FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE Transfer ratat de Dinamo » Atacantul a preferat să meargă în Liga 2

Articol de GSP - Publicat marti, 11 ianuarie 2022 15:48 / Actualizat marti, 11 ianuarie 2022 20:34

Atacantul Ioan Hora (33 de ani) a semnat cu Hermannstadt, după ce a fost propus la Dinamo.

UPDATE 20:30 / Ioan Hora, prezentat oficial la Hermannstadt

Ioan Hora a fost prezentat oficial la divizionara secundă FC Hermannstadt, într-o conferință de presă susținută astăzi de președintele Dani Coman și de impresarul Bogdan Apostu.

Transfer ratat de Dinamo » Atacantul a preferat să meargă în Liga 2

Ioan Hora merge în Liga 2

Fostul jucător al celor de la UTA Arad a fost în atenția lui Dinamo, dar sa semna cu clubul din Liga 2, cu care s-a antrenat luni.

Dinamo a rezolvat cel de-al doilea transfer al iernii: a semnat Marius Tomozei!
DINAMO
Dinamo a rezolvat cel de-al doilea transfer al iernii: a semnat Marius Tomozei!

Ioan Hora nu vine la Dinamo! S-a înțeles cu Hermannstadt

„Merge la Hermannstadt. A semnat. Probabil mâine va fi prezentat. A avut multe oferte din Liga 1, dar a ales Hermannstadt. E un proiect serios, de care se ocupă Dani Coman, care a refuzat să meargă la CFR pentru asta.

Sunt convins că Hermannstadt va fi pretendentă la promovare”, a spus Bogdan Apostu, impresarul jucătorului, la emisiunea „Liga DigiSport”.

Este a doua oară când Hora este aproape de Dinamo, dar transferul nu se realizează. Și Rednic l-a dorit pe Hora în toamna lui 2018, însă atunci atacantul a decis să nu dea curs ofertei „câinilor” și a ajuns la Ahkisaspor, apoi la FCSB, în ianuarie 2019.

În acest sezon de Liga 1, Hora a bifat 18 partide la UTA, reușind să marcheze de 4 ori. Arădenii au anunțat luni încetarea contractului cu acesta. De-a lungul carierei, Hora a jucat la echipe precum Gloria Bistrița, CFR Cluj, ASA Tg. Mureș, Pandurii, Konyaspor, Akhiraspor, Elazigspor, FCSB, Gaz Metan și UTA. 

400.000 de euroe cota lui Ioan Hora, potrivit transfermarkt

După 16 etape, Hermannstadt este pe locul 2, care asigură promovarea directă în Liga 1. Echipa lui Marius Măldărășnu are 35 de puncte (10 victorii, 5 egaluri și o înfrângere), cu 7 mai puțin decât liderul Petrolul și cu 2 peste locul 3, U Cluj.

VIDEO De ce urăște Andrei Ivan pe Dinamo: „N-o suport! Am fost în probe și mi-au zis că nu-s bun! Acum îi taxez peste tot! Karma”

Citește și: 

EXCLUSIV Continuă căutările » Fosta speranță a lui Mititelu, în probe la Dinamo

Gică Hagi transferă de la Dinamo: „Clubul păstrează 30% dintr-un viitor transfer”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
magic4ever
magic4ever  •  12 Ianuarie 2022, 11:55

Dinamo nu avea nevoie de Hora, Antal ar trebui sa fie o tinta...

paolo19
paolo19  •  12 Ianuarie 2022, 03:18

Nici asta n-a vrut sa se tunda gratis la fc coaforu'? Ca salariu...

y.n.w.a.
y.n.w.a.  •  12 Ianuarie 2022, 00:11
Postat de sibman pe 11 Ianuarie 2022, 22:36

A avut de ales intre 2 echipe care n-au bani. A ales raul mai mic si o echipa care, poate, n-o sa reuseasca sa se bucure de golurile lui. De ce? Ca nu-l poate legitima.

Hm. La ce te referi? De ce nu se poate sa fie legitimat?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează