FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo are pe listă și un fost jucător de la Viitorul » Mutarea se poate face doar până luni

Dinamo îl vrea pe Andreias Calcan // FOTO: Imago
Dinamo îl vrea pe Andreias Calcan // FOTO: Imago

Articol de - Publicat sambata, 10 iulie 2021 08:39 / Actualizat sambata, 10 iulie 2021 09:15

Dinamo are în continuare interdicție la transferuri, însă Iuliu Mureșan, noul conducător al „câinilor”, caută jucători pentru noul sezon, în speranța că echipei i se va ridica restricția în următoarele zile. 

În timp ce poartă discuții cu Paul Anton, Diego Fabbrini, Adam Nemec, Vlad Achim și Alex Răuță pentru a-i convinge să continue la Dinamo, deși au salarii restante, Iuliu Mureșan discută de principiu cu fotbaliști pe care i-ar vrea la Dinamo.

Dinamo îl vrea pe Andreias Calcan

Sursele Gazetei au dezvăluit că Andreias Calcan ( extremă, 27 de ani) este pe lista „câinilor”. 

Acesta este liber de contract și este din nou în atenția „câinilor”, așa cum a fost și când era junior. Calcan nu ar putea semna cu Dinamo până ce clubul nu primește undă verde de la FIFA sau de la TAS, astfel că negocierile s-ar putea bloca.

Jucătorul are oferte din Ungaria, iar dacă până luni Dinamo nu rezolvă problema interdicției de a face transferuri, acesta va pleca în străinătate, transmițându-le „câinilor” că nu poate aștepta la nesfârșit rezolvarea situației.

De-a lungul carierei, Calcan a jucat la U Cluj, Rm. Vâlcea, Willem II, Dordrecht, Almere City, Viitorul, Ujpest și Poli Iași.

350.000 de euroe cota lui Calcan, potrivit transfermarkt

Calcan e liber de contract din aprilie 2021, când a plecat de la Poli Iași, după ce antrenorul Nicolo Napoli l-a jignit de două ori în public, iar apoi l-a exclus din lot.

Acesta a fost extrem de nemulțumit și de problemele financiare, fiind cel mai vocal fotbalist din lotul lui Poli Iași.

Cu banii nu ştim nimic. S-au făcut nişte plăţi preferenţiale, nu s-a dat la toată lumea. Nu-i corect! Când ai trei copii şi dai la doi, celălalt plânge, nu? Nu-i normal. Nu ştiu cine a făcut plăţile, nu ştiu cum s-au împărţit banii. Eu, din fericire, am primit, dar sunt câţiva colegi care nu au primit şi din punctul meu de vedere nu e corect. Ori luăm toţi la fel, ori nu mai luăm
- Andreias Calcan

Condiția pusă de FIFA pentru ca Dinamo să facă transferuri

FIFA a condiționat Dinamo în privința transferurilor! Momentan, „câinii” nu pot aduce jucători.

Lucrurile nu sunt totuși atât de simple la Dinamo, așa cum sperau „câinii”. FIFA a informat azi clubul Dinamo că poate efectua transferuri doar după ce va achita toate datoriile către Isma Lopez, în jur de 370.000 de euro!

Dinamo va încerca în perioada următoare să convingă FIFA că, după intrarea în insolvență, clubul nu poate plăti, legal, restanțele integrale ale jucătorilor. Dacă FIFA va menține totuși interdicția, atunci Dinamo poate ataca decizia la TAS.

E o informare, nu o decizie pe care o s-o putem ataca la TAS 
-Iuliu Mureșan, administrator special Dinamo, pentru GSP.ro

VIDEO Iuliu Mureșan, detalii despre viitorul lui Dinamo: „Mi-ar plăcea să vină Badea și Borcea”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Uhrin vrea să plece de la Dinamo! Ce l-a enervat pe antrenorul „câinilor” + cine e favorit să-l înlocuiască

Week-end cu divorțuri la Dinamo! 5 jucători de bază vor să plece

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
creeperno115
creeperno115  •  10 Iulie 2021, 22:48

Cortacero a declarat deja ca pana vireaza 5 milioane de euro in iarna, Dinamo va fi protejata de insolventa

paolo12
paolo12  •  10 Iulie 2021, 18:52
Postat de talpaiadului pe 10 Iulie 2021, 13:17

Nici o problema, se rezolva pana luni. Il suna Zavaleanu pe Ceferin direct pe telefonul mobil si cand aude ala ca Dinamo nu are bani vine de-acasa si semneaza aprobarea pentru transferuri.

Mai bine îl suna pe Cortacero!

talpaiadului
talpaiadului  •  10 Iulie 2021, 13:17

Nici o problema, se rezolva pana luni. Il suna Zavaleanu pe Ceferin direct pe telefonul mobil si cand aude ala ca Dinamo nu are bani vine de-acasa si semneaza aprobarea pentru transferuri.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează