FOTBAL  »  Superliga  »  MERCATO

EXCLUSIV Primul transfer la Dinamo: Darius Ghindovean, din Liga 3 din Germania

Darius Ghindovean, în tricoul celor de la Munster. Sursă foto: Imago
Darius Ghindovean, în tricoul celor de la Munster. Sursă foto: Imago

Articol de , - Publicat marti, 11 iunie 2024 20:52 / Actualizat miercuri, 12 iunie 2024 10:24

Conform informațiilor obținute de GSP, Darius Ghindovean (22 ani) va fi primul transfer din această perioadă de mercato a celor de la Dinamo.

Acesta vine de la Munster, echipă din liga a treia germană, ce a promovat în Zweite la finalul sezonului trecut și evoluează pe postul de mijlocaș central.

Transfer-surpriză în Superliga! Fostul jucător de la Dinamo și Universitatea Craiova a revenit în România
HERMANNSTADT
Transfer-surpriză în Superliga! Fostul jucător de la Dinamo și Universitatea Craiova a revenit în România

VIDEO. Dinamo transferă un fotbalist român din Germania. Imagini cu primul transfer al „câinilor”

Darius a crescut la grupele de copii și juniori ale celor de la Duisburg, fiind transferat de Munster la începutul lui 2022.

Sursele GSP susțin că Andrei Nicolescu, administratorul special al „câinilor”, este cel care a insistat pentru aducerea tânărului în angrenajul lui Zeljko Kopic.

În stagiunea recent încheiată, Ghindovean nu a evoluat foarte mult pentru Munster, fiind mai degrabă rezervă. Din această postură, a evoluat în opt partide, însă nu a bifat vreun gol sau pasă decisivă.

Cine este Darius Ghindovean

Născut la Mediaș, Darius s-a mutat în Germania în 2016, fiind în căutarea unei oportunități în fotbalul mare. „A fost o decizie generală, cu privire la viitor. Mentalitatea este alta aici, mi se potrivește. În țara mea natală, totul era puțin mai dificil”, declara fotbalistul în trecut.

Acum, se pare că acesta își va încerca norocul în campionatul intern, la Dinamo, formație care nu a oficializat niciun transfer până în momentul de față. Contractul acestuia cu Prusia Munster expiră în această vară, deci va semna din postura de jucător liber de contract cu trupa alb-roșie.

GALERIE FOTO. Imagini cu Darius Ghindovean din ligile inferioare ale Germaniei

+27 FOTO

Are selecții pentru toate reprezentativele de tineret ale României, este un jucător ce impresionează la capitolul fizic, fiind și foarte tehnic, asemănându-se cu Dennis Politic în această privință.

În urmă cu doi ani, cotidianul „Bild” i-a dedicat un material intitulat „Ghindovean este garantul punctelor Prusiei”, fiind elogiat de către jurnaliștii nemți.

Până în momentul de față, Dinamo a bifat doar la capitolul plecări, șapte la număr: Goncalo Gregorio, Neluț Roșu, Edgar Ie, Domagoj Pavicic, Ricardo Grigore, Dani Iglesias și Christian Ilic. Pe lângă aceștia, dinamoviștii au efectuat metamorfoze majore și la nivelul staff-ului tehnic.

Deși Dinamo s-a reunit fără nicio noutate ieri, Andrei Nicolescu anunța anterior că sunt așteptați 3-4 jucători să semneze până la finalul primei săptămâni de pregătire, în contextul în care nemulțumirea în rândul fanilor „câinilor” creștea pe zi ce trece.

VIDEO. Imagini de la reunirea lotului alb-roșu

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Rivalul lui David Popovici a părăsit Satul Olimpic și îi dă dreptate sportivului român » Prim mic iureș la Paris: „Trebuia să facem ceva!”
Jocurile Olimpice
Rivalul lui David Popovici a părăsit Satul Olimpic și îi dă dreptate sportivului român » Prim mic iureș la Paris: „Trebuia să facem ceva!”
Mourinho a făcut cea mai scumpă achiziție din istoria fotbalului turc! Primul român în top e pe locul 52
Campionate
Mourinho a făcut cea mai scumpă achiziție din istoria fotbalului turc! Primul român în top e pe locul 52
Scandal în Ghencea, după golul de 0-2 din FCSB - Oțelul: „De la Steaua să plecați!”
Superliga
Scandal în Ghencea, după golul de 0-2 din FCSB - Oțelul: „De la Steaua să plecați!”

„99% dintre sprinterii olimpici sunt dopați” » Un fost nume mare, trecut prin experiențe grele în închisoare, face declarații care zguduie Jocurile Olimpice

Singurul antrenor care a adus o medalie olimpică înotului masculin românesc despre David Popovici: „Un adevărat fenomen, alții cedează la primul obstacol” + Marea întrebare: „Au o secretomanie ca la ambasadă”


Comentarii (31)
istet10
istet10  •  12 Iunie 2024, 20:29
Postat de randoom_briliantul pe 12 Iunie 2024, 17:35

ma duc eu la scoala ca nu stii tu sa scrii :))))))))))))))))))))))) ***

Acolo sa stai! La scoala.

unnumeobisnuit
unnumeobisnuit  •  12 Iunie 2024, 20:16

Deci ii primul transfer...bun. sa vedem următoarele. Sa vedem ce jucători cu impact aduc.Ma cuprinde groaza gândindu-ma la promisiunile pseudo celor 2know-how: Nicolescu și Voicu. Pfaiii...ei vorbesc de play off, auzi!! Anul trecut vorbeau de locurile 8-10 și aproape că au retrogradat. Acum au ridicat pretențiile:play-off:)))). Echipa s-a reunit, transferuri nema.au avut timp sa realizeze de minim 6luni că-i grav.

Husar.Vasile.Alexandru
Husar.Vasile.Alexandru  •  12 Iunie 2024, 20:12

Husar Vasile Alexandru Dinamo București

Vezi toate comentariile (31)
Comentează