FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - U CLUJ 1-1 (1-3 LA GENERAL)

Giani Kiriță, dezlănțuit: „Tot lotul e 0! Uită-te la Steliano Filip, săracul. Bă băiatule, nu ai ce căuta la Dinamo!”

Articol de GSP - Publicat luni, 30 mai 2022 11:01 / Actualizat luni, 30 mai 2022 12:18

După atacul lansat imediat după meciul cu U Cluj, Giani Kiriță i-a criticat și în această dimineață pe jucătorii lui Dinamo.

Fostul căpitan al lui Dinamo a avut un discurs dur la adresa jucătorilor, în special la adresa lui Steliano Filip, unul dintre liderii actualei echipe.

Marica indică un alt vinovat pentru retrogradarea lui Dinamo: „Întreba de ce sunt mai mult de 12 fripturi la masă!”
DINAMO - U CLUJ 1-1 (1-3 LA GENERAL)
Marica indică un alt vinovat pentru retrogradarea lui Dinamo: „Întreba de ce sunt mai mult de 12 fripturi la masă!”

Giani Kiriță îl atacă pe Steliano Filip după retrogradarea lui Dinamo

„Pe jucătorii străini nu-i interesează de Dinamo. Nici pe Dusan. Sunt unii jucători care nu mai au ce căuta la Dinamo. Băieți, nici să nu mai pomeniți numele Dinamo. Nu vreau să vă mai văd în fața ochilor.

De acum înainte, Dinamo trebuie să fie un club curat. Trebuie să plece toți. Uită-te la Steliano Filip, săracul. Bă băiatule, nu ai ce căuta la Dinamo! Are și un salariu de vreo 9.500 de euro. Ce cauți în halul ăsta? Cum să te prezinți în halul ăsta în fața suporterilor și să vorbești așa? 

De vreo trei ani ne chinuim să rămânem în Liga 1. Valoarea lotului este zero. Toată lumea, în afară de 2-3 tineri, trebuie să își facă bagajele și să plece imediat! Este cea mai rușinoasă pată din istoria echipei. Nu există ceva mai rău”, a spus Giani Kiriță la ProArena. 

Dănciulescu șocat

 Prezent în sudioul DigiSport, Ionel Dănciulescu era în stare de șoc la finalul meciului. 

Fostul atacant al „câinilor” abia și-a găsit cuvintele. „În momentul de față, nici nu conștientizez duritatea și magnitudinea acestei lovituri pe care am primit-o în seara asta.

Probabil am nevoie de timp să mă acomodez un pic cu situația echipei. E mai dureros în special dacă mă gândesc la repriza a doua, U Cluj a fost o echipă care nu cred că a avut trei pase legate. Iar tu, jucând acasă cu rămânerea în prima ligă pe masă, nu ai reușit să mai înscrii măcar un gol, după care să fi sperat pe final de meci", a comentat acesta.

VIDEO  Scut în fața jucătorilor lui Dinamo: „Au jucat cu teamă de public. Suporterii au pus o presiune prea mare”

Citește și:

Fostul șef al lui Dinamo, derapaj după ce echipa a retrogradat: „Eșanu, un dement de portar. A dus echipa în această situație”

Amurgul unui club-monument » „Nu fotbaliștii au retrogradat-o pe Dinamo. Iată primul 11 al celor care au bătut cuie în coșciugul echipei!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
007claudiu
007claudiu  •  30 Mai 2022, 12:55

Degeaba discutam discuții, U Cluj comparativ cu Dinamo a fost mai puternica din toate punctele de vedere. Au stadion, au suporteri de stadion mai numeroși, au stabilitate financiara, au un Primar care a însoțit echipa la București.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează