FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Decizie importantă luată de șefii lui Dinamo! Ce se întâmplă cu schimbarea dorită de conducere

Articol de GSP - Publicat joi, 24 septembrie 2020 14:51 / Actualizat joi, 24 septembrie 2020 15:17

Noua conducere spaniolă de la Dinamo a făcut mai multe schimbări în cadrul clubului și plănuia să facă una și la nivelul imaginii.

Ibericii voiau ca echipa alb-roșie să schimbe sponsorul tehnic și să renunțe la colaborarea cu italienii de la Macron. Totuși, Dinamo va continua cu aceeași firmă. Marcon le va aduce „câinilor” echipamentul pentru noul sezon, ceea ce înseamnă că șefii lui Dinamo au plătit restanțele pe care le aveau.

Cortacero și conducătorii lui Dinamo se gândeau să renunțe la ei să colaboreze cu Givova sau Joma, dar totul a fost blocat din cauza clauzei de reziliere a contractului, în valoare de 100.000 de euro.

Plan special pentru noile tricouri

Echipamentul din sezonul 2020/2021 ar fi trebuit să fie unul cu totul special. Pe tricourile de joc urmau să apară numele fanilor care au contribuit cu bani prin intermediul programului „Doar Dinamo București”.

Echipamentul merge la echipa secundă

Echipa secundă a clubului, înscrisă în Liga 3, va beneficia de actualele echipamente de la prima echipă, imediat ce echipa mare va primi tricourile de joc.

VIDEO  Cosmin Contra: „Sper ca prin această victorie să ne descătuşăm, mai avem mult de muncă”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Povestea lui Alexander Gonzalez, fundașul cu lipici la gol » Totul a pornit de la o minge în față: „Nu voi uita niciodată”

Dinamo nu renunță la transferuri: insistă pentru fostul jucător de la Manchester City! Ce salariu cere + ce alte echipe îl vor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
 •  25 Septembrie 2020, 06:54

Mizeria blatista fc5b are nike-urile de zici ca sunt pijamale! Pet-uri reciclate! Urâte foc!..... oare americanii nu au designer-i normali la cap??.... am si eu tricouri macron pentru alergare. Sunt de o calitate f.bună.... am inteles ca ar fi o problema la inscriptionarea numelor pe culoarea de fond, cum ar vrea DDB. ...dar nici givova sau joma nu pot asigura asta! Produsele spaniole sunt mai ieftine, dar design-ul e mai slab si ca la nike, care este dezastruos!

creeperno
creeperno  •  24 Septembrie 2020, 22:37

Daca zice zainea ca-i tare, sigur e tare

albub
albub  •  24 Septembrie 2020, 16:50

Mie mi-au placut tricourile de la Macron si am inteles de la Radio Dinamo ca si astea noi sunt tari.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează