FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. EXCLUSIV Ultimele informații despre focarul din „Ștefan cel Mare”: ce urmează pentru jucătorii depistați pozitiv cu coronavirus

Veștile de la Dinamo sunt optimiste din punct de vedere medical, dar pesimiste din punct de vedere sportiv. +22   FOTO
Veștile de la Dinamo sunt optimiste din punct de vedere medical, dar pesimiste din punct de vedere sportiv.

Articol de - Publicat luni, 20 iulie 2020 09:30 / Actualizat luni, 20 iulie 2020 09:47

Dinamo continuă să stea departe de antrenamente, sperând într-o minune - întreruperea campionatului. Duminică s-au testat Bogdan Bălănescu și oficialii, marți urmează echipa.

Focar de coronavirus la Dinamo: 10 fotbaliști au fost testați pozitiv cu COVID-19. Alex Răuță, Mihai Popescu, Ștefan Fara, Filip Mrzljak, Vali Lazăr și Ricardo Grigore în urma rezultatelor de joi, Andrei Sin - vineri, Diego Fabbrini, Aleksander Mitrovici și Dan Tălmaciu - sâmbătă.

Ultimele informații de la clubul din Ștefan cel Mare sunt optimiste din punct de vedere medical, dar pesimiste din punct de vedere sportiv.

Astăzi, în mod normal, se vor externa de la Institutul "Matei Balș" din Capitală ultimii doi pacienți: Andrei Sin și Diego Fabbrini. Răuță, Popescu și Fara au stat doar 24 de ore internați, alături de ceilalți se tratează la domiciliu, conform legii carantinării. Sin și Fabbrini au acuzat dureri, de aceea au mers acolo, ca o măsură de prevenție. Ar fi plecat de ieri, dar duminică nu se fac externări.

Ieri dimineață, au fost testați oficialii roș-albilor, precum și membrii personalului auxiliar de la Săftica, dar și juniorii clubului care au venit sau vor veni la antrenamentele primei echipe, astăzi urmând a se primi rezultatele.

  • Răuță, Fabbrini și Sin s-au simțit mai rău, în primele zile, iar Ricardo Grigore a acuzat faptul că și-ar fi pierdut mirosul.
  • Echipa va efectua mâine testul PCR, al 7-lea, iar rezultatele vor sosi între 8 și 24 de ore de la recoltarea probelor. În funcție de acesta, se va cunoaște dacă formația lui Mulțescu revine la antrenamente. Oricum, dinamoviștii, in corpore, solicită întreruperea campionatului, susținând că nu se mai pot prezenta la meciurile oficiale.
  • Membrii familiilor lui Montini și Fabbrini au efectuat ieri testul COVID-19, tot ca o măsură de precauție. Mattia a repetat și el, cu toate că-l va mai face și mâine. 

Coși aici, se rupe dincolo și tot așa. Sunt scandalizat, e lipsă de responsabilitate. Le-am dat program acasă celor disponibili. Nu știu cum rezolvăm prezentul, ce să ne gândim la viitor? S-au pierdut meciuri cu lotul complet, eu știu ce poate urma?!” - Gigi Mulțescu, antrenor Dinamo

FOTO. Imagini din meciul Dinamo - Poli Iași 1-1, ultimul disputat de „câini”

+18 FOTO

VIDEO. Dumitru Dragomir: "Mă înscriu în programul DDB. Îmi pare rău de Dinamo”

Citește și alte știri despre Dinamo:

DINAMO. Mărturia-șoc a unui dinamovist care s-a infectat cu COVID-19: „Spatele mă doare de parcă m-a bătut unul cu parul. Și pielea mă doare”

Mercato de criză la Dinamo » „Câinii” aduc de urgență un jucător fără niciun minut în acest sezon!

DINAMO. Diego Fabbrini, primele declarații din spital

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
cristitudor
cristitudor  •  20 Iulie 2020, 15:15

Partea plina a paharului e ca s-au imunizat majoritatea. :D

dvd1
dvd1  •  20 Iulie 2020, 14:55

ce mai vreti de la Dinamo? Toti dau in Dinamo. Intelegeti odata ca s-a terminat cu Dinamo si nu mai scrieti nimic. E trist

spunadevarul
spunadevarul  •  20 Iulie 2020, 12:38

mda

Vezi toate comentariile (12)
Comentează