FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo atrage și în insolvență: „Mă sună zilnic impresari și jucători care vor să vină” » Ce se întâmplă cu fotbaliștii actuali

Iuliu Mureșan vrea să facă transferuri la Dinamo
Iuliu Mureșan vrea să facă transferuri la Dinamo

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 iulie 2021 14:55 / Actualizat miercuri, 07 iulie 2021 15:36

 Cu mai puțin de zece zile înainte de startul noului sezon din Liga 1, Dinamo este într-o situație incertă în ceea ce privește lotul.

Mai mulți dintre jucătorii de bază vor să plece din cauza salariilor restante, iar clubul nu poate aduce fotbaliști din cauza interdicției de a face transferuri, primită de la FIFA din cauza restanțelor către Isma Lopez.

Dinamo vrea să facă transferuri

În conferința de presă susținută azi, Iuliu Mureșan, noul administrator special al clubului, a vorbit despre lot, despre posibile transferuri și despre ce va urma în privința jucătorilor care vor să plece.

„Dinamo e un club atractiv, am fost căutat deja de jucători și de impresari. Sunt jucători interesați să vină la Dinamo. Mă sună zilnic jucători și impresari, dar nu le pot spune nimic. Așteptăm cu mult interes acea decizie de la TAS.

Este foarte importantă decizia cu privirile la plecări, pe care o luăm în funcție de decizia privind interdicția. Dacă vine decizia azi sau mâine, voi discuta cu jucătorii despre plecări, dacă nu, amân aceste discuții.

CFR Cluj, pe baza relațiilor de acolo, ar putea să ne ajute. Am avut ceva discuții. Dacă se ridică restricția, vom aduce jucători. Poate vom lua de la CFR Cluj, poate de la Astra. Vom aduce jucători care să ne ajute.

Vom face un buget al salariilor și trebuie să ne încadrăm în el. Vom face o grilă și nu putem face excepții. Cu cei care nu se încadrează în grilă trebuie să discutăm și să găsim o soluție”, a spus Iuliu Mureșan.

Sunt foarte multe probleme. Mă așteptam să fie multe, dar nu chiar așa și de asemenea dimensiuni. Am avut discuții serioase cu jucătorii care sunt nemulțumiți de întârzierea salariilor. Voi mai vorbi și mâine și sunt sigur că vom ajunge la o concluzie pozitivă și vom pune echipe pe drumul normal.

Va trebuie să organizăm clubul, să evaluăm lotul, să vedem cine vrea să plece, ce oferte sunt. Mai e și problema legată de restricția la transferuri, care ne încurcă Iuliu Mureșan
- Iuliu Mureșan

VIDEO  Lucian Goian vorbește despre situația de la Dinamo și ce înseamnă venirea lui Iuliu Mureșan

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Iuliu Mureșan are planuri mari la Dinamo! Vrea să aducă un jucător de la CFR Clu

Cum a fost convins Uhrin să continue la Dinamo: „Atunci și-a luat bilet de întors”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
cornelcc
cornelcc  •  07 Iulie 2021, 23:39
Postat de ucv1948 pe 07 Iulie 2021, 15:39

Cine sa vina mah ? De ce nu ii aduci ? Ce te retine ?

Vin bre, mai au un pic de treaba, sa joace finala Euro duminica, pe urma sa vezi coada ....

creeperno115
creeperno115  •  07 Iulie 2021, 22:40

Daca vorbeste, numai vorbe. Daca nu vorbeste, unde-i transparenta si comunicarea. D-abia azi si-a intrat oficial in rol. Trebuie lasat sa-si faca treaba si dupa sa fie evaluat.

talpaiadului
talpaiadului  •  07 Iulie 2021, 20:27

"Am avut discuții serioase cu jucătorii care sunt nemulțumiți de întârzierea salariilor. Voi mai vorbi și mâine și sunt sigur că vom ajunge la o concluzie pozitivă și vom pune echipe pe drumul normal." Vorba multa, saracia omului...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează