FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - DINAMO, AZI, 21:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Dinamo va rămîne doar cu 50% din sumă dacă îl va vinde pe Luchin

Srdjan Luchin este anunţat titular în partida de azi cu Vaslui
Srdjan Luchin este anunţat titular în partida de azi cu Vaslui

Articol de - Publicat duminica, 11 septembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 10 septembrie 2011 20:03

La un viitor transfer al fundaşului, Dinamo se va alege cu doar 50% din sumă, restul urmînd să revină agentului fotbalistului


Dinamoviştii au reuşit să-l transfere pe Srdjan Luchin şi să facă şi economie. Pentru achiziţionarea sa, roş-albii trebuiau să achite 600.000 de euro, bani ce urmau să intre în conturile lui Cristea Opria, agentul ce avea de recuperat o datorie mai veche de la Marian Iancu.

"Cîinii" au transmis că nu pot plăti decît jumătate din sumă, iar impresarul a acceptat, dar cu o condiţie ce ar putea afecta bugetul clubului din Ştefan cel Mare. La un transfer ulterior al fundaşului de 25 de ani, banii se vor împărţi în mod egal între Dinamo şi Opria! Totuşi, există şi o cale prin care conducerea "cîinilor" poate recupera în totalitate drepturile federative ale lui Luchin: să achite în următoarele 6 luni restul de 300.000 de euro către agentul bănăţeanului.


2 milioane de euro a plătit Dinamo pentru 50% din drepturile federative ale lui Gabi Torje, în ianuarie 2008

"Rupem tradiţia!"
Dinamo nu a mai cîştigat la Vaslui din 2008, iar Liviu Ciobotariu îşi doreşte să continue şirul victoriilor din acest sezon şi să scape de complexul meciurilor disputate în Moldova. "Nu am mai învins de multă vreme la Vaslui, ne dorim să rupem tradiţia. Va fi un joc dificil, dar avem încredere că putem scoate un rezultat bun. Dinamo merge la victorie peste tot, ne dorim să continuăm evoluţiile bune avute în acest sezon", a spus Liviu Ciobotariu.

Kone se lasă aşteptat
Mijlocaşul Djakaridja Kone, a cărui soţie a născut cel de-al doilea copil al familiei, nu a sosit în ţară ieri la prînz, cînd promisese că revine, iar "cîinii" încă îl mai aşteptau azi-noapte. Ivorianul a primit iniţial doar o zi liberă, dar şi-a prelungit vacanţa pentru a petrece mai mult timp în familie. Roş-albii au fost de acord să-l păsuiască, dar vor trece la sancţiuni dacă africanul nu va reveni curînd la antrenamente.

Mister revine în două săptămîni
Cornel Dinu va fi externat din spital săptămîna viitoare, după ce a suferit o intervenţie chirurgicală pe cord deschis în urmă cu o lună. Mister a trecut bine peste perioada de recuperare, iar doctorii au stabilit că el poate pleca din spital, urmînd să revină alături de echipă peste două săptămîni. Dinu va continua vizitele periodice la spitalul Floreasca pentru controale amănunţite.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
lucabogdan223
lucabogdan223  •  11 Septembrie 2011, 15:31

ce fac actionarii astia de nu resusesc sa ia un juktor asa cum trebuie,,pai cu banii de pe torje ce se intampla,,,,,parvulescu nu a fost adus pt k dinamo nu a vrut sa mai dea 100-200 de mii mai mult,lichin e luat doar pe jumatate,.,.,.incredibil,.,.se pare k banii de pe torje nu vor fi investiti in transferuri..,probabil actionarii gandesc k acesti bani sunt buni de platit contractele actuale,sa nu mai fie nevoiti sa aduk bani de aksa,.

vidanjoru
vidanjoru  •  11 Septembrie 2011, 12:47

actionarii astia saraci care tocmai au luat 4 bulioane pe Torje si nu sunt in stare sa cumpere 100% din drepturile unui jucator :| halal!

gabriel1912
gabriel1912  •  11 Septembrie 2011, 10:51

ORICUM SI CU LUCHIN SI FARA LUCHIN, TOT O SA SCHELALAE DINAMO SI ANUL ACESTA !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close