FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - UTA 2-2

Mircea Rednic, ultimatum pentru jucătorii lui Dinamo: „Clubul și fanii nu mai au răbdare!”

Mircea Rednic // FOTO: Raed Krishan +49   FOTO
Mircea Rednic // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 octombrie 2021 19:15 / Actualizat sambata, 02 octombrie 2021 19:33

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, s-a declarat nemulțumit de unii dintre jucătorii săi, după egalul cu UTA, 2-2. 

Tehnicianul „câinilor” a lăudat atitudinea fotbaliștilor săi, dar i-a criticat pe unii dintre aceștia pentru că au ratat șansa de a câștiga meciul, deși Dinamo a avut 2-0.

Robert Moldoveanu, ratarea sezonului în Liga 1! Fază incredibilă în Dinamo - UTA
DINAMO - UTA
Robert Moldoveanu, ratarea sezonului în Liga 1! Fază incredibilă în Dinamo - UTA

Mircea Rednic, nervos după Dinamo - UTA

„A fost un meci bun. Trebuie să fim realiști. A fost o atitudine bună, am înscris, am avut ocazii de marca. Băieții au stat bine în teren, nu le-am dat spații adversarilor. Am avut ocazia să închidem meciul. Am avut ocazii doi contra unu, trei contra doi și doi contra zero și nu am marcat. Îmi pare rău, pentru că au muncit... Ca atitudine nu am ce să le reproșez jucătorilor.

La experiența lui, Filip nu trebuia să se precipite. Lui Moldoveanu nu ai ce să îi reproșezi. E tânăr, dar e de multă vreme tânăr. E păcat... Când ai ocazii d-astea, trebuie să marchezi. Era bine și pentru el pentru că nu a marcat de mult timp. A avut o poziție proastă. El voia să-l prindă pe Sorescu, deși trebuia să stea puțin în spate. I-a și fugit piciorul.. Am avut ocazii, am avut și bară. Pe final ne-am precipitat. Ce goluri am primit... Săracul portar a respins de două ori și ai mei stăteau și se uitau, 

Nu avem bancă! Cei care au intrat nu se ridică la nivelul celor care au venit. Ai mei, care au intrat de pe bancă, parcă erau mai obosiți! Pe Crețu l-am scos pentru că a greșit la gol. Jucătorii trebuie să înțeleagă că nu vor avea o șansă mai mare. Nu e vorbă că eu nu mai am răbdare, ci Dinamo și fanii nu mai au răbdare.

Le-am zis în vestiar. Sunt băieți buni, care vor, dar au limite. Atâtea ocazii nu am avut în toate meciurile. Dar e vorba de calitate, de timing, Poate cerem prea mult. Acum avem două săptămâni în care ne vom avea antrena. Vor veni cel puțin doi jucători pentru că e nevoie. Nu se poate să avem un fundaș stânga ca fundaș dreapta. Cei care au venit au fost nepregătiți. Diferența a făcut-o experiența”, a spus Mircea Rednic după meci, pentru Look Sport.

VIDEO Cătălin Hîldan, comemorat la Dinamo - UTA 

Citește și: 

Robert Moldoveanu, ratarea sezonului în Liga 1! Fază incredibilă în Dinamo - UTA

Gol ciudat încasat de „câini”! Reușita lui Miculescu a surprins pe toată lumea: comentatorii au crezut că e autogol

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  03 Octombrie 2021, 16:17
Postat de Ion-Nelu Nistor pe 03 Octombrie 2021, 14:31

Daca meciul ar mai fi avut 10-15 min, UTA batea 100%.

iar daca erau maxim 4 minute de prelungiri, batea Dinamo ! sau daca Filip degaja mai bine. sau daca Dinamo mai inscria un gol la ocaziile f mari avute. facem teoria chibritului cu daca si cu parca . a fost ce-a fost.

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  03 Octombrie 2021, 14:31

Daca meciul ar mai fi avut 10-15 min, UTA batea 100%.

calinescu_
calinescu_  •  03 Octombrie 2021, 14:32

Mari schimbari nu are cum sa faca nici Rednic ...!!! Doar ca nu i-a folosit pe Giani Cretu si Giafer , doi baieti care ar fi mai bine sa se lase de sportul asta ...!!! Au distrus Dinamo si au primit prea multe sanse sa poata arata ceva , insa ei nu au demonstrat absolut nimik ...!!!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează