FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - UTA 2-2

Dinamoviștii, luați tare după ce au ratat victoria cu UTA: „Nu am putut găsi nicio scuză!”

FOTO: Raed Krishan +49   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 octombrie 2021 08:26 / Actualizat duminica, 03 octombrie 2021 09:10

Dinamo a remizat cu UTA Arad, 2-2, fiind egalată în minutul 90+6 deși avea un om în plus.

Formația lui Mircea Rednic a condus 2-0 și a avut un om în plus, dar a fost egalată dramatic, spre nemulțumirea fanilor și a lui Ionel Dănciulescu.

Ionel Dănciulescu nu-i iartă pe jucătorii lui Dinamo după egalul cu UTA: „Nu găsesc scuze”

„Nu îmi vine să cred... E o partidă pe care nu ai voie să nu o câștigi. Din punctul meu de vedere, e un meci pierdut! Nu am putut găsi nicio scuză! 

La acea fază, de ce nu a dat din prima Moldoveanu? Era simplu! Făcea 3-1 și se încheia partida”, a declarat Ionel Dănciulescu la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Robert Moldoveanu, ratarea sezonului în Liga 1! Fază incredibilă în Dinamo - UTA

În minutul 71, când conduceau cu 2-1, elevii lui Mircea Rednic au ratat șansa de a se desprinde decisiv pe tabelă.  Deian Sorescu și Robert Moldoveanu au scăpat pe contraatac și au rămas singuri cu portarul Florin Iacob, dar nu au putut marca. Căpitanul lui Dinamo i-a pasat excelent lui Moldoveanu, dar atacantul de 22 de ani a ratat incredibil.

Dinamoviștii, luați tare după ce au ratat victoria cu UTA: „Nu am putut găsi nicio scuză!”

Dacă vine Dănciulescu, eu m-aș bucura, sau Marius Niculae. Eu l-am sunat pe Dănciulescu la 10 zile după ce am venit și l-am rugat să vină, să ne ajute, să colaborăm. A zis că se gândește, a mai amânat. Avem nevoie de o glorie a lui Dinamo care să fie lângă echipă. Azi poate fi Niculae sau Dănciulescu, zic eu
- Iuliu Mureșan, administrator special Dinamo

Ionel Dănciulescu: „Nicolae Badea s-a văzut cu Marius Niculae”

Dorit de fani și de Mircea Rednic înapoi la Dinamo, Ionel Dănciulescu (44 de ani) spune că nu a discutat încă despre o posibilă revenire în Ștefan cel Mare.

„N-am ce să spun pentru că nu este absolut nimic acum. Eu n-am vorbit cu absolut nimeni. Nu m-a sunat nimeni. Cert și real este că domnul președinte Badea s-a întâlnit în aceste zile cu Marius Niculae. 

Nu știu ce s-a discutat, dar dacă Marius Niculae va accepta ce i s-a propus, va fi un câștig enorm pentru echipă. Eu spun realitatea, cu mine n-a discutat nimeni. Real este că domnul Badea s-a întâlnit cu Marius Niculae”, a spus Dănciulescu la Fotbal Club, pe Digi Sport.

VIDEO Iuliu Mureșan după egalul cu UTA: „S-a văzut amprenta lui Rednic după numai 2 zile”

Citește și: 

Sorescu îi dă peste cap planurile lui Mircea Rednic: „Am fost și eu puțin debusolat”

Mircea Rednic, ultimatum pentru jucătorii lui Dinamo: „Clubul și fanii nu mai au răbdare!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  03 Octombrie 2021, 21:23

Moldoveanu nu e fotbalist , nu ai voie sa ratezi din poziția aia sa se ia de mânuță cu Crețu, Grigore, Radu și sa se lase de meserie

andrey.fcd
andrey.fcd  •  03 Octombrie 2021, 19:25
Postat de pinguinul_japonez pe 03 Octombrie 2021, 10:51

daca te uiti la faza din minutul 71 cand cele doua oi de la dinamo se impiedica in minge singuri cu portarul in fata ... si la faza in care UTA a inscris golul 2 ( minutul si sansa avuta prin devierea mingii in fata portii ) iti dai seama ca nu a fost decat neputinta unei formatii de amatoristi ! 11 contra 11 , UTA ar fi batut clar o echipa de necalificati !

Batea pe req… la 2-0 Dinamo a mai avut suficiente ocazii, nu se supara nimeni daca dupa primele 30 de minute era 3-0… doar indolenta , pregatirea fizica precara si mentalitatea neprofesionista de a te relaxa la 2-0 si cu om in plus au facut ca Dinamo sa nu castige. Daca era 11 la 11 nici relaxarea asta n ar fi fost la fel si ii bateam rau . Revenirea e aproape , stati linistiti, ca retrogradam sigur nu vom va .

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  03 Octombrie 2021, 14:30

Daca meciul mai dura 10-15 min, UTA batea 100%.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează