FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - UTA 1-1

NOTE GSP 5 jucători din Dinamo - UTA au luat 4 în caseta tehnică din ziar

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 mai 2022 07:40 / Actualizat sambata, 14 mai 2022 08:23

Dinamo și UTA au remizat, scor 1-1, în etapa #9 din play-out, iar formația alb-roșie se pregătește acum de barajul pentru  barajul de menținere în Liga 1, care se va juca pe 22 și 29 mai cu ocupanta locului 3 din Liga 2

Dinamo a scos in extremis un rezultat de egalitate, într-o partidă în care deși a avut posesia mingii, nu a reușit să pună de multe ori în pericol poarta unei echipe fără obiectiv.

Torje, după remiza cu UTA: „Un sezon prost! Eu am greșit la gol azi”
Dinamo - UTA 1-1
Torje, după remiza cu UTA: „Un sezon prost! Eu am greșit la gol azi”

3 jucători de la Dinamo au dezamăgit cu UTA

Trei jucători din formația lui Dusan Uhrin jr au evoluat sub media echipei. Fundașul Baptiste Aloe și extremele Geani Crețu și Andreas Mihaiu au avut evoluții dezamăgitoare. Au primit nota 4, cei mai slabi de pe teren, alături de doi dintre jucătorii de la UTA: Isa și Matei.

Doar Irobiso, atacantul „câinilor”, s-a ridicat peste media echipei. Autorul golului a fost notat cu 7, cea mai mare notă din lotul alb-roșu. 

6a primit Dusan Uhrin jr, antrenorul lui Dinamo. Ionuț Badea, tehnicianul de la UTA, a luat 5

Notele oferite de GSP după Dinamo - UTA

5 jucători din Dinamo - UTA au luat 4 în caseta tehnică din ziar

Dinamo încheie încă un sezon rușinos

 Dinamo a încheiat sezonul pe antepenultimul loc, 14, și va juca barajul de rămânere/promovare în Liga 1 cu formația care se clasează pe locul 3 în play-off-ul din Liga 2. Cel mai probabil, aceasta va fi U Cluj. 

Pentru a promova direct, U are nevoie de o victorie duminică, în fața Chiajnei, și de o înfrângere a celor de la Hermannstadt cu Steaua. În acest caz, Dinamo ar disputa barajul cu sibienii.

Pentru Dinamo, catastrofă! Asta pentru că jucăm acest baraj și eu cred că această echipă ar fi putut evolua mai bine. 

Pentru mine, a fost dificil, pentru că Dinamo, ca și club, are o mulțime de probleme. Aici avem o mulțime de probleme, mai avem câteva zile să ne concentrăm la acest baraj și să vedem ce se întâmplă. Trebuie să întrebați conducerea despre probleme, nu pe mine, dar sigur avem unele probleme. 

Nu am vorbit cu nimeni până acum despre bani. Domnul Zăvăleanu ne-a spus că nu vom avea bani și este o mică problemă. Nu știu dacă pentru mine, dar pentru Dinamo cu siguranță e o problemă. Jucătorii s-au concentrat la antrenament, nu s-a întâmplat nimic
- Dusan Uhrin, antrenor Dinamo, la Digi Sport

VIDEO Geani Crețu, declarații după egalul cu UTA: „Am dominat în prima parte, din păcate nu am reușit să marcăm mai mult, dar important e barajul”

Citește și: 

Dinamo a pierdut un jucător important pentru baraj: „S-a accidentat”

Căpitanul lui Dinamo e sigur că alb-roșii vor câștiga barajul: „Suntem pregătiți din toate punctele de vedere” + ironii pentru rivalii de la Steaua: „Întâi să promoveze, apoi să stea de vorbă cu noi”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
valyomanyd
valyomanyd  •  14 Mai 2022, 12:57

Profesorul de note cred ca-i fara catedra..Scorul a fost 1-1, Esanu a parat un sut si Balaurul unul, Esanu a luat un gol si Balauru unul, Esanu 5, Balaurul 6:)))))

dora
dora  •  14 Mai 2022, 12:45

"Vedeta" Miculescu visează să ajungă la o echipă mai bună dar nu a "mișcat" nimic nici aseară și nici în restul play-out-lui !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează