FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - U CLUJ

Conducerea lui Dinamo vrea stadionul plin la returul cu U Cluj » Biletele au fost puse în vânzare: prețuri de la 5 lei

Articol de - Publicat luni, 23 mai 2022 07:05 / Actualizat luni, 23 mai 2022 19:14

Pentru a umple stadionul duminică, ora 21:00, Dinamo a pus azi în vânzare 12.000 de tichete la prețuri mici pentru meciul cu U Cluj, din barajul de promovare/menținere în Liga 1. Dinamo a pierdut turul cu 0-2. 

Dinamo speră să întoarcă rezultatul în retur, cu sprijinul total al fanilor. Dezamăgirea e mare în Ștefan cel Mare, dar Peluza Cătălin Hîldan îi îndeamnă pe suporterii dinamoviști să umple tribunele duminică, la ultimul meci pe bătrânul stadion. 

Biletele se pot achiziționa de pe site-ul bilete.ro și au prețuri între 5 și 30 de lei.

Ionel Ganea n-a iertat pe nimeni după rușinea de la Cluj: „Capăt de drum pentru Dinamo! Uhrin ăla ce baraj a pregătit?”
Dinamo
Ionel Ganea n-a iertat pe nimeni după rușinea de la Cluj: „Capăt de drum pentru Dinamo! Uhrin ăla ce baraj a pregătit?”

Când se joacă Chindia - Chiajna și Dinamo - U Cluj, meciurile retur din barajul pentru Liga 1

Ambele meciuri retur se vor juca pe 29 mai. Chindia - Concordia va deschide ziua de fotbal, de la ora 18:15, iar Dinamo - U Cluj se va juca de la 21:00. Primul meci va avea loc la Ploiești, pe „Ilie Oană”, al doilea pe arena Dinamo din „Ștefan cel Mare”. În tur, Concordia a învins-o pe Chindia la limită, 2-1, iar U Cluj a obținut un avantaj important în fața lui Dinamo, 2-0.

Știrea inițială:

Conducerea clubului promite prețuri mici pentru bilete. Sub cele practicate în timpul sezonului, între 20-35 de lei. Din informațiile GSP, tichetele la peluze vor avea un preț modic: 5 lei.

Cât vor costa biletele la Dinamo – U Cluj 

„Duminică începem demolarea stadionului Dinamo! Este singura șansă pentru a întoarce rezultatul. Suntem Dinamo și nu avem voie să punem capul în pământ. Respect celor care au fost la Cluj și au cântat timp de 90 de minute! 

La București, acasă, trebuie să umplem stadionul și să-l facem să se cutremure! Să-l facem să cadă, asemenea Ierihonului, sub strigătele și cântecele noastre!", sună mobilizarea PCH, prin intermediul paginii de Facebook.

Fanii fac apel la unitate. „Nu e momentul să dăm în jucători! Au fost greșeli, dar am dominat repriza secundă, arătând că suntem echipa mai valoroasă. Am avut două bare și trebuie să sperăm că în meciul de acasă ghinionul se va sparge.

Putem întoarce ghinionul și putem întoarce rezultatul! Nu s-a terminat! Duminică trebuie să arătăm că merităm să fim în Liga 1! Trebuie să strângem rândurile și să fim alături de Dinamo! Toți câinii, suporteri, foste glorii, dinamoviști al căror nume este legat de acest club", au transmis suporterii din PCH. 

Va fi o săptămână grea pentru jucători, dar cred că Dinamo poate să întoarcă rezultatul la București. Aș face un apel către suporteri, să fie alături de jucători până la capăt. Le spun să îi susțină în această săptămână 
- Florin Prunea, fost portar Dinamo 

VIDEO Adrian Ropotan, reacție dură după U Cluj - Dinamo 2-0: „E grav ce se întâmplă. Dinamo are jucători plafonați”

Citește și:

De ce merită să retrogradeze Dinamo

EXCLUSIV „Acum nu-i mai poate ajuta nimeni” » Ce spune Dănuț Lupu după înfrângerea lui Dinamo cu U Cluj

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
corectu
corectu  •  24 Mai 2022, 10:49

Trebuia ca intrarea să fie gratuită.

paolo16
paolo16  •  24 Mai 2022, 04:49

Sa te duci sa urmaresti meciul care iti trimite echipa în B...

borat.
borat.  •  23 Mai 2022, 22:58

Prea mult 5 lei, pentru a vedea o echipă de 2 lei.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează