gâtului pe Gabi Torje. „Nouarul” dinamovist a căzut imediat, reclamând o lovitură la față. 

„O prostie a jucătorului arădean, dar nu e de roșu. Îl lovește cu brațul. Se ține de față, dar l-a lovit în gât, în lateral”, a comentat Helmuth Duckadam la Fotbal Club, pe Digi Sport 1.

„Cam dură decizia arbitrului. Îl lovește, dar...”, a spus și Ionel Dănciulescu, în aceeași emisiune.

+11 FOTO

FOTO: Capturi Digi Sport

UTA a început moale, Dinamo a jucat bine, a avut 3 ocazii pe lângă gol. Mă frapează că Ricardo Grigore e excelent de la un meci la altul, UTA a avut 2 centrări și le-a luat. Cred că UTA va înscrie în repriza secundă și va pune probleme
Helmuth Duckadam

E un altfel de Dinamo. O echipă cu atitudine schimbată în bine, a reușit să marcheze, a mai avut situații de gol.
Ionel Dănciulescu

Momente emoționante la Dinamo - UTA » „Câinii” l-au comemorat pe Cătălin Hîldan

Meciul dintre Dinamo și UTA, din etapa a 11-a din Liga 1, a reprezentat momentul în care dinamoviștii au comemorat 21 de ani de la moartea lui Cătălin Hîldan.

Pe 5 octombrie 2000, „Unicul Căpitan”, așa cum îl numesc fani, a murit în timpul unui amical cu SN Oltenița, iar suporterii și jucătorii l-au omagiat pe fostul mijlocaș.

FOTO Cătălin Hîldan, comemorat la Dinamo – UTA

Jucătorii lui Dinamo au intrat pe teren cu tricouri negre, care aveau imprimat pe spate numărul 11, purtat de Hîldan și retras de Dinamo, iar pe partea din față era chipul fostului jucător.

Înainte de meci s-a ținut un moment de reculegere, iar lovitura de start a dat-o Cătălin Hîldan jr., nepotul fostului fotbalist, care joacă pentru Dinamo 2. Cei aproximativ 1200 de fani prezenți la meci au aplaudat momentul și i-au scandat numele lui Cătălin Hîldan.

+6 FOTO

VIDEO Cătălin Hîldan, comemorat la Dinamo – UTA

Câinilor, bătălia noastră nu s-a încheiat!

Ne stă înainte un nou început, alături de antrenorul cu care am câștigat ultimul titlu.

E nevoie de fiecare dintre noi pentru a duce mai departe cea mai frumoasă poveste, numită Dinamo! 

Doresc să mulțumesc tuturor celor ce se gândesc la fratele meu si la familia mea! Sper ca in numele lui, uniți, să putem trece peste toate încercările din ultimii ani și să ne putem bucura într-o zi, fiind mândri că AM REUȘIT.

Se apropie 5 Octombrie. Știu că vă gândiți la Cătălin, la fel ca în fiecare an. 

Dar vreau să vă rog, la fel ca și anul trecut, să-i protejați pe părinții mei. Au 75 de ani, sunt fragili și se pot îmbolnăvi foarte ușor. Brănești este zonă roșie în aceste zile.

Vă mulțumesc pentru tot ce faceți pentru ca Dinamo să nu moară niciodată!

 – Cristi Hîldan

Cătălin Hîldan, dispariție prematură în urmă cu 21 de ani

În minutul 74 al meciului amical dintre SN Olteniţa - Dinamo, Hîldan, care avea 24 de ani, a suferit un accident vascular cerebral, decesul fiind constatat de medicii de la spitalul din Olteniţa. De atunci, Dinamo a decis retragerea tricoului cu numărul 11, iar fanii din Peluza Cătălin Hîldan cântă la fiecare meci în memoria "Unicului Căpitan". 

Născut pe 3 februarie 1976, Hîldan a debutat la Dinamo în 1994 și a bifat 138 de meciuri pentru echipa alb-roșie. Acesta a avut și 8 convocări la echipa națională, pentru care a marcat un gol.

Toate detaliile de la Dinamo - UTA

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
creeperno115
creeperno115  •  02 Octombrie 2021, 22:48

Am avut numai ghinion!

cirus11
cirus11  •  02 Octombrie 2021, 19:45

Exagerati, mingea a sarit la ambele respingeri fix la Miculescu, fundasul nu avea ce sa reactioneze

289534292959553
Jiří Janečko  •  02 Octombrie 2021, 19:33

Un gol ciudat si o ratare ciudata!?!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează