FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Vești proaste pentru „câini”: accidentarea lui Diego Fabbrini e mai gravă » Când revine pe teren

Articol de - Publicat joi, 10 octombrie 2019 16:15

DINAMO // Dinamoviștii sperau ca Diego Fabbrini (29 de ani) să revină pe gazon în amicalul contra Chiajnei de vineri, pentru ca italianul să fie în calcule pentru partida de vinerea viitoare, cu Gaz Metan Mediaș. 

Doar că problemele la glezna stângă ale jucătorului nu s-au rezolvat, durerile persistă, astfel că Diego mai ratează câteva meciuri.  

Oficialii speră ca el să fie apt pentru partida cu Foresta Suceava din Cupă, de la finalul lunii, însă, cel mai probabil, va fi apt de joc abia cu CFR Cluj, pe 9 noiembrie. Italianul a strâns 4 meciuri în tricoul alb-roșu de la sosirea sa, fără să înscrie vreun gol. 

Vezi și: 

DINAMO // Surprize, surprize în „Ștefan cel Mare” » Noutățile lui Dusan Uhrin pentru ineditul amical de vineri: reintră „expulzații”!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează