FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV „Câinii roșii”, motivați să „muște”! Veste excelentă pentru fotbaliștii lui Dinamo, înainte de meciul cu Chindia

Dinamo a început sezonul cu un egal, 1-1 cu Hermannstadt +49   FOTO
Dinamo a început sezonul cu un egal, 1-1 cu Hermannstadt

Articol de - Publicat vineri, 28 august 2020 08:28 / Actualizat vineri, 28 august 2020 09:37

Pablo Cortacero, noul acționar majoritar al lui Dinamo, va achita suma necesară plății salariilor restante către fotbaliștii echipei.

Fotbaliștii lui Dinamo întrezăresc lumina de la capătul tunelului. După o perioadă dificilă, atât din punct de vedere al performanțelor și sănătății, cât și financiar, lucrurile par să intre în normalitate la roș-albi.

Pablo Cortacero a trimis 250.000 euro pentru plata salariilor restante către jucători! Banii vor fi virați astăzi, ceea ce înseamnă că vor ajunge în contul elevilor lui Cosmin Contra înaintea partidei cu Chindia Târgoviște, pe care „câinii roșii” o vor disputa luni, de la ora 21:00.

Restanțe de două luni și jumătate la Dinamo

Fotbaliștii lui Dinamo nu erau plătiți de două luni și jumătate. Erau restante salariile din iunie, iulie și dintr-o jumătate de mai. În cealaltă jumătate, contractele au fost suspendate.

2.500 de eurocâștigă lunar Moldoveanu, Neicuțescu, Ricardo Grigore, tineri utilizați în sezonul trecut. Nou-venitul Gol va avea 15.000 de euro lunar și spaniolii le promit altor achiziții sume și mai mari de atât

VIDEO. Tot ce trebuie să știi despre Chindia Târgoviște - Dinamo

Alte știri despre Dinamo:

Adam Nemec s-a înțeles cu Dinamo + 15.000 € pe lună pentru un alt transfer important

Ciprian Marica, detalii de culise despre Dinamo: „Contra mi-a spus că are emoții. La toate conexiunile pe care noi, românii, le avem în Spania, nu îi știm pe acești spanioli!”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (30)
1728333157184765
Liviu Perju  •  29 August 2020, 11:43
Postat de andrei.temian pe 28 August 2020, 11:35

"ipocrit sa fii*". Baba jaga, uite-ti amicii de joaca! Rau sa FII dinamovist, noaptea plans si ziua trist.. si agramat! :)))))))) "Suporterii dinamovistii sunt asa cum sunt, trebuie sa ii intelegem. I-am vazut si la partida cu Liberec de la Bucuresti, ne-a facut 'mandri' din nou". Vai de viata voastra trista :)))))))

"suporterii dinamovistii"..."I-am vazut...ne-a facut". Daca taceai, filosof ramaneai. Tu vorbesti de agramati? :)))

liviuemil
liviuemil  •  28 August 2020, 20:55

Inca una-doua veniri, alte patru-cinci articole si luni au 1 la victorie, de la cota 4. Mai sa fie ! Creste cota la echipa asta ca piinea in cuptor.

valiomanid
valiomanid  •  28 August 2020, 19:37
Postat de catalin.fcdb pe 28 August 2020, 17:44

Acum epavele se pot gandi doar la meciu de luni, gata cu restantele, spaniolii uite ca sunt oameni de cuvant, am incredere ca vor face si ce n-au putut altii, si anume, accela de a face stadion la DINAMO, pana acum tot ce au zis au facut. Echipa 2, salarii platite, jucatori adusi ( mai trebuie oricum)

Iar bati campii, cum ba sa faca spaniolii stadion pe terenul M.A.I. ? :))

Vezi toate comentariile (30)
Comentează
Close