FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV / UPDATE Dinamo, transferuri de ultimă oră: Stoican a rezolvat una dintre probleme + „câinii” au adus și un jucător crescut de FCSB

Răzvan Grădinaru (numărul 27) a semnat cu Dinamo
Răzvan Grădinaru (numărul 27) a semnat cu Dinamo

Articol de - Publicat marti, 15 februarie 2022 14:24 / Actualizat marti, 15 februarie 2022 14:59

Dinamo a profitat de problemele financiare de la Gaz Metan și l-a transferat pe Gabriel Moura. „Câinii” mai caută atacanți și îi au pe listă pe Irobiso.

UPDATE 15:00 » Dorit și de Rapid, Vlad Morar nu-i mai răspunde lui Dinamo

Dorit și el de Dinamo, Vlad Morar (28 de ani), liber de contract, nu le-a dat niciun răspuns șefilor echipei roș-albe. El mai este dorit și de Rapid, fosta sa formație, și ar putea ajunge sub comanda lui Mihai Iosif.

UPDATE 14:55 » Dinamo, acord cu Irobiso. Așteaptă decizia Comisiei

Atacantul nigeriano-portughez Christian Irobiso (28 de ani) a ajuns la un acord verbal cu Dinamo. El și-a depus memoriu pentru a deveni liber de contract, potrivit surselor GSPro, și așteaptă un verdict favorabil pentru a semna cu formația alb-roșie.

Cotat la 250.000 de euro, Irobiso a jucat 23 de meciuri în acest sezon și are 2 goluri și 3 pase de gol.

UPDATE 14:15 » Răzvan Grădinaru a semnat cu Dinamo

Dorit de Dinamo, așa cum GSP.ro a anunțat luni, Răzvan Grădinaru a ajuns la un acord cu șefii echipei și a semnat cu formația alb-roșie, potrivit Fanatik.

Acesta a plecat și el liber de contract de la Gaz Metan, la fel ca Moura, din cauza restanțelor financiare. Grădinaru (26 de ani) poate juca în centru sau pe benzile liniei de mijloc. 

Cotat la 550.000 de euro și crescut la juniorii FCSB, acesta are 23 de meciuri în Liga 1 și o pasă de gol. El a mai fost dorit de Dinamo și în 2019, când Rednic era antrenor.

Dinamo, transferuri de ultimă oră: Stoican a rezolvat una dintre probleme + „câinii” au adus și un jucător crescut de FCSB
Răzvan Grădinaru // FOTO: Imago

Dinamo s-a înțeles cu Gabriel Moura, care și-a reziliat cu Gaz Metan

După accidentarea lui Tomozei, care va rata întreg sezonul, Dinamo s-a orientat către fundașul dreapta brazilian. Din informațiile Gazetei Sporturilor, Moura a semnat cu Dinamo și revine la formația din „Ștefan cel Mare”.

Răsturnare de situație! Ce se întâmplă cu Steliano Filip, după ce a picat transferul în Ungaria
Dinamo
Răsturnare de situație! Ce se întâmplă cu Steliano Filip, după ce a picat transferul în Ungaria

Brazilianul de 33 de ani a reușit luni seară să-și rezilieze contractul cu Gaz Metan, din cauza restanțelor financiare, iar acum a semnat cu Dinamo. 

Moura revine la Dinamo, club pentru care a jucat în perioada iulie 2019 – ianuarie 2020, bifând 14 partide. A mai evoluat la Guarani (Brazilia), Mirandela, Penafiel, Gil Vicente, Anorthosis și Sepsi.

Dinamo, transferuri de ultimă oră: Stoican a rezolvat una dintre probleme + „câinii” au adus și un jucător crescut de FCSB
Gabriel Moura

Dinamo îi vrea pe Irobiso și Vlad Morar

„Câinii” speră să rezolve și problemele din compartimentul ofensiv. Tot de la Gaz Metan, Dinamo încearcă să-i aducă pe Irobiso (28 de ani) și Vlad Morar (28 de ani)

Până să-i convingă pe cei doi, Dinamo l-a adus pe Leonardo Mitruscsák (20 de ani), pe care l-a testat în amicalul cu Sporting Pitești. El a jucat pentru adversara „câinilor” și a marcat de două ori. Leonardo Mitruscsák are 6 selecții la naționala de juniori U19 a României, pentru care a înscris o dată într-un amical cu Israel U19. Mitruscsák provine de la CSM Sighet și aparține de formația maghiară Kolorcity Kazincbarcika SC (L3). Pentru moment, acesta va juca la formația secundă a lui Dinamo.

Plamen Iliev merge la Hermannstadt

Portarul Plamen Iliev (30 de ani) a plecat de la Dinamo, el nedorind să mai evolueze pentru formația alb-roșie după ce fanii i-au dat mesaj mesaje amenințătoare. Goalkeeper-ul bulgar va continua în România și va juca în Liga 2, la Hermannstadt, potrivit Radio Dinamo.

VIDEO Flavius Stoican: „Dacă aducem un psiholog, ar trebui să stea zi de zi cu jucătorii”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Blocat la pariuri! Decizie de ultim moment înainte de Dinamo - Gaz Metan, meciul suferinței în Liga 1

Stoican, față în față Rednic » Cum arată rezultatele lui Dinamo cu cei doi antrenori

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (59)
1745flo
1745flo  •  21 Februarie 2022, 17:36

Forza Dinamo!

creeperno115
creeperno115  •  15 Februarie 2022, 22:43

Sa retrogradeze insolventele doar daca nu vor sa plateasca toate datoriile pe parcursul planului de reorganizare. Dinamo si-a asumat toate datoriile prin Zavaleanu

catalin.palcu
catalin.palcu  •  15 Februarie 2022, 20:25
Postat de luciann pe 15 Februarie 2022, 16:53

Mda, mare falà ca scapati datorita falimentului altora!:))) Si apropo, si la voi erau restante luni bune (Anton a cerut sa fie lasat liber, si comisiile au respins recursul, printre altele, ca asa-i in tenis), ca deh, n-aveati bani! Ati (mai) pus-o de o noua insolventa, si dintr-o datà s-au gasit bani pentru zeci de jucatori!:))) Ati rulat vreo 50 de jucatori campionatul asta!:))) Deci, asadar si prin urmare, bani erau, dar trebuiau sa se mai "evapore" niste datorii...o data la 5 ani!:))) De vina sunt cei care va lasa sa activati in prima liga, insolventele n-au ce cauta in prima liga, sa ia bani (nemeritati) din drepturile TV!:) Ok, dpdv economic e legal sa intri in insolventa, dar dpdv sportiv n-aveti ce cauta in prima liga...

lasa ca asa e in fotbal. voua v-a fost mila de noi cand am venit in tur cu o echipa de juniori pt ca nu am putut face transferuri in vara? nu nene, ne-ati dat 6 fara sa clipiti. au profitat si altii de necazurile lui Dinamo din ultimii ani. acum e randul nostru sa profitam. la aia cu insolventele ai partial dreptate, dar trebuie schimbate regulamentele. nu doar Dinamo a fost/este in insolventa , au fost si CFR si Gazul si altii. dar in principiu ar trebui ori depunctare, ori retrogradare directa la insolventa. dar repet, sa se schimbe regulamentele.

Vezi toate comentariile (59)
Comentează