FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

„A fost rușinos!” » Ultimul mandat al lui Rednic la Dinamo, marcat de o mare umilință: „Luați bani degeaba unii”

Mircea Rednic a fost un car de nervi în timpul acelei partide / Captură Telekom Sport
Mircea Rednic a fost un car de nervi în timpul acelei partide / Captură Telekom Sport

Articol de - Publicat vineri, 01 octombrie 2021 19:40 / Actualizat vineri, 01 octombrie 2021 22:10

Mircea Rednic, noul antrenor al lui Dinamo, are câteva amintiri nu tocmai plăcute de la ultimul mandat pe banca roș-albilor. Pe 1 noiembrie 2018, „câinii” erau eliminați din Cupă de Csikszereda Miercurea Ciuc, după o loterie a penalty-urilor interminabilă (3-3, 8-9 d.pen). 

Suporterii din proiectul DDB spuneau zilele trecute că declinul de la Dinamo a început după plecarea lui Rednic, însă cifrele arată că inclusiv cu el pe bancă echipa s-a comportat modest. Tehnicianul a pregătit-o pe Dinamo între octombrie 2018 și mai 2019, perioadă în care a ratat obiectivul setat de Negoiță, calificarea în play-off. 

Sub comanda lui Rednic, roș-albii au bifat și o umilință de proporții: au fost eliminați în Cupă de Csikszereda, la acea vreme o formație de Liga 3. În primăvară, Vlad Muțiu, titularul din acea partidă, și-a adus aminte la GSP Live de rușinea trăită de Dinamo la Miercurea Ciuc.

Portarul a apărat patru penalty-uri, la fel ca Duckadam în finala CCE câștigată de Steaua cu Barcelona, și a oferit echipei sale trei șanse de calificare, toate ratate.

Vlad Muțiu: „Am apărat patru penalty-uri, dar le-am apărat degeaba”

Am apărat patru penalty-uri, dar le-am apărat degeaba, pentru că nu ne-am calificat. A fost un moment rușinos pentru noi să ne scoată o echipă de Liga 3. Însă pot spune că am avut ghinion, din moment ce am apărat patru penalty-uri și nu ne-am calificat. Știu că Mircea Rednic m-a felicitat după meci, dar nu mai știu ce a spus în vestiar”, a spus Muțiu, la GSP Live.

O să merg pe tineret. Cine arată că nu merită să rămână la Dinamo va pleca! Am ajuns la fundul sacului! Muțiu, săracul portar, ce să mai facă? Trebuia să-l pun să dea penalty. 

- Mircea Rednic, după eliminarea de la Miercurea Ciuc 

„Luați bani degeaba unii!”

La loviturile de departajare, televiziunile l-au surprins pe Rednic aruncându-le vorbe grele jucătorilor săi, culmea, imediat după ce goalkeeper-ul dinamovist Vlad Muțiu reușise să pareze unul dintre cele patru penalty-uri apărate.

„A fost rușinos!” » Ultimul mandat al lui Rednic la Dinamo, marcat de o mare umilință: „Luați bani degeaba unii”

Rednic a țipat către mijlocul terenului, acolo unde era adunată întreaga echipă a lui Dinamo: „Luați bani degeaba unii!”. VIDEO, AICI!

Citește și alte știri despre Dinamo:

Pentru el insistă fanii lui Dinamo » Rednic și Mureșan îl așteaptă cu brațele deschise

Cele două obiective ale lui Mircea Rednic la Dinamo + anunțul lui Iuliu Mureșan

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
demolarii
demolarii  •  01 Octombrie 2021, 23:43

Intrebare: la cat timp după numirea lui Rednic a avut loc partida de cupa din 2018? Acolo aveti și răspunsul....in plus Rednic a fost atunci de David ca sa creeze o echipă competitivă. Cu 2 borne. 1 play-off in sezonul 2018-2019. 2. O echipă competitivă pentru sezonul următor......cand naivul pseudoinvestitor Negoita a preferat sa-i demită pe Rednic și David, sa-l aduca pe Prunea și Neagoe....Negoita a ales sa-i ignore pe fani care au contestat decizia. A ales prost. La fel ca atunci cand l-a pus pe Contra prima dată antrenor demitandu-l pe Andone. Declinul financiar a început atunci......dar s-a văzut doar cand clubul a prins viteza in prăbușire..... Dacă Rednic e lăsat sa-si faca treaba exista speranță.....

creeperno115
creeperno115  •  01 Octombrie 2021, 22:30

Rednic analizeaza umilintele cu fcsb si craiova si elimina petardele si transfera altii

elgabri
elgabri  •  01 Octombrie 2021, 21:19

Rednic un oportunist vine la Dinamo doar cand e stabilitate!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează