FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO / Uhrin centrează, Uhrin dă cu capul! Ce problemă a găsit cehul în vestiar

Articol de - Publicat joi, 15 august 2019 08:34

DINAMO // Dusan Uhrin jr. este, în aceste zile, și preparator fizic la Dinamo, nu doar A1, întrucât echipa a rămas fără antrenor de fitness. 

Dinamo a schimbat antrenorii, pe Eugen Neagoe cu Dusan Uhrin jr., pentru a reda puls echipei, cehul de 51 de ani a început de marți pregătirile cu noua echipă, în schimb echipa a ajuns să nu mai aibă preparator fizic! 

Ceea ce este inadmisibil și greu de explicat în fotbalul contemporan. Fost la echipa națională și un om important în angrenajul staff-urilor tehnice ale lui Victor Pițurcă și apoi al lui Eugen Neagoe, preparatorul Marius Dima și-a prezentat demisia imediat după meciul cu Iașiul (0-2), iar roș-albii încă nu au angajat un altul. Și nu se știe când o vor face.

Momentan, "câinii" au pregătit derby-ul cu lanterna roșie, Chindia, fără un antrenor de fitness. Aceasta după ce au acoperit o altă "gaură" importantă la echipă: plecarea bucătarului de la Săftica, înlocuit cu două bucătărese!

„Dușan Uhrin s-a ocupat de pregătirea fizică în primele două zile de antrenament cu el. A spus că oricum, până la meciul cu Chindia, nu vrea să pună accentul pe acest detaliu, fiindcă vrea să avem prospețime pentru joc. Am făcut mult cu mingea. Probabil, Dinamo va angaja un preparator cât de curând. Așa ar fi normal”, au povestit jucătorii echipei. 

Din staff-ul lui Neagoe, alături de Uhrin, au continuat secunzii Sebastian Moga și Florentin Rădulescu, precum și Iulian Mihăescu, care era angajatul clubului.  

"Ni s-a părut o persoană caldă, încearcă să se apropie de noi, să ne cunoască. Uhrin pare un tip foarte OK, a zis că trebuie să învingem, e obligatoriu, ca să avem apoi moral și timp să construim ceva durabil"
- Jucătorii despre primul contact cu Dușan Uhrin

Citește și:

INTERVIU EXCLUSIV / Ionuț Negoiță dezvăluie pentru GSP: „Mai durează în jur de o lună și jumătate până vând Dinamo! Nu depinde de mine!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
boierasul
boierasul  •  15 August 2019, 12:31
Postat de 1745flo pe 15 August 2019, 10:56

Fitness ne lipseste? Asta e cauza pentru care ei joaca precum majoretele?

stai linistit ca a rezolvat-o Pruna si pe asta ))) nu ai auzit ca au doua femei bucatarese???

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  15 August 2019, 11:07
Postat de 1745flo pe 15 August 2019, 10:56

Fitness ne lipseste? Asta e cauza pentru care ei joaca precum majoretele?

Sigur ca da. Fitnessul si saltul cu coardele. Gesepene.

1745flo
1745flo  •  15 August 2019, 10:56

Fitness ne lipseste? Asta e cauza pentru care ei joaca precum majoretele?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează