FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

OFICIAL Un nou transfer bifat de Dinamo! „Câinii” se întăresc în atac

Astrit Selmani a semnat cu Dinamo // FOTO: Imago
Astrit Selmani a semnat cu Dinamo // FOTO: Imago

Articol de - Publicat sambata, 10 februarie 2024 19:59 / Actualizat sambata, 10 februarie 2024 20:28

Dinamo a oficializat azi transferul atacantului kosovar Astrit Selmani (26 de ani), de care GSP a informat ieri. Acum, „câinii” mai caută un fundaș central pentru a-și definitiva lotul din a doua parte a sezonului.

Formația lui Zeljko Kopic, ultima din Superligă, se întărește în atac, capitolul la care suferă cel mai mult. Iar azi a oficializat transferul atacantului Astrit Selmani, fotbalist cu 5 selecții în naționala statului Kosovo.

Fericit că a scăpat de FCSB! Andrea Compagno, zâmbitor și relaxat la plecarea spre China: „Ultimele 6 luni au fost foarte grele” » Ce spune de Becali
FCSB
Fericit că a scăpat de FCSB! Andrea Compagno, zâmbitor și relaxat la plecarea spre China: „Ultimele 6 luni au fost foarte grele” » Ce spune de Becali

Un nou transfer la Dinamo! A fost prezentat Astrit Selmani

Kosovarul a fost cumpărat pe 1 milion de euro de Hapoel Beer Sheva în iulie 2022. Și a semnat cu Dinamo din postura de jucător liber de contract, după ce la începutul lunii ianuarie și-a reziliat înțelegerea cu israelienii.

Bine ai venit, Astrit Selmani! 

Internaționalul kosovar Astrit Selmani (26 de ani), ultima oară la IFK Göteborg, este de astăzi noul atacant al echipei noastre, anunță Dinamo 1948 prin intermediul platformelor oficiale de comunicare. Născut la Malmö, cu dublă cetățenie, Kosovo și Suedia, Selmani și-a început cariera în fotbalul suedez și a evoluat pentru Ängelholm, Kristianstads, Rosengård, Torns, Varberg și Hammarby, fiind transferat în vara anului 2022 de Hapoel Beer Sheva (Israel). Selmani nu s-a adaptat în Israel, fiind împrumutat, pe parcursul anului trecut, la Midtjylland (Danemarca) și la IFK Göteborg (Suedia). 

26 de goluri a marcat Selmani în prima ligă a Suediei, conform transfermarkt.com, pentru Varberg și Hammarby. 

5 selecții are noul atacant dinamovist pentru prima reprezentativă a statului Kosovo. A jucat 3 meciuri în preliminariile Mondialului din Qatar și a marcat un gol în meciul amical Kosovo vs Burkina Faso.

6 goluri a înscris Selmani în cupele europene, în tururile preliminare Conference League, 5 pentru Hammarby și unul pentru Hapoel Beer Sheva. 

1 trofeu are Selmani în palmares, Cupa Suediei în 2021 cu Hammarby.

- Comunicat Dinamo

Imagini cu evoluțiile lui Astrit Selmani, noul atacant al lui Dinamo

  • Selmani a marcat în acest sezon un singur gol, în Cupa Suediei, pentru IFK Goteborg, în luna august. Adversarul? Mai mult decât modest, IK Zenith (2-0), din a patra divizie!
  • În actuala stagiune, pentru suedezi, a bifat 12 partide în campionat, fără să marcheze vreun gol! Asta chiar dacă a fost titular în 5 partide, jucând cel puțin 70 de minute.
  • În sezonul precedent, a evoluat pentru Hapoel Beer Sheva (grupare de care a aparținut până în această iarnă) și pentru danezii de la Midtjylland. A adunat 22 de meciuri, 3 goluri și două assist-uri pentru israelieni, plus alte 4 meciuri (zero goluri) pentru nordici.
  • Dinamo mai are în lot doi atacanți: Goncalo Gregorio (5 goluri) și Hakim Abdallah (3 goluri)

Bursa transferurilor la Dinamo

ANTRENOR: Zeljko Kopic (confirmat) 
VENIRI: Darko Velkovski (liber), Domagoj Pavicic (liber), Petru Neagu (liber), Eddy Gnahore (Ascoli), Dorian Railean (Chindia), Astrit Selmani (IFK Göteborg)
PLECĂRI: Cătălin Țîră (liber), Filip Dujmovic (liber), Deniz Giafer (CS Tunari) Ionuț Borcea (CS Tunari), Gorka Larrucea (liber), Lamine Ghezali (Levadiakos)
SCOȘI DE PE LISTA LPF: Iulian Roșu, Quentin Bena

VIDEO Marius Alexe și Adrian Ropotan nu văd cu ochi buni situația de la Dinamo

Citește și: 

Laszlo Dioszegi, revoltat de ce au făcut CFR Cluj și Rapid: „Așa ceva nu ar trebui să existe! Dar asta e, ne-am învățat lecția”
SESPI
Laszlo Dioszegi, revoltat de ce au făcut CFR Cluj și Rapid: „Așa ceva nu ar trebui să existe! Dar asta e, ne-am învățat lecția”
Mircea Rednic, supărat pe CFR Cluj: „Dacă vrei un jucător, plătește!”
UTA
Mircea Rednic, supărat pe CFR Cluj: „Dacă vrei un jucător, plătește!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
TopSalary
TopSalary  •  11 Februarie 2024, 17:40
Postat de Minie.Stoica pe 11 Februarie 2024, 08:58

Ce cauți pe-aici Iosife, tu un Sofocles-Mucles cu creierul cat musculița albastra de gunoi? *** neamului, stim toți, sunteți voi steliștii gigisti, scursurile neamului romanesc!

ce caut? va dau dreptate cand spuneti ca ati adus jucatori si antrenori mai slabi decat ce ati avut inainte. de bine de rau cu burca erati la 4-5 puncte de locul 14 in medie si mai scoteati cate un egal cu u cluj sau petrolu,cu "mi-e kopici" asta sunteti la 11 puncte de locul 14 si pierdeti tot.

CN72
CN72  •  11 Februarie 2024, 09:15

Ce buni suntem la a sterge pe jos cu un fotbalist inainte chiar sa-l vedem jucand. Ca fac asta haterii e de asteptat, dar cand o fac si fanii lui Dinamo e mai trist. Omul rupea plasele acum un an, deci calitati are, apoi a avut o cadere de forma. Nu-si poate reveni, la doar 26 de ani?

Minie.Stoica
Minie.Stoica  •  11 Februarie 2024, 08:58
Postat de TopSalary pe 10 Februarie 2024, 21:32

in sfarsit un transfer de care si prostii de la vitan abzresti sunt la unison de acord ca este tzeapa. bravo. ha ha ha.

Ce cauți pe-aici Iosife, tu un Sofocles-Mucles cu creierul cat musculița albastra de gunoi? *** neamului, stim toți, sunteți voi steliștii gigisti, scursurile neamului romanesc!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează