FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Surprize, surprize în „Ștefan cel Mare” » Noutățile lui Dusan Uhrin pentru ineditul amical de vineri: reintră „expulzații”!

Articol de - Publicat joi, 10 octombrie 2019 09:38

DINAMO // Dusan Uhrin, antrenorul roș-albilor, a sunat adunarea și îi va testa pe jucători într-un amical, vineri, la Chiajna, pentru a vedea ce pot atacantul Slavko Perovic și fundașul stânga Andrei Sin, reveniți după accidentări, dar și mijlocașul Brito și alți „câini” folosiți mai puțin. 

Dinamoviștii s-au reunit, miercuri după-amiază, după patru zile de pauză pe care le-au primit cadou de la Dusan Uhrin pentru remiza, 1-1, cu FCSB, în Derby de România. Fotbaliștii s-au adunat din întreaga Europă, câțiva dintre ei plecând în țările de origine sau unde au familiile. 

Poker de foc și Cupă cu amintiri 

Roș-albii au început să pregătească meciul cu Gaz Metan, de vineri, 18 octombrie, care este primul dintr-o serie de patru partide foarte tari pentru  „câini”. Întrucât bucureștenii joacă pe rând împotriva formațiilor ce sunt în fruntea clasamentului, după duelul cu medieșenii urmând Viitorul, CS Universitatea Craiova și CFR Cluj. 

Plus, la mijloc, o deplasare la Suceava, pentru „optimile” Cupei României cu Foresta, vechiul coșmar din 2000, echipa lui Petre Grigoraș eliminând Gaz Metan. Confruntarea se va juca în nocturnă pe stadionul Areni, a anunțat primarul Ion Lungu. 

Pentru a-i ține pe jucători conectați la miza play-off-ului, în această pauză competițională, cehul a solicitat și primit un meci amical, ce va avea loc vineri, de la ora 16:00, la Chiajna, cu noua trupă a lui Erik Lincar, care a semnat miercuri cu Concordia. 

Mai știați de N'Diaye? 

Vor fi mai multe reapariții în lot. Slavko Perovic se întoarce pe gazon, mai întâi într-un meci amical, după ce a fost oprit de la efort din cauza unor probleme cardiace ce au apărut la un control medical.

El a jucat în repriza secundă a primei etape cu Viitorul (0-5), apoi a refăcut câteva teste, iar de două săptămâni se pregătește sub comanda lui Uhrin. Andrei Sin revine și el pe teren după două luni de absență din cauza unei accidentări, urmând să fie un concurent pentru Laurențiu Corbu. 

Brito a jucat câteva minute în Derby, în premieră în tricoul roș-albilor, va fi și el pe gazon. Florin Bejan n-a mai jucat din miezul verii. Roberto Strechie, adus de la Venezia, a fost numai spectator până acum. 

La fel Mamotou N'Diaye. Probabil, suporterii dinamoviști nici nu mai țin minte că închizătorul încă este în lotul „câinilor”. Fotbalistul adus de Mircea Rednic a fost scos din calcule după cantonamentul de la Marbella, dar n-a vrut să-și găsească alt angajament și a rămas la Dinamo. 

O perioadă s-a pregătit separat, iar când au văzut că nu pot scăpa de jucătorul de 29 de ani, roș-albii l-au readus la prima echipă, mai ales că este plătit în continuare de „câini” cu câte 6.000 de euro pe lună. 

6 dinamoviștisunt convocați la echipele naționale: Nistor (România), Ciobotariu, Neicuțescu și R. Grigore (România U21), Klimavicius (Lituania) și Bru (Mauritius)

28 de minutea jucat Perovic în acest sezon, după care a fost oprit de la efort din cauza unor probleme cardiace

18 meciuria strâns N'Diaye ediția trecută, sub comanda lui Rednic, având și un gol

Fabbrini mai stă 3 săptămâni 

Dinamoviștii sperau ca Diego Fabbrini să revină pe gazon în amicalul cu Chiajna, pentru ca italianul să fie în calcule pentru partida de vinerea viitoare, cu Mediașul. 

Doar că problemele la glezna stângă ale jucătorului nu s-au rezolvat, durerile persistă, astfel că Diego mai ratează câteva meciuri

Oficialii speră ca el să fie apt pentru partida cu Foresta, de la finalul lunii, însă, cel mai probabil, va fi apt de joc abia cu CFR Cluj, pe 9 noiembrie. Italianul a strâns 4 meciuri în tricoul alb-roșu de la sosirea sa.

Vezi și: 

VIDEO EXCLUSIV Riccardo Piscitelli: „Mama mi-a făcut tiramisu că am apărat bine în Derby!” + De ce nu a ieșit prin București: „E o chestie de respect”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
1401192300199411
Daniel Irimescu  •  10 Octombrie 2019, 13:16

Basescu l a caracterizat perfect . In fata sefului statului este un pisoi

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  10 Octombrie 2019, 13:09

Victor ponta. Un adevarat barbaT de stat. Chintesenta politicii romanesti. Urmeaza votul.

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  10 Octombrie 2019, 13:04

Incepe totul. Coasta de vest a Americij e in fibrlatii. Toti smericanii sunt cu ochii pe Ponta . Un om serios si mereu bine intentional.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează