FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo trece la aroganțe după despărțirea de Dan Nistor » Detaliu neobservat în comunicatul emis azi de club

Articol de GSP - Publicat luni, 06 ianuarie 2020 15:05

Dinamo l-a cedat pe Dan Nistor la CS Universitatea Craiova pentru 260.000 de euro, iar plecarea fostului căpitan pare să fi lăsat urme adânci pentru „câini”.  

În ziua în care Nistor a fost prezentat oficial la Craiova, clubul din „Ștefan cel Mare” a emis un comunicat prin care a oficializat despărțirea de Nistor, folosind o formulare prin care se induce ideea că plecarea s-a produs la dorința expresă a fotbalistului

„București, 6 ianuarie 2020. Dinamo București a ajuns la un acord cu Universitatea Craiova, la solicitarea fostului căpitan al echipei din Ștefan cel Mare, pentru transferul definitiv al jucătorului Dan Nistor la clubul din Bănie”, se arată în comunicatul emis de Dinamo. 

Totuși, comunicatul contrazice acțiunile șefilor lui Dinamo din ultimele zile. Patronul Ionuț Negoiță și secretarul general Bogdan Bălănescu au fost cei care au insistat pentru realizarea transferului, încercând chiar să-l convingă pe fotbalist să accepte oferta Craiovei. Detalii pe larg, AICI!

16 goluriși 39 de assist-uri are Dan Nistor în 102 partide în tricoul roș-albilor

10pase decisive și 3 goluri a strâns Dinamo în 15 meciuri de Liga 1 în actuala ediție

5 selecțiiare Nistor la națională, dintre care 3 în mandatul lui Pițurcă la prima reprezentativă

Vezi și: 

Ce înseamnă transferul lui Dan Nistor la Craiova? 3 detalii importante: e pentru prima oară când un căpitan dinamovist ajunge în Bănie!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
104354204195252
Pierre Tzutzea  •  08 Ianuarie 2020, 12:11

nistor este baiat bun dar cu putini neuroni incercind sa fie smecher. insa arma prostului intodeauna a fost smecheria. ce sa stie el de caracter de spiritul lui dinamo. inteleg ca are si el partea lui de drptate dar de cite ori a fost accidentat si-a primit banii si nu a dat din clanta. inclin sa cred ca bratu a avut dreptate. a stiut ca este indispensabil acest fotbalist si usor, usor tupeul a depasit bunul simt. daca ati fi fost atenti in ce a vorbit dupa ce a fost prezentat la craiova aminteste ca a stat de vorba cu rotaru si cu miritza. asta spune mult ca omul vorbeste de ceva timp in urma cu cei de la craiova. insa nu cred ca negoita este strain. sint convins ca si asta a vorbit cu rotaru stiind ca nistor vrea sa plece de ceva timp. banii sint necesari pentru cheltuielile facute fara rost de acest negoita. sint convins ca l-au si impins sa plece pentru ca sint in mari probleme. un club ajuns vai de mama lui cu oameni care daca isi gospodaresc si cassele lor asa nu m-ar surprinde. ce nu inteleg este dece badea nu a dat palmaresul si s-a cramponat de niste darapanaturi. dece nu a vindut celor care au dorit sa cumpere clubul? pentru ca dinamo este condus de altii din umbra.

creeperno999
creeperno999  •  06 Ianuarie 2020, 23:28

O fi adevarat daca ati facut voi fake news despre faptul ca negoita si balanescu l-u impins pe nistor la olteni

cornelconasu
cornelconasu  •  06 Ianuarie 2020, 20:42

Dacă eu eram în locul lui Negoiță îl dădeam de atunci când a spus impertinența aia cu implantul !!! Păi cum adică eu te plătesc și tu mă iei la miștouri ?! Când ai stat 2 luni ti-ai luat salariul nu ?! Ca și căpitan tu faci răzmerițe în loc să fii capul limpede și factor de stabilitate când sunt probleme ?! Dinamo i-a iertat prea multe derapaje iar el a dat prea puțin !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close