FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. UPDATE Fanii au făcut rost de banii pentru licență! Ce urmează acum pentru Dinamo

Fanii lui Dinamo au strâns banii pentru licență
Fanii lui Dinamo au strâns banii pentru licență

Articol de - Publicat miercuri, 29 aprilie 2020 22:03

Membrii programului „Doar Dinamo București” vor plăti banii necesari ca Dinamo să ia licența.

UPDATE MIERCURI, ora 22:00

Așa cum GSP.ro anunța ieri, fanii din programul DDB au anunțat oficial că au strâns suma necesară obținerii licenței pentru sezonul următor din Liga 1. 

DDB a plătit licența

Clubul nu doar că s-a autofinanțat, dar a cerut ajutorul suporterilor. Până să se decidă spaniolii dacă vor lua pachetul de 82 la sută de la patronul "câinilor", fanii din programul socios au sărit să salveze gruparea din Ștefan cel Mare după Apocalipsa anunțată de Negoiță.

Duminică, reprezentanții programului socios DDB au transmis că se strânseseră peste 150.000 de euro din cei 180.000 pentru licența sportivă de care nevoie Dinamo. Atât pentru Liga 1, cât și pentru Europa, mai ales că joi este ultima zi în care se poate depunde documentația necesară în eventualitatea participării în proximul sezon al cupelor continentale. 

După partidele de fotbal virtual de luni noaptea, roș-albii au anunțat că au mai făcut rost de 22.000 de euro - record pe plan național - din vânzarea celor 20.000 de „bilete" de la respectivele meciuri. Informația a fost furnizată de pagina de facebook a Peluzei Cătălin Hîldan, suporterii implicându-se în proiectul de a face rost de bani pentru licență.

VIDEO. Ioan Andone a dat noi detalii de la negocierile pentru vânzarea lui Dinamo

Probabil, în cel mai scurt timp, suma totală va fi oferită sub formă de împrumut clubului pentru a se plăti din datorii. Fanii din programul DDB au mai creditat gruparea cu alți 210.000 de euro, susținând că au apelat la această formă tocmai ca banii să nu ajungă în buzunarul lui Negoiță, ci să fie pentru a plăti diverse datorii ale lui Dinamo.

Jucătorii „câinilor" trebuie să reînceapă antrenamentele de la mijlocul lunii mai, sunt neplătiți în 2020, își așteaptă salariile restante. Probabil, următorul pas al suporterilor este să strângă bani să plătească și aceste remunerații, așa cum s-a întâmplat la finele lui 2019, când au achitat salariile fotbaliștilor.

VIDEO EMOȚIONANT. România e puternică și se va întoarce și mai puternică!

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Spaniolii i-au transmis lui Negoiță: cine o va antrena pe Dinamo, în cazul în care vânzarea se face

EXCLUSIV Ionuț Negoiță dă ultimele informații despre tratativele pentru vânzarea lui Dinamo: „În afara de mama, le-am pus orice la dispoziție spaniolilor!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
2036290743290484
Ion Marin  •  30 Aprilie 2020, 17:30

Domnul Anghelace , procedurile de acum cu sustinerea cu donarea banilor sunt foarte greoaie .Se rezolva foarte usor prin crearea unui program , de transmitere a banillor prin S.M.S.CONTACTATI O pe doamna , marea doamna, Veronica Gusa Dragan, sa preia clubul Dinamo, o sa aveti o surpriza foarte placuta , este o ramanca autentica si o mare patrioata.GRABITI VA !SUSATINET-II si incurajati ii pe suporteri sa se asocieze in fiecare judet si sa adune bani pentru club , impreuna cu DOAMNA VERONICA CLUBUL DINAMO VA RENASTE.Implicati -va DOMNULE ANGHELACHE , nu stati cu mainile in SAN CA TIRIA SI LUCESCU , sunteti un om deosebit , va rog!

 •  30 Aprilie 2020, 01:37
Postat de pe 28 Aprilie 2020, 14:21

Falimentul, cum ce o sa urmeze!? Nu-i clar!? :)))

Bai cat de ticalos poti safii!? E clar! O sa te bantuie Dinamo si in ultimele tale clipe...

nicu.rares
nicu.rares  •  29 Aprilie 2020, 22:55

Acum trebuie sa se ia urgent licenta pentru Europa care expira maine, sper sa gasim banii si pentru aia, am impresia ca este undeva la 200 de mii si stiu ca ADPD stransese 170.000 de euro pana in acest moment, deci inca 30 de mii si e gata si aia. Sper sa vina spaniolii.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează