FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - DINAMO 4-1

Sepsi - Dinamo 4-1 Bergodi îndeamnă la calm: „Am mai câștigat așa”

Sepsi a învins-o pe Dinamo, scor 4-1, în runda #14 din Liga 1. Cristiano Bergodi, antrenorul covăsnenilor, și-a lăudat jucătorii la final. +21   FOTO
Sepsi a învins-o pe Dinamo, scor 4-1, în runda #14 din Liga 1. Cristiano Bergodi, antrenorul covăsnenilor, și-a lăudat jucătorii la final.

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 octombrie 2021 19:57 / Actualizat duminica, 31 octombrie 2021 19:58

Sepsi a învins-o pe Dinamo, scor 4-1, în runda #14 din Liga 1. Cristiano Bergodi, antrenorul covăsnenilor, și-a lăudat jucătorii la final.

Vezi AICI programul etapei #14

Îmi felicit băieții, am făcut un joc foarte bun din toate punctele de vedere. Sunt liniștit însă, am mai obținut astfel de victorii. E important pentru moral că luăm aceste 3 puncte. Am plimbat mingea bine. Am reacționat corect și după ce am luat gol. 

Mă bucur pentru băieți. Sepsi a avut în ultimii doi ani un antrenor foarte bun, Leo Grozavu, au avut un play-off extraordinar. Fiecare antrenor are ideile lui. Nu câștigă numai un stil de joc. Dacă era așa, toate echipele din lume jucau la fel”, spus Bergodi la final.

Sepsi - Dinamo 4-1 » „Câinii”, umiliți la Sf. Gheorghe!

Dinamo, fără victorie în Liga 1 din 2 august. Sepsi, mai rău: singurul succes din actuala stagiune al covăsnenilor data din iulie, obținut chiar în prima etapă. Blestemul continuă doar pentru gruparea din Ștefan cel Mare.

Marius Ștefănescu a deschis scorul în minutul 14, după un șut deviat de Sorescu. Același Ștefănescu reușea imediat „dubla”. Angajat de Achahbar, n-a avut nevoie de preluare pentru a-l judeca din nou pe Iliev: execuție în forță, la „lung” (21). 

Ștefănescu a fost aproape chiar de hat-trick, „scărița” lui trecând puțin pe lângă (28). 

Dinamo a dat semne de viată înainte de pauză. Torje a profitat de poziția avansată a goalkeeperului Began și a marcat de la 25 de metri (39).

+17 FOTO

„Câinii” au capitulat însă în partea secundă. În minutul 72, la o fază fixă, Bogdan Mitrea le-a luat fața lui Grigore și Măgureanu și a asigurat victoria lui Sepsi cu o lovitură de cap bine plasată. 

Sepsi nu s-a oprit aici, iar Fofana a închis tabela la capătul unei curse autor semnate de Bărbuț (86).

Dinamo e în continuare penultima în Liga 1 și tocmai s-a depărtat de locurile de baraj.

VIDEO. Victor Becali: „Cea mai mare greșeală a fost aducerea lui Bonetti”

Citește și: 

Restart în fotbal pentru noul transfer al lui Dinamo » De ce a stat pe bară 6 luni

„Investitori puternici din Dubai, în curând la Dinamo” » Anunțul care aprinde speranțele fanilor: „«Cenușăreasa» vrea 20 de milioane € garanție de la «Făt Frumos»”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează