FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Fotbalistul dorit de Dinamo tocmai a devenit liber de contract! Azi se poate face transferul

Christos Gravius  // FOTO: Imago
Christos Gravius // FOTO: Imago

Articol de - Publicat marti, 09 ianuarie 2024 10:36 / Actualizat marti, 09 ianuarie 2024 15:33

Mijlocașul defensiv Christos Gravius, 26 de ani, tocmai și-a reziliat angajamentul cu Degerfors, în Suedia, e liber de contract. Dinamo așteaptă chiar azi un răspuns de la el, sperând ca va fi pozitiv

Dinamo ar putea face azi al 2-lea transfer al mercato 2024. După Darko Velkovski, 28 de ani, fundașul nord-macedonean ce se pregătește sub comanda lui Zeljko Kopic, „haita” l-ar putea înregimenta și pe Christos Gravius, 26 de ani, mijlocaș central suedez, care tocmai a devenit liber de contract.

Darko Velkovski, declarații curajoase după primele zile la Dinamo: „Sper să nu jucăm meciul de baraj și să ne salvăm direct”
DINAMO
Darko Velkovski, declarații curajoase după primele zile la Dinamo: „Sper să nu jucăm meciul de baraj și să ne salvăm direct”

Gravius are contractul lui Dinamo pe masă

Fotbalistul cu origini grecești s-a despărțit de Degerfors, recent retrogradată din prima divizie suedeză, ar putea oferi un răspuns chiar astăzi oficialilor dinamoviști. 

Andrei Nicolescu explica într-un interviu oferit Gazetei Sporturilor că mai mulți jucători trebuie să ofere un răspuns concret echipei sale până pe 15 ianuarie, acesta fiind termenul limită.

Gravius a primit o ofertă scrisă din partea românilor și fostul internațional de juniori al Suediei ar putea avea, în premieră, prima experiență în afara țării sale.

Complimente la final pentru Christos Gravius

„Mulțumim și la revedere, Christos Gravius. Contractul lui Christos cu Degerfors IF a expirat și este clar că fotbalistul va pleca. Degerfors IF îi urează succes, ne vedem în curând!”, a transmis gruparea scandinavă despre fotbalistul care a purtat și banderola de căpitan. 

La rândul său, mijlocașul a adăugat și el după 5 ani de relație cu acel club: „Sunt convins că Degerfors va reveni în prima ligă, acolo unde îi este locul”.

28de meciuri a adunat Gravius la Degerfors, un gol și 3 assist-uri în ediția precedentă

Enriko Papa, planul B al lui Dinamo. Albanezul așteaptă Arabia Saudită

Varianta B pentru postul de mijlocaș central este Enriko Papa, 30 de ani, fostul căpitan al Botoșaniului, ce s-a despărțit vara trecută de Rizespor. Papa așteaptă și un răspuns concret din Arabia Saudită. Valeriu Iftime a renunțat la gândul de a-l mai readuce la echipa sa.

„Câinii” îl doresc pe Papa, însă dacă rezolvă cu Gravius, interesul dispare. Mai ales că albanezul a solicitat timp de gândire, având și acea ofertă din Arabia Saudită. FCU Craiova l-a mai dorit pe Papa.

VIDEO Andrei Nicolescu: „Avem suficienți bani, e decizia antrenorului de a fi mai temperați cu transferurile”

Citește și alte știri:

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Olandezul contrariat de un detaliu surprins în România: „Păcat că nu aveți așa ceva!”

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Cum a fost când noua achiziție din SuperLiga a dat mâna cu Maradona, apoi cu Mourinho: „Diego a venit cu tancul la meci!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
istet10
istet10  •  10 Ianuarie 2024, 15:23

A trecut "azi".

istet10
istet10  •  09 Ianuarie 2024, 23:10
Postat de Dragos_slc9 pe 09 Ianuarie 2024, 20:03

După clipul de pe net, pare sa fie un mijlocaș peste ce avem acum... ține bine de minge, joaca pe poziție viitoare, nu prea am văzut sa își scoată din joc marcajul din preluare, dar pare o opțiune...

Din filmulete toti sunt grozavi.

Dragos_slc9
Dragos_slc9  •  09 Ianuarie 2024, 20:03

După clipul de pe net, pare sa fie un mijlocaș peste ce avem acum... ține bine de minge, joaca pe poziție viitoare, nu prea am văzut sa își scoată din joc marcajul din preluare, dar pare o opțiune...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează