FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - UTA 1-1

Ionuț Badea, atac subtil la Laszlo Balint: „Am făcut o muncă foarte bună, care a rezolvat lucrurile la UTA. Anumite lacune au fost moștenite”

Ionuț Badea, antrenor UTA
Ionuț Badea, antrenor UTA

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 mai 2022 22:50 / Actualizat vineri, 13 mai 2022 23:52

Dinamo a remizat acasă cu UTA scor 1-1, într-un meci din etapa #9 din play-out-ul din Liga 1. Ionuț Badea, antrenorul oaspeților, s-a arătat mulțumit de jocul prestat de echipa sa.

Tehnicianul de la UTA a vorbit și depsre posibilitatea plecării de la clubul arădean, în condițiile posibilei schimbări a conducerii.

Ionuț Badea, declarații după Dinamo - UTA 1-1

„A fost un meci frumos, neașteptat, în condițiile aferente unui final în care nu a existat presiune. Ambele echipe au făcut un meci bun. Pentru noi a fost o linie continuă. Ne bucurăm că am fost aproape să câștigăm, dar asta era mai puțin important. Întotdeauna când joc împotriva unei foste echipe, Dinamo, care face parte din viața mea, dar profesionalismul e cel mai important”, a spus Ionuț Badea, la Digi Sport.

Întrebat despre posibilitatea să plece de la UTA, Badea nu a oferit un răspuns concret: „Au fost niște situații plecate din presa locală, preluată în presa din București. Am o relație bună cu conducerea, cu cei din staff. Am făcut o muncă foarte bună care a rezolvat lucrurile la UTA. Am fi vrut mai mult, dar au fost și anumite lacune individuale, care au fost moștenite. 

Mă bucur foarte mult pentru ce s-a întâmplat. A apărut un articol în presa locală, preluat de presa centrală Discuția a fost pentru un contract până la finalul sezonului. Este posibil ca pachetul majoritar să fie preluat de altcineva și nu știu ce se va întâmpla. Eu am o relație foarte bună cu conducere, cu patronul Mesa. Îmi doresc să continui, e munca mea aici. Am demonstrat ce pot, ca om, ca și competențe. Vom vedea ce se va întâmpla săptămâna viitoare”.

Mihai Stoica a văzut pe GSP.ro pozele cu Feșnic în tricoul lui CFR: „Nu e într-o formă extraordinară!”
FCSB
Mihai Stoica a văzut pe GSP.ro pozele cu Feșnic în tricoul lui CFR: „Nu e într-o formă extraordinară!”

David Miculescu: „Ne dorim mai mult sezonul viitor”

„Speram să plecăm cu cele 3 puncte de aici. Chiar nu am mai marcat de mult la prima ocazie, dar azi am reușit să luăm doar un punct. Ei sunt pregătiți, nu s-au menajat deloc. E prima dată când n-am intrat în play-off, sper să intrăm la anul. Ne bucurăm că nu am ajuns la baraj (n.r.- de retrogradare/promovare), nici nu ne gândeam la așa ceva. 

Ne dorim mai mult sezonul viitor. Conducerea nu mi-a spus nimic de oferte, am contract până în 2024. Vom vedea. Pe orice jucător îl motivează când vede că îl doresc atâtea echipe. Orice jucător vrea să plece în străinătate. Nu aș spune nu unui club care se bate la titlu. Am citit că rămânem fără antrenor. Nu sunt eu în măsură, conducerea știe dacă Mister a făcut meciuri bune până acum”, a declarat David Miculescu, la Digi Sport.

A fost frustrant, obiectivul era play-off-ul, iar acum in play-out era barajul. La început, clubul și fanii doreau mai mult. Eu mi-am pus obiectiv să ajungem în play-off. Dinamo e o echipă foarte bună, cu jucători valoroși Îmi doresc să rămână, e un club mare, recunoscut în Europa. Am înțeles că nu se știe dacă proprietarul rămâne sau pleacă, vom vedea.

- Dumitru Cardoso, UTA

Constantin Dima, UTA: „Poate nu ne-am îndeplinit obiectivul în acest sezon, dar le mulțumim suporterilor care au venit peste tot după noi”

Citește și alte știri din Liga 1:

Nicușor „BLACKOUT” Bancu » Alte 3 momente în care căpitanul Craiovei și-a pierdut capul: acuzat de rasism și complot împotriva antrenorului

MM Stoica, avertisment înainte de Voluntari - FCSB: „Dacă facem asta suntem cei mai diletanți oameni de pe Pământul ăsta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
coco1987
coco1987  •  14 Mai 2022, 12:51
Postat de vasileroaita pe 14 Mai 2022, 06:58

Badea se aseamănă cu Edi Politicul de la Națională. Amândoi vorbesc mult, fără sa spună ceva!

Probabil va plictiseste fiindca vorbeste prea bine , mult peste nivelul si capacitatea de intelegere a microbistului român. Pare sa fi si citit mai multe cărti, ceea ce iar e o problemă, nu se incadreaza, nu-i asa?

sibelius
sibelius  •  14 Mai 2022, 08:05
Postat de Cojo Ioan pe 14 Mai 2022, 01:49

antrenor de studio,,,UTA are echipa sa se bata cu Rapid lejer si face 1-1 cu Dinamo

Meci fara miza pentru UTA, dar bun pentru ridicat moralul gazdelor.

dubluv
dubluv  •  14 Mai 2022, 07:59

cum sa inlocuiesti pe Balint cu Badea? pe la Arad pe acolo nu e nimeni sa sesizeze ridicolul? Ati avut noroc ca s-a terminat campionatul la timp pentru voi, ca daca mai erau cateva etape erati langa Chindia acum. Ati supravietuit cu punctele aduse de Balint, care daca ar fi ramas ar fi tras la play off.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează