FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

A refuzat Rapid și Farul pentru a semna cu Dinamo! Motivul din spatele deciziei

Vlad Morar (dreapta, în duel cu Burcă) se va lupta pentru a fi titular la Dinamo cu Mirko Ivanovski, dar poate juca și alături de macedonean în ofensivă // FOTO: Imago
Vlad Morar (dreapta, în duel cu Burcă) se va lupta pentru a fi titular la Dinamo cu Mirko Ivanovski, dar poate juca și alături de macedonean în ofensivă // FOTO: Imago

Articol de - Publicat marti, 22 februarie 2022 09:17 / Actualizat marti, 22 februarie 2022 12:02

Vlad Morar ar fi putut sosi încă din 2016 la Dinamo dar afacerea nu s-a materializat atunci. Întreaga familie a noului vârf dinamovist simpatizează cu „câinii roșii”, de aceea a ales „haita” în detrimentul Rapidului și Farului.

Vlad Morar, 28 de ani, este unul dintre cei trei jucători pe care Dinamo i-a transferat de la Gaz Metan săptămâna trecută. Atacantul a semnat un angajament cu „haita” până la vară, cu opțiune de a prelungi dacă echipa se va salva de la retrogradare.

Dinamo a scăpat de „povara” lăsată de Ionuț Negoiță: „Nu puteam să-l mai folosim”
Dinamo
Dinamo a scăpat de „povara” lăsată de Ionuț Negoiță: „Nu puteam să-l mai folosim”

Vlad Morar debutează tocmai cu Rapid

Ardeleanul a ales Dinamo în detrimentul Rapidului, adversara de sâmbătă, și Farului, un detaliu fiind și cel legat de simpatiile personale, ale lui și ale membrilor familiei sale, mândri că sunt „câini roșii”.

Morar va evolua astăzi, de la ora 12:30, în amicalul cu Viitorul Cluj (Liga 3) de la Buftea, apoi sâmbătă, pe Național Arena, contra giuleștenilor. La care a jucat în trecut, dar i-a refuzat acum! 

3 goluriîn 21 de meciuri a strâns atacantul pentru Gaz Metan în actuala ediție

A ratat primul transfer la Dinamo

La 17 ani și 9 luni Vlad debuta în Liga 1 cu gol în tricoul lui U Cluj. În 2016, au fost discuții să semneze cu „câinii roșii”, doar că afacerea nu s-a mai perfectat.

Tatăl său, Călin Morar, primarul comunei Crișeni (Sălaj), aflat la al doilea mandat ca edil, a fost cel care a dorit să-l direcționeze pe fiul său către gruparea din Ștefan cel Mare. A fost plimbat o lună de către conducătorii de atunci ai clubului, iar afacerea a picat în cele din urmă. 

2 trofeeare Morar în palmares, Cupa României cu Petrolul Ploiești în 2013 și campionatul cu Viitorul în 2017

9 goluriîn 15 meciuri a strâns pentru Rapid, în primăvara 2016

VIDEO Flavius Stoican a făcut poze cu tinerii suporteri după Dinamo - Gaz Metan 4-0

Citește și: 

Și-a încheiat cariera la Dinamo? » Fotbalistul adus iarna aceasta de Stoican e OUT până la sfârșitul sezonului

Zăvăleanu a explicat ce riscă Dinamo în procesul lui Ionuț Negoiță: „Vorbim de o sumă de 6 milioane de lei. Dacă nu va exista o condamnare, aceste sume vor fi șterse din tabelul de creditori”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
creeperno115
creeperno115  •  22 Februarie 2022, 22:36

Nu-i mercenar. Nu-ti permiti salariile actuale daca retrogradezi

ripensistu
ripensistu  •  22 Februarie 2022, 17:48

Ce mercenar gretos, cica prelungeste doar daca se salveaza de la retrogradare.

gojgaru
gojgaru  •  22 Februarie 2022, 15:36
Postat de gambrinus.1970 pe 22 Februarie 2022, 12:12

Și aici dai tonul / forțezi postările de audiență?!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează