FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mutarea care a ricoșat :) » Stoican a încasat două goluri tocmai de la atacantul trimis să-l impresioneze

Leonardo Mitruscsak (stânga) a fost testat azi de Dinamo / foto: Imago
Leonardo Mitruscsak (stânga) a fost testat azi de Dinamo / foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 03 februarie 2022 23:21 / Actualizat joi, 03 februarie 2022 23:41

Dinamo l-a testat pe atacantul Leonardo Mitruscsák (20 de ani), de la Gloria Bistrița (L3), în timpul jocului-școală cu Sporting Pitești (L4), desfășurat azi, la Săftica, în spatele porților închise, al cărui scor final nu l-a putut oferi nici antrenorul Flavius Stoican.

Stoican a găsit o metodă inedită pentru a-l vedea la lucru pe Leonardo.

Din informațiile GSP, Mitruscsák a jucat la Sporting Pitești și a marcat de două ori în poarta lui Dinamo, ambele goluri în prima repriză. Unul din penalty. "Este un vârf bun, cu calități interesante", l-au descris martori oculari pe atacant.

Final în telenovela „Florin Tănase în Emirate”: „Azi s-a închis”
FCSB
Final în telenovela „Florin Tănase în Emirate”: „Azi s-a închis”

Leonardo Mitruscsák, testat de Dinamo

Leonardo Mitruscsák are 6 selecții la naționala de juniori U19 a României, pentru care a înscris o dată într-un amical cu Israel U19.

Mitruscsák provine de la CSM Sighet și aparține de formația maghiară Kolorcity Kazincbarcika SC (L3).

Dinamo a mai "împrumutat" la echipa de județeană, pentru acest joc-școală, și un mijlocaș central aflat în probe, Bogdan Nicolae, fost la Concordia Chiajna, vândut la Dacia Brăila.

A fost un galop de sănătate pentru formația care nu mai sperie pe nimeni în Liga 1, adunând deja alte patru eșecuri consecutive.

Concluziile lui Stoican, după Dinamo - Sporting Pitești:

„A fost un joc-școală, i-am băgat pe băieții care au jucat mai puțin. Sincer, nici nu s-a ținut scorul, am mai oprit meciul pentru scheme, am dat vreo opt, nouă, zece goluri. Au marcat și cei de la Sporting de două ori.

Bani a dat două goluri, Gabriel Răducan o dublă, a marcat și Dusan Celar de două ori. M-am bucurat că a fost un antrenament bun și că am jucat pe iarbă. Au intrat și Jovanovici, și Aloe, și Rici, revenit după accidentare, și Rodriguez, și Ivanov”.

VIDEO. Toate detaliile înainte de FC Botoșani - Dinamo:

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Planuri anti-Dinamo » Mititelu și șefii lui Gaz Metan și-au făcut strategia

Dinamo și-a adus fundaș central! „Câinii” l-au prezentat azi pe jucătorul care nu a mai evoluat din august 2021!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
192486884818821
Mihnea Ilie  •  04 Februarie 2022, 10:32

Între timp am recitit articolul... Ieri, Stoican nu știa mai nimic după meci. Știa doar ca s-a jucat, cu el de fata... A primit între timp observații, și s-a documentat. Ideea e ca fotbalul romanesc nu mai exista. Îl umflam noi, ne autoamagim, dar degeaba. Zero barat. Eu unul mai firesc, asa pe net, de amorul artei dar la meciuri nu ma mai uit. Pierdere de vreme!!!

192486884818821
Mihnea Ilie  •  04 Februarie 2022, 10:26

Nu ca ar fi contat scorul... Dar mi se pare neverosimil, tu ca antrenor, Stoican, sa nu știi câte goluri, a dat echipa pe care o antrenezi. Și mai ales... cine... Încă o dovada ca suntem superficiali și neserioși, la modul general. Și ca mai mult de strâns varza și căpșuni în străinătate, nu putem. Și dacă facem câteva prăpădit de mii de euro, neapărat, dar neapărat, le spargem in cluburi, ca deh... Suntem neam de fițe...

siriussirius
siriussirius  •  04 Februarie 2022, 08:39

Pentru aia pierd in oficiale că dau prea multe goluri în amicale,bravo Stoican tine o tot așa că ești pe drumul cel bun

Vezi toate comentariile (7)
Comentează