FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Victor Becali nu are milă de Dinamo: „Să se ducă în «B»! Trece unul prin tramvai, ei îl iau jucător...”

să se ducă în «B»”
să se ducă în «B»”

Articol de GSP - Publicat marti, 15 februarie 2022 20:31 / Actualizat marti, 15 februarie 2022 21:58

Impresarul Victor Becali crede că Dinamo ar trebui să accepte retrogradarea în liga secundă și să o ia de la capăt, cu un proiect sănătos. 

Dinamo a folosit în acest sezon 48 de fotbaliști, recordul istoric al clubului, iar lista va crește. „Câinii” speră ca în zilele următoare să se întărească de la Gaz Metan, club aflat în pragul dezintegrării.

A renunțat la o sumă uriașă pentru a veni la Dinamo: „Sunt în drum spre București”
Dinamo
A renunțat la o sumă uriașă pentru a veni la Dinamo: „Sunt în drum spre București”

Victor Becali consideră că această strategie este una falimentară și că Flavius Stoican nu are timp să lege relațiile dintre jucători. 

Victor Becali: „Dinamo să se ducă în «B»”

„Nu sunt optimist în privința lui Dinamo, dar întreb: se salvează și la anul ce face? Sau se fac 18 echipe? 20 de echipe? Cum se pun pe picioare? Așa, dacă iei toți jucătorii care trec prin fața clubului? Toți jucătorii care trec prin fața clubului, îi ia Dinamo. Trece unul în tramvai, îl ia Dinamo.

În afară de Ricardo Grigore, Torje, Matei, Răuță, în rest ce jucători cunoscuți mai are Dinamo? Cred că e mai bine pentru Dinamo să se ducă în «B», cu un buget mic, cu tineri. Să ajungă sănătos din nou în prima ligă” , a declarat Victori Becali, potrivit digisport

Ce poate să facă Stoican la Dinamo? Când vin 15 jucători, pleacă 14, ce poți să faci? Nici măcar nu se cunosc jucătorii, le trebuie o perioadă. Iar antrenorul are nevoie de timp ca să le știe prenumele tuturor jucătorilor. 
- Victor Becali

VIDEO Topul celor mai severe eșecuri suferite de Dinamo în istorie

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Revine la antrenamente! Stoican se va putea baza pe Steliano Filip

S-a întors la Dinamo, după ce fusese izgonit pentru 100 de lei!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
crisman
crisman  •  16 Februarie 2022, 12:38

Si acest Becali sa se duca la puscarie, unde ii este locul, alaturi de fra-su si cei care au devalizat Dinamo! Si din cauza lor Dinamo este unde este acum, ca ei au luat cateva luni de puscarie pentru zecile de milioane sustrase de la Dinamo! Au vandut vreo 5 echipe si Dinamo a luat praful de pe toba, in timp in care ei s-au imbogatit.

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  16 Februarie 2022, 10:06

Dupa logica acestui inteligent nici Rednic nu a avut nici-o vina. Si el a avut o echipa intreaga adunata din cele patru puncte cardinale. Plus de asta: A fost asta dinamovist cand o manca oaia un lup. Era dinamovist doar cand vindea pe banda rulanta jucatorii lui Dinamo. Pe undeva are totusi si dreptate. Pentru Dinamo era mai bine sa inceapa de jos de tot. Sa nu mai aibe carcotasi motiv de discutii penhibile.

danut82
danut82  •  16 Februarie 2022, 08:30

ai uitat cand faceai echipa la dinamo?ai uitata cand cat ai *** din groapa?schimbai si numeai antrenori fara sa ai vreo calitate in club?NOI NU!ASA E CAND NU MAI POTI FURA.DAI CU PIETRE!CANCERUL FOTBALULUI ROMANESC!!!HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează