FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - UTA

Sorescu le-a prezentat scuze colegilor: „Sunt foarte supărat și dezamăgit de mine” +Balauru a dezvăluit secretul penalty-ului apărat

Dinamo a fost învinsă de UTA, scor 0-1. Deian Sorescu (23 de ani) a ratat un penalty și se consideră vinovat pentru eșec.
Dinamo a fost învinsă de UTA, scor 0-1. Deian Sorescu (23 de ani) a ratat un penalty și se consideră vinovat pentru eșec.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 aprilie 2021 00:07 / Actualizat miercuri, 21 aprilie 2021 00:10

Dinamo a fost învinsă de UTA, scor 0-1. Deian Sorescu (23 de ani) a ratat un penalty și se consideră vinovat pentru eșec.

Toate detaliile despre Dinamo - UTA 0-1, AICI!

Sorescu a obținut o lovitură de pedeapsă în minutul 36, la acțiunea care a urmat golului marcat de UTA. Tot el și-a asumat executarea penalty-ului, dar a fost ghicit de portarul Balauru. 

Sorescu: „Sunt foarte dezamăgit de mine”

„Sunt foarte supărat și dezamăgit de mine. Vreau să le cer scuze colegilor, au avut încredere în mine și i-am dezamăgit. Nu pot să zic că am un colț anume la penalty, dar ultima dată cu ei am tras în stânga, mă gândeam că trage acolo. Am fost previzibil, e greșeala mea și îmi cer scuze. 

E grea situația, dar noi trebuie să o scoatem la capăt, doar de noi depinde. Avem puterea și cu siguranță vom reuși. Mai sunt 7 meciuri, se pare că portarii care joacă cu noi fac meciuri extraordinare. În seara asta ne vom gândi la ce am făcut bine. Există un plus, am avut atitudine, am avut mai multe ocazii, ei au avut una și încă o lovitură de cap”, a declarat Sorescu, la TV Telekom Sport. 

Știam unde trage, nu am simțit. De obicei mă uit, studiez. Știam că dă tare, în dreapta mea, și m-am dus acolo. La penalty-uri nu am presiune, e mereu pe cel care bate!
- Dragoș Balauru, portar UTA

Cele mai tari cadre din meciul Dinamo - UTA

+18 FOTO

Ministrul de Interne a găsit mașini furate în cantonamentul lui Dinamo: „Într-o săptămână să dispară de aici!"

Citește mai multe știri din Liga 1:

Gigi Becali: „FCSB a fost invitată în Super Ligă”

Eric dezvăluie de ce n-a jucat la Mediaș: „Era să-mi pierd piciorul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  21 Aprilie 2021, 15:50
Postat de dubluv pe 21 Aprilie 2021, 09:28

bati campii, daca Messi obtine penalty crede-ma ca daca nu si-a rupt piciorul tot el bate. Doar cei care nu se pricep la fotbal cred ca exista aceasta regula (cine obtine penaltyul nu il executa). Este o prostie, nu exista asa ceva! Iar cu 70..80%... de unde le scoti?

Bine, ca Sorescu e un Messi acum! A ratat intr-un moment crucial. Si a jucat prost tot sezonul, sa zicem ca maii inchideai ochii daca juca bine in rest. Poti sa mergi in B la vara din cauza punctului pierdut aseara..

remarque
remarque  •  21 Aprilie 2021, 11:22

Sorescu e printre cei mai promitatori jucatori din generatia tanara. Cred ca simte si o anume frustrare generata de situatia de la club si asta nu il ajuta sa fie lucid. Dinamo aseara nu a jucat deloc rau. Altfel UTA e o nuca tare in deplasare si au avut si noroc.

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  21 Aprilie 2021, 10:09

Sorescu Paul Anton Filip Rauta sunt oamenii care vor retrograda Dinamo sub bagheta lui Mario Nicolae !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close