FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - UTA 2-2

Dinamo - UTA 2-2 » Egal dramatic în Ștefan cel Mare » „Câinii”, egalați la ultima fază

Dinamo și UTA se întâlnesc sâmbătă, de la ora 16:30, în runda cu numărul 11 din Liga 1. Partida poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Telekom Sport 1, Digi Sport 1 și Look Sport+: +49   FOTO
Dinamo și UTA se întâlnesc sâmbătă, de la ora 16:30, în runda cu numărul 11 din Liga 1. Partida poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Telekom Sport 1, Digi Sport 1 și Look Sport+:

Articol de - Publicat sambata, 02 octombrie 2021 18:30 / Actualizat luni, 01 mai 2023 13:06

Dinamo a remizat cu UTA, 2-2, după un meci spectaculos în „Ștefan cel Mare”.

Neînvins pe banca lui Dinamo la debut (o victorie și 3 egaluri), Mircea Rednic a început cu un egal și al cincilea mandat pe banca roș-albilor, ratând șansa victoriei în minutul 90+6.

Fără victorie de 7 etape, „câinii” au început în forță meciul, iar Gabi Torje a marcat al doilea său gol la Dinamo. În minutul 7, mijlocașul a șutat din 10 metri, mingea a fost deviată de un adversar și l-a învins pe portarul Florin Iacob.

Dinamo, egal cu UTA la debutul lui Mircea Rednic

Rămasă în 10 oameni, după eliminarea lui Batha, UTA a început tare repriza a doua, dar tot „câinii” au marcat. Steliano Filip a fost faultat, iar Deian Sorescu a transformat fără emoții, în minutul 53.

UTA nu a renunțat la luptă, iar David Miculescu a marcat în minutul 63, după ce a profitat de o neatenție a lui Ricardo Grigore. Pe final, Sorescu și Moldoveanu au scăpat singuri cu portarul arădenilor, dar nu l-au putut învinge (Detalii AICI).

La ultima fază a meciului, David Miculescu a reușit egalarea, după o fază incredibilă. Steliano Filip a degajat într-un adversar, mingea ajuns la Miculescu, care a marcat în minutul 90+6, din 6 metri. 

1.200 de faniau fost prezenți în Ștefan cel Mare

După acest egal, primul în 11 etape, Dinamo ajunge la 7 puncte și este pe locul 15 în Liga 1. UTA, cu patru meciuri la rând fără victorie, este pe 7, cu 17 puncte.  

FINAL » Dinamo - UTA 2-2

Dinamo - UTA, echipe de start:

Dinamo: 91. Iliev - 3. A. Radu, 35. R. Popa, 27. R. Grigore, 7. St. Filip - , 8. Itu, 5. Răuță, 38. Bani - 9. Torje, 44. Ivanovski, 22. Sorescu
Rezerve: 12. Eșanu, 4. Pinto, 17. Dudea, 18. Țîră, 21. Neicuțescu, 28. V. Borcea, 32. G. Crețu, 75. Amzar, 99. R. Moldoveanu
Antrenor: Mircea Rednic

UTA: 93. Fl. Iacob - 21. Erico, 23. Baravykas, 4. Benga, 55. Șliakov - 98. D. Isac, 19. Batha - 8. Antal 20. Ubbink, 7. Roger -  88. Hora
Rezerve: 33. Balauru, 3. Medjimorec, 5. Vorobjovas, 6. Passaglia, 9. Dangubici, 10. Miculescu, 18. Fl. Ilie, 22. Bustea, 44. Mercioiu
Antrenor: Laszlo Balint

Stadion: Dinamo, București 
Arbitru: Marian Barbu / A1: Valentin Avram, A2: Andrei Constantinescu

Citește și alte știri despre Dinamo - UTA: 

A revenit Rednic, a dispărut monotonia » Show în ziua semnării contractului: „Încep și eu ca Șumi sau ca Petrescu”

Amenzi severe pentru FCSB, UTA și CSU Craiova ca urmare a incidentelor provocate de suporteri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (465)
goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  04 Octombrie 2021, 00:23
Postat de cuviosul_pafnutie pe 03 Octombrie 2021, 09:43

Toti asteapta sa le fete vaca,ca gata,a venit magicianul Rednic!singurul lucru pozitiv este ca stie sa negocieze bani,pentru transferuri!Dar ca ideee de joc...Nu are nici o idee!Echipele antrenate de el nu au nici o idee de joc!Cedarea mijlocului terenului,aparare disperata si nadejdea pe contratac!Spre stupoarea lui Cornel Dinu care se crucea ca Dinamo-antrenata de Rednic- a ajuns sa fie o echipa de contratac si care cu o asemenea maniera de joc, jumatate din puncte le-a facut cu mult noroc!

*** *** *** sa nu vezi ca Dinamo joaca altceva fata de perioada. cu șomerii Boneta și Cocean

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  03 Octombrie 2021, 09:43
Postat de zorrozabal pe 02 Octombrie 2021, 19:18

Dinamo are jucatori de...judeteana!Sare mingea din ei si nu sunt in stare sa dea nici macar o pasa scurta fara...sa isi potriveasca mingea,sa isi ia elan!Timp in care...sunt deposedati!Chiar si asa,azi puteau sa castige dupa un gol norocos-din deviere si dupa un penalty scos dintr-o actiune individuala...pe contraatac(Si cand adversarul era cu un om eliminat)!Dar...Dar a gresit si Rednic!Mai intai pentru ca nu a luat nici o masura sa astupe bresa de pe partea fundasului dreapta(improvizat)Andrei Radu-pe un de Dinamo a avut mult de suferit si apoi prin introducerea-complet neinspirata a lui Catalin Tira!Spre depsebire,antrenorul lui UTA a vazut ca Hora e inutil si l-a introdus pe tanarul Miculescu si de asemenea pe acel Dancovic,care a preluat controlul la mijlocul terenului!Nu!Dinamo nu are cum sa se salveze,daca nici la 2-0 si cu adversarul in inferioritate numerica nu reuseste sa castige!

Toti asteapta sa le fete vaca,ca gata,a venit magicianul Rednic!singurul lucru pozitiv este ca stie sa negocieze bani,pentru transferuri!Dar ca ideee de joc...Nu are nici o idee!Echipele antrenate de el nu au nici o idee de joc!Cedarea mijlocului terenului,aparare disperata si nadejdea pe contratac!Spre stupoarea lui Cornel Dinu care se crucea ca Dinamo-antrenata de Rednic- a ajuns sa fie o echipa de contratac si care cu o asemenea maniera de joc, jumatate din puncte le-a facut cu mult noroc!

goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  03 Octombrie 2021, 02:38

Pana in perioada de transferuri ne mai trebuiesc 3 -4 jucatori , sper sa aleaga Mircea Rednic bine, cum a ales mereu mana buna. Daca vine fundasu Mboko, mijlocasu macedonean Avramovski si inca 3 jucatori o sa aratam mult mult mai ok pana la iarna, Dinamo nu ca se va salva, dar va intra in playoff, o sa vedeti dupa pauza asta cu jocurile nationalei, a venit la fix, 2 saptamani ai timp sa-i pui la punct fizic pe toti veniti.

Vezi toate comentariile (465)
Comentează